Kako iznuditi "trenutak" ljepilo i različite površine

Anonim

Situacije pri popravljanju bilo čega, možete zamijeniti komad namještaja ili vlastite ruke superclosure, često. Često, ako koristite takav alat bez usretka pažnje i točnosti, onda morate razmisliti o pitanju nego čistiti "trenutak" ljepilo.

Jedna mala kap takve tvari je u stanju pokvariti ne samo raspoloženje, već i kožu ruku, ako je pogrešno pokušati ukloniti, kao i površinu namještaja. Što i kako ukloniti ljepilo, koji slučajno stigne tamo, gdje ne trebate, pokušajte to shvatiti ispod.

Kako oprati ljepilo "trenutak" iz ruke

Kako iznuditi

Kako bi se uklonila ljepljiva točka, koja ostaje u rukama, ne bi trebala biti požurena do krajnosti i sve moguće načine da se zajedno s kožnim česticama. Bolje je doći do razloga biti razumno i korištenje sredstava koja će pomoći u rješavanju problema kako ukloniti "trenutak" ljepilo:

  • Osoba koja se najprije nije suočena s ljepilnim tvarima mora nužno imati sredstva koja se zove "antiqales", koja se može kupiti u svakom gospodarskom odjelu. Može se lako ukloniti ljepilo od svake površine, bilo da je to koža, plastika ili stablo, u riječi, svugdje gdje to nije potrebno.

Kako iznuditi

  • Jeftinije, ali ne manje učinkovito sredstvo "Dimeksid", koji se prodaje u farmaceutskim kioscima. Ova tvar za jednu ili dvije aplikacije s lakoćom pomoći će u rješavanju pitanja kako ukloniti "trenutak" ljepilo iz ruku.
  • Možete pokušati oprati ljepilo, za to morate potopiti ruke za dugo vremena u toploj vodi. Prema njegovoj izloženosti, apsorbira se tvar, koja je odgovorna za pričvršćivanje objekata i sredstva za ljepila očišćene.

Kako iznuditi

  • Tekućina za uklanjanje laka ili otapala "White-Duh" pomoći će lako i jednostavno ukloniti ljepilo iz ruku, morate primijeniti ta sredstva na tkaninu i pričvrstiti na ispareno mjesto, a zatim operite ruke toplom vodom.

Članak o toj temi: Stanite na pametnom telefonu s vašim rukama od stezaljki i papira

Kako ukloniti s rukama ljepilo "trenutak" kod kuće

Kako iznuditi

Ostaci ljepila mogu se ukloniti s penzom, navlaženom u vodi

Odabir načina za uklanjanje svježeg "trenutka" ljepilo s površine dlanova ili prstiju, možete koristiti jednu od sljedećih metoda:

  • Koristite otopinu sapuna u koju možete dodati nekoliko kapi octene suštine, s temperaturom malo niže prostorije.
  • Ako uklonite ljepilo, trljanje ga, ne radi, možete primijeniti pribor za manikuru, na primjer, pilu, koja treba pažljivo sjediti s kožom, postupno uklanjajući ljepilo sloja. Puma pomaže dobro, mora biti unaprijed navlažena u vodi.
  • Kada uklonimo ljepilo s kožom ruku, njihova naknadna suhoća postaje glavni problem. Riješite dva problema odmah će pomoći margarinu, koji se mora utrljati u kožu. Masti ovog proizvoda pomoći će u razdvajanju molekula ljepila i vlaži ruke.

Kako iznuditi

Kao što možete vidjeti, operite ljepilo s površine ruku nije previše jednostavan, ali još uvijek vrlo stvaran. Međutim, mnogo je lakše nositi zaštitne rukavice prije posla i zaštititi se od takvog onečišćenja.

Kako ukloniti ljepilo "trenutak" s plastikom

Kako iznuditi

Tekućina za uklanjanje laka s acetonom pomoći će u uklanjanju ljepila s plastičnih površina.

Rad s avanturističkim ljepilom, moraju se primijetiti mjere opreza ne samo da bi se zaštitili ruke, već i okolni prostor. U pravilu, njezino udaranje na plastične površine privući će mnogo problema.

Izbrišite ljepilo iz plastike je prilično teško, osim toga, bilo koji mehanički učinak može ogrebati materijal kvarenjem izgledom. Ipak, postoji nekoliko načina na koje ste zajamčeno ukloniti "trenutak" kapi ljepila s takvih površina:

  • Da biste uklonili samo prolivenu ljepila iz plastike, morate koristiti dio Velosha, koji želite obrisati element ventilatora. Nakon toga, možete koristiti sredstva za uklanjanje masti i za poliranje površine suhe.
  • Ako ljepilo već pada, ne postoji ništa drugo da ga ispusti s tekućinom koja se koristi za uklanjanje manikura premaz (važno je da se stvara na temelju acetona).

