Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Anonim

Da bi patuljak u zemlji ili u blizini kuće pregledao vrt ili koja druga mjesta na kojima ne bi trebali biti, treba im zanimljiv kutak za njih. U pravilu, roditelji dolaze na ideju o potrebi za stvaranjem igranja ili sportskog kutka - ovisi o dobi i želji djece. Dječje igralište samostalno je napravio činjenicu da je tijekom izgradnje moguće osigurati njegovu postupnu transformaciju. Uostalom, ono što je prikladno za 2-3 godine stare bebe, ne više od 5-6 godina, a još starija djeca. I osim toga, dječje igralište češće se gradi s toliko razmatranja štednje, koliko želi zadovoljiti dijete: tko zna najbolje roditelje ono što vaše dijete voli ... netko treba gusarski brod, a netko ima Njegova, kuća s trijemom, vrata i svim potrebnim atributima.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Danish igralište vlastitim rukama - mjesto za igre omiljenih braće i sestara u zemlji ili u dvorištu

Odaberite mjesto

Bit će potrebno riješiti težak zadatak. Prvo, poželjno je da se igralište može promatrati iz kuće, a iz sobe u kojoj je netko većinu vremena. U idealnom slučaju, ako se web-lokacija gleda iz nekoliko soba ili bodova. Drugo, trebala bi biti smještena od cosposekka s "aromama", ako postoji takva. Treće, poželjno je uzeti u obzir plodnost tla: kompleks igre može se odlikovati ne-smrznutom području ili sa složenom geologijom: nema potrebe za posebno ozlijeđenim u tlu, maksimalno - za 30- 40 cm zakopava stupce ljuljaca.

Prilikom odabira mjesta, nije loše staviti dječju igru ​​u blizini zida ili glavne ograde. Te se zone mogu se u potpunosti koristiti oštro, au ovom slučaju mogu se koristiti za igre. Na primjer, napravite mini-kladu na zidu, učvršćuje stepenice užeta, stilističku ploču i drugo ne manje zanimljive za djecu. Vjerojatno znate što vaša djeca vole, a ako ne znate - možete shvatiti: ograde i zidine dovoljno, stavite različite uređaje na različite dijelove i gledati gdje vaše dijete duže. Dakle, saznajte koje igre ga povlači više, znat ćete u kojem smjeru za kretanje.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kapelska ploča na ogradi - dječja zabava i razvoj plitkih pokretljivosti

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Nered za djecu na ogradi

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Platforma za obuku za male penjače na zidu

Potrebno je uzeti u obzir osvjetljenje. Mjesto dječjih igara ne bi trebalo biti stalno u hladu, ali i ne trebalo sunce. Otprilike 2/3 mjesta treba biti u sjeni (pješčanik, ljuljanje) i 1/3 - na suncu - bazenu, ako postoji zona aktivnih igara. Ako se sjene na mjestu ne dogodi, morat ćete izmisliti oklop ili staviti veliki kišobran.

U isto vrijeme, obratite pozornost na područje procijenjenog mjesta na stalnom nacrtu. Djeca, naravno, trebaju smiriti, ali ne na taj način. Čak i pri odabiru mjesta za dječju igru, imajte na umu da su električni uređaji ili bilo koji štitovi, automati i drugi slični uređaji bili u blizini. Djeca su znatiželjna i genijalna, pa je bolje ne riskirati.

Koje je područje potrebno

Malo o području koje želite ostati pod dječjim igralištem. Dječice ne treba toliko mjesta - pješčanik, nekoliko potpuno jednostavnih školjki, mali bazen, ako smatrate da je to moguće. Nije loše imati travnjak ili glatki, glatki komad s nekim prikladnim premazom gdje možete ući u vaše zadovoljstvo. To je sve. Sve je to dovoljno prostora na 4-5 četvornih metara. metar.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Dječice treba malo igralište za igre

Za malu djecu poželjno je nestati zonu. To će vam pružiti priliku da ne budete stalno blizu, ali da biste obavijestili o svojim poslovima: Chada na vidiku i sigurnosti. Ograda može biti bilo koji - slučaj u vašoj mašti, želju i mogućnostima. Glavni zahtjev - trebao bi biti siguran i izdržljiv ili apsolutno nedostupan za obranu. Na primjer, kao lanac mreža, koju vidite na fotografiji gore. To se događa s plastičnim premazom svijetlih boja i izgleda ne tako ozbiljno kao i obično.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Rabits-Rabita s PVC premazom - dobra opcija za ogradu igrališta

Ako iz bilo kojeg razloga ova opcija ne voli, možete staviti Staniku koji će biti djeca u visini negdje na ramenima, udaljenost između susjednih tortera trebala bi biti tako da glava prodire tamo. Stakeni se mogu izračunati različitim bojama.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Stakenatnik - poznata ograda u neobičnom izvedbi

Samo obratite pozornost na to da su vrhovi zaokruženi i nemaju oštre kutove, bili su dobro obrađeni: uredi su vrlo uznemireni od djece. Pričvrstite je Staniku čvrsto. Uz izračun nečega, Chad će se nužno objesiti na njih i skočiti.

Rijetko se primjenjuje ograda iz užeta, ali izgleda dobro, funkcije se izvode izvrsno: čvrsto, sigurno, estetski atraktivno.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Ograda za igralište - čvrsto, jeftino, pouzdano i sigurno

Za stariju djecu, ograda je relikvija. Za njih je područje aktivnosti cijelo područje, a mogu samo ometati nešto zanimljivo. Square ovdje je također potrebno više. Ako možete, oduzeti djecu na 7 godina 8-9 m2, od 7 do 12 godina do 12 m2. Već je ozbiljniji skup školjaka, stoga su potrebna velika područja.

Članak o toj temi: Kako ukloniti škripanje poda, bez uklanjanja poda: Stručni savjet

Sadnja za igralište

Ovo je teška tema s potpuno teškim izborom. Dok su djeca mala, travnjak je savršen. Nije parada, već sport (postoji poseban sastav bilja s visokom otpornošću na abraziju). Nije tako privlačno izvana, ali je u stanju izdržati male seljake gotovo bez oštećenja. Nedostatak travnjaka je potreba za redovitom pažnjom: zalijevanje, frizura itd.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Za malu djecu, savršen premaz na igralištu - travnjak

Uz opterećenje iz igara odrastao djece, travnjak se više ne novina. Pogotovo u zoni aktivnih igara: blizu klizača, ljuljačke. To su najproblematičnije stranice. Ako ostavite ove dijelove "Kao što je", za vrijeme kiše, pod njima se formira lokva, nakon nekoliko "utrka", pretvarajući se u močvaru. Postoji dobro rješenje: Napravite jastuk ruševine i na vrhu zaspali pijesak ili položite gumenu premaz poput onoga što se koristi na stadionima. Izdržljivo je i čvrsto.

Da bi se uklonila vlaga iz područja igrališta, tlo je uklonjeno na dubinu od 15-20 cm, oni zaspaju i izbačene ruševine, preliju se iznad vrha i također tramju pijesak. Oba sloja od oko 10-15 cm. Tijekom izgradnje može se zaustaviti na ovom: zemljište na ovom mjestu već nije loše. Ali pijesak se postupno očisti i morat će se periodično ažurirati. Možete širiti gumeni mat. Već je ozbiljniji, samo ćete morati napraviti malu pristranost tako da je voda iz njega tijekom kiše rijeke. Netko stavlja samo gumene prostirke koji su zamijenjeni nošenjem.

Drugi izlaz je plutati cijelu platformu s malim, svečevim pijeskom. Periodično će morati glatko i gurati, ali to je možda najpraktičniji izlaz.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Premaz za igru ​​igralište iz pijeska - od kategorije "brzo i bez mnogo gnjavaže"

Druga mogućnost je ulijte drobljenu koru. Drugo pitanje je da nije moguće uzeti hranu od toga. Ali ako postoji - pokušajte. Premaz je mekan i ne saće. Samo je potrebno dobro brusiti i ukloniti čips koji mogu biti tamo.

Iz više tehnoloških možete ponuditi sljedeće:

  • Regus. Tvornička gumena premaza postavljena je na ravnu betonsku ili asfaltnu bazu. Cijena je 25-70 dolara po kvadratnom metru.
  • Premaz iz gumene mrvice s dodatkom veziva. Izlije se na pripremljenu poravnatu platformu (moguće je zbijeni pijesak, položiti na vrh ruševine). Cijena - 25-80 $ po kvadratnom metru.
  • Modularni PVC sustavi visoke gustoće. Ploče koje su povezane na načelu zagonetki. Cijena "kvadrata" - 50-70 $.
  • Umjetna trava. Nalazi se na pripremljenu bazu od kvarcnog pijeska i gumene mrvice, zahtijeva vodstvo. Ovisno o visini hrpe košta od 40 do 80 dolara.

Teško je odabrati. Previše međusobno isključivih zahtjeva i želja, ali nešto će morati birati. Najčešća opcija je travnjak, drugi najpopularniji - pijesak. Preostali pokrivi primjenjuju se samo na mjestima - u najpovoljnijim dijelovima.

Odabir opreme za dječju igralištu

Planirajte elemente igrališta je najbolji s djecom. Uostalom, to je za njih da ćete izgraditi igru ​​zonu, a to je za njihove želje slušati. " Često pokušavamo reproducirati činjenicu da je u našem razumijevanju trebalo bi biti zanimljivo za njih, a onda se pitamo da se dezenjak svira bilo gdje, ali ne na mjestu, koji je izgrađen s takvom ljubavlju. Sve zato što ste utjelovili svoje želje i očekivanja, a ne djeca. Slušajte ono što dijete želi, proći kroz goste koji već imaju takve strukture, vidi gdje dijete provodi duže. Na temelju toga, već možete izgraditi nešto.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Planirajte elemente igrališta bolje uz sudjelovanje djece

Pješčanici

Za djecu, pješčanik mora biti na igralištu. Razvija svoju koordinaciju, omogućuje vam brže razvijanje. Konvencionalni dizajn - četiri ploča - ne problem, ali želim da bude još uvijek lijepa. Za dječake, pješčanik će biti zanimljiv. Izrađena je od obojenih u dvije boje koja je otporna na vlagu koja je otporna na vlagu.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Stroj iz šperploča i, skraćeno radno vrijeme, pješčanik

Ispod haube - kutija za igračke. Unutra u kokpitu također postoji "ulaz" u ovoj kutiji.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Pogled s drugog kuta

Općenito, drveni automobili za dječake su izvrsno zabavno. Tamo su oduševljeni. Drugu opciju od starog cijevi.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Iza, usput, također možete organizirati pješčanik ...

Još jedna zanimljiva ideja je kako napraviti sjenu iznad područja igre: fiksirati na visinu šipke, baciti tendu kroz nju, stvarajući neku vrstu šatora. I nije vruće, a sjena je.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Gotovo brod ...

Dječje kuće

Detalj igara je najpopularnija među djecom: vašoj kući, u kojoj se možete sakriti od svih dodjelu odraslih, uspostaviti svoja pravila. Za djecu nije važno što je izgrađen njihov dom. Oni igraju šator iz tkanine, olar iz grana. Postoji mnogo dizajna dječjih ljetnih kuća koje su brze i jednostavne za "graditi". Čak i najmanja mogu biti privučena ovom konstrukcijom: u kući izgrađenoj vlastitim rukama bit će još zanimljivije igrati.

Članak o toj temi: Kako opremiti podrum u privatnoj kući s vlastitim rukama

Na primjer, salas. Pazite na igru ​​djece. To je upravo izgradnja koju najčešće brišu. U različitim regijama, to ga naziva drugačije: nečije vlastito "sjedište", netko "kuća", chalash, Habuda. Obično se štapići koriste, prekrivači, drugi rebunny materijal. Na temelju ove "halabudacije" i nekoliko sljedećih dizajna kuća za djecu su napravljene.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Više polova presavijeni u slash, nekoliko tjedana će pretvoriti vezanje

Najjeftiniji način za izgradnju ljetne djece kuće: presavijeti nekoliko polova u SLA, stavite oko košara i pričekajte nekoliko tjedana dok ne odraste. Oblik ove životne šume može biti bilo koji: u obliku konusa, kao na fotografiji, tradicionalni chaolash, više kao kuća, itd. Vezati uzbuđenje između sebe s konopcem, plastičnim stezaljkama ili tako nešto. Važno je samo osigurati prilično stabilan okvir, inače distribuirana djeca mogu popuniti strukturu.

Općenito, čeka da biljke neće nužno rasti. Možete šivati ​​slučaj tkanine, napraviti ulaz kao u Wigwam ... Mogućnosti za korištenje fantastičnog mora.

Brzi i apsolutno siguran način za izgradnju dječje chaolash je na obruč kako bi osigurao tkaninu. Ovaj dizajn visi, na primjer, na stablu. Pod njim se razgrađuju prostirke, dajte ploču rubovima. Ispada velika ljetna kuća, u kojoj će djeca biti Nezarko i udoban.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Chaolari obruča i tkanine - brzo, jeftino, sigurno

Štoviše, takav dizajn je prikladan ne samo djevojkama. Objesiti na kamuflažnu mrežu ili kamuflažnu tkaninu. Dječaci će definitivno organizirati sjedište u njemu.

Ako vaše dijete sanja o kući, poput vas, opcije su još više. Obično se gradi na okvirnu tehnologiju: zakopate stupove u kutovima, oni su fiksirani s donjim i vrhunskim trakama. Donja trapa je baza za pod, vrh je strop. Ako je kuća visoka, pješčanik se često nalazi na dnu. Kuća se nalazi na vrhu zatvara je od padalina i sunca.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Visoka kuća za djecu

Ako se kuća planira u prizemlju, izgradnja se može pokrenuti drugačije. Da biste postavili blokove na koji će stajati na razini, postaviti bar (80 * 80 mm ili 100 x 100 mm), kombinirati ga u pravokutnik, kopali kutove s metalnim nadzemnim pločama. Nakon pričvršćivanja do donjeg okvira u kutovima stalka, koji će biti podrška za zidove i krovove.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Jedna od opcija za kuće za dječje igre u zemlji ili u dvorištu

Neka djeca vole imati kuću, točno, kao odrasli: s trijemom, pravim vratima i prozorom, kauč ... takve su i roditelji učinjeni više od jednom. Osnova je ista: drvo iz kojeg se prikuplja okvir izgradnje, i tiho ovisno o želji. Brže rad s materijalom, kao što je vodootporna šperploča, duže - s pločama ili klapni.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Drvena kuća za djecu, pljeskao

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Još jedna mogućnost hrane za bebe

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Ovo više nije kuća, već kuća s terasom))

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kuća, poput bajke - urezana, na konoplju

Brda za djecu

Ne manje popularan na porazi Gorki. Brzo spuštanje donosi puno zadovoljstva. Ovdje se pojavljuju roditelji i poteškoće. Što čini dječji brdo? Tradicionalna premaza je list od nehrđajućeg čelika - sada je postao vrlo skup i ostavio ga na ulici bez nadzora opasno - to će ga uzeti. Uobičajeni čelik neće ići - vrlo brzo hrđati, tako da morate tražiti zamjenu. Nekoliko opcija:

  • Pronađite gotovu plastičnu pladanj. Potrebno je samo prilagoditi onim veličinama koje su.

    Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

    Ovog dječjeg klizanja izrađen je od gotove plastične ladice.

  • Napravite klizač od drva, vrlo pažljivo poliranje ploča. Brzo neće biti spuštanja, ali za djecu, takav slajd je siguran, iako će najstariji biti nezanimljivi.

    Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

    Drveni dječji klizač mora biti pažljivo poliran

  • Kuhanje drvenog okvira s nečim klizavim. Kao opcija - segment linoleuma. Možete koristiti podrezivanje koje se prodaju na građevinskim tržištima. Uzmite visoko sa strane i dobro učvrstite. Brdo se dobiva glatka, vožnja sigurno, zgrabi za godinu dana. Izgled je istinit "ne baš", ali sve ovisi o razini vještine. Možete zatvoriti rubove kako biste zatvorili dobro obrađenu dasku, koja se također može ograditi.

    Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

    Za veću brzinu zatvarača, dječji kliznik može se vidjeti linoleum

  • Napravite bazu glatka materijala lista, ulijte sve tekuće akrilima koje su prekrivene kupaonicama. Ova ideja je eksperimentalna, a primjerno iskustvo još nije ...

I samo klizač u zemlji ili blizu kuće vrlo je rijedak. To je obično samo dio igre kompleksa, koji uključuje razne školjke: uže i konvencionalne stepenice s različitim kutovima nagiba, suspendiranim stazama, rešetkama, ljuljačkim lancima ili užadima, stupovima s križanjem i općenito, sve što se može izumliti , Nekoliko ideja može se naći u nastavku u fotogaleriji.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Dječja kuća i brdo za djecu

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Drveni slajd - samo dio kuta za djecu za djecu u zemlji

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Još jedna mogućnost: igralište vlastitim rukama s kliznom, visokom kuću, penjanje i pješčanik na dnu

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Set stepenica, zamah s dječjim slajdom

Ljuljati

Suspendirane ljuljačke su popularne ne samo u djece, već i kod odraslih. Postoji mnogo različitih opcija - od modela za djecu, starija djeca. Neki od njih vidjeli ste na fotografiji gore. Da biste stvorili takvu zabavu, ne postoje toliko materijala: lanci ili užadi na kojima će se sjedalo montirati.

Ako koristite užad - trebate redovito provjeriti njihovo stanje: manje su izdržljivi od efekta sunca i mogu se izvući. Lanac je pouzdaniji u tom pogledu: oni su uzdržavanje teških opterećenja, ali predstavljaju još jednu opasnost: veze prebacivanja lanca mogu stisnuti kožu. Vrlo bolne i velike hematome dobivaju se. Ali postoji izlaz. Da se štap bilo sigurno, na lancima na onim mjestima gdje ih se uzimaju, crijeva nose. Njihova školjka štiti ruke djece i odraslih koji se okreću za ljuljanje (ili se voziju).

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kako zaštititi dječje ruke u zamahu na lancima

Samo ovdje nema nade - znatiželjan ometanja voli pokupiti epruvete, pa ih povremeno razmotrite. Ponekad se pokrivaju od vrlo gustih tkiva vrste cerada se koriste kao zaštitni sloj.

Često pitanja nastaju kako planirati lance ili užad na križ. Najpopularnije Karabinsko rješenje. Ali imaju dva nedostatka: kad se ljuljaju, oni su prilično škripani, osim, postupno se troše. Stopa trošenja ovisi o masi djece za ljuljanje (ne sjede uvijek na ljuljačke jedan po jedan) i na intenzitetu uporabe. Djelomično riješiti oba problema mogu biti periodično mazivo, ali samo djelomično. Druga mogućnost je korištenje ležajeva, ali ne može se bez zavarivanja. Nekoliko mogućnosti za priključivanje ljuljačke na križnu traku, pogledajte fotografiju u nastavku.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Gdje dobiti slične uređaje? U trgovinama prodaju namještanje. Možda ćete tamo naći druge ideje.

Često se postavlja pitanje: kako i što čini sjedište. Da, iz bilo čega. Čak i iz gume ili iz komada cerada, stara stolica - drvena ili plastika, samo komad ploče. Upravlja se obrtnici i staru fotelju za korištenje.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Komad ploča može biti sjedalo za ovjes dječjeg zamaha

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Krug obložen užad - Velika opcija

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Stara stolica na zamahu - zašto ne?

Promjenom ih i viseći ih samo malo iznad zemlje, nećemo imati zamah i simulator za razvoj ravnoteže. Posebno zanimljive dječacima bit će opcija s odbora iz skate. I na širokoj platformi možete ljuljati i sjediti ...

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Modifikacija suspendiranog zamaha

Stepenice i suspendirane staze

Stepenice su jedan od ključnih elemenata koji povezuju sve raspršene dijelove u jednu cjelinu, omogućujući vam da se preselite s jednog projektila na drugi. Izrađeni su od dobro obrađenog drva. Koraci bi trebali biti okrugli (promjera najmanje 5 cm, da se njihove ruke udobno) i ravno. Možete napraviti korake užeta: to je teže rasti, ali