Članak na temu: Snijeg Maiden s vlastitim rukama: Glavni razred s fotografijom

Kako iznuditi

  • Ako ljepilo sadrži u svom sastavu gume, benzin ili pročišćeni kerozin će s njim u redu.
  • Rješavanje pitanja o tome kako se riješiti ljepila s biljkom, vrijedi koristiti alkohol ili amonijev tekućinu koju trebate miješati i dobiti dobivenu plastiku.
  • Obični alat za čišćenje automobilskih pletenica omogućuje vam uklanjanje mrlja za ljepilo od plastičnih ploča u nekoliko minuta.

Kako posteljinu iz tablice "trenutak"

Kako iznuditi

Uz pomoć paste za zube, možete ukloniti ljepilo iz staklenih površina.

Tablica koja je u svakom domu često djeluje ne samo kao prekrasan dodatak u unutrašnjosti ili mjestu za jelo, već i kao radni stol za mali popravak, tijekom kojeg je situacija često česta kada se ljepilo može slučajno razbiti preko površine ili otići mali tragovi na njemu. Kako oprati ljepilo sa stola?

  • Pasta za zube može uštedjeti tablicu koja ima staklenu premaz. Mora se primijeniti na spužvu pjene i temeljito obrisati namještaj. Nakon toga, možete koristiti vlastite nokte za nježno ostružite ostatke ljepila. Važno je napomenuti da je malo vjerojatno da će dovođenje velikih mjesta uspjeti, ali s malim pastom će se suočiti izvrsno.
  • Kako bi kišne ljepilo, možete koristiti oštru promjenu temperature. Potrebno je zagrijati s sušilom za kosu za sušenje kose, a zatim pričvrstite paket od zamrzivača ili samo komad leda. Nakon toga lako se riješimo problema uz pomoć spužve.

Kako iznuditi

Biljna ulja pomaže u uklanjanju ljepila s poliranim namještajem, kao i kožnim površinama.

  • Ako je countertop napravljen od poliranog drva, neće biti loše koristiti biljno ulje.

Ako ga koristite na ne-poliranoj površini, lako možete ostaviti masne tragove koji se ne mogu ukloniti. Osim toga, ne smijete koristiti aceton za uklanjanje mrlja za ljepilo s poliranim tablicom.

  • Plastična countertop bit će odbačena mrljama za ljepilo pod djelovanjem otapala "646", koja je potrebno da trlja pojavu smetnje, unaprijed ga nanesite na tkaninu.

Članak o toj temi: Slika noktiju i niti to učiniti sami: sheme s fotografijama i videozapisima

Kao ljepilo "trenutak" uklonite iz namještaja

Odabirom metoda kako bi se odgovorilo na pitanje kako ukloniti ljepilo "trenutak" prolivene na elemente namještaja, razumno je procijeniti moguće rizike. Danas kupiti novi namještaj - užitak nije za svakoga zbog visoke cijene. Zato je potrebno primijeniti različite metode s točnošću, posebno na temelju djelovanja različitih otapala, kako ne bi oštetila presvlake ili poliranje.

Kako iznuditi

S votkom ili otapalom, ljepilo se može ukloniti samo s ne u usporednim površinama.

Pokušavate li zalijepiti bilo koji element namještaja, morate pažljivo pratiti granice ljepila i njegovu količinu tako da onda ne ukloniti pretjerano primijenjenu tvar. Osim toga, uklonite takve mrlje od namještaja ponekad se jednostavno činilo mogućim.

Metode za uklanjanje ljepila iz namještaja:

  • Ako je ljepilo samo na temu interijera, potrebno ga je temeljito očistiti komadom mokar veto, ne dopuštajući zamrznutim.
  • Ljepilo, koji se smanjuje na kožnom namještaju, vrlo je teško ukloniti bez oštećenja baze. Idealna metoda će biti korištenje biljnog ulja bilo koje vrste.
  • Ponekad peremo mrlju od ljepila "trenutak" uz pomoć vode, ali takve akcije vjerojatno neće dovesti do željenog rezultata. Potrebno je riješiti ove tvari uz pomoć male količine otapala ("bijeli duh", "antikni", vodka ili benzina), pod uvjetom da površina nije poremećena i nema svijetle boje koje mogu izblijediti.
  • Ako površina namještaja sadrži lakiranje, spotovi ljepila iz njega se uklanjaju samo s suncokretovim uljem, koje se mogu naći s bilo kojeg hostesa u kuhinji.

Kako iznuditi

Možete ukloniti suho ljepilo s sušilom za kosu.

Treba napomenuti da je bilo koji problem, uključujući ljepilo, uhvaćen u rukama ili unutarnjim predmetima, može se riješiti primjenom blago bešavnih i modernih sredstava. Ipak, to je lakše spriječiti takve probleme pomoću rukavica za zaštitu ruku i novina kako bi pokrili površine namještaja nego da provedu vrijeme kako bi ih očistiti.

Čitaj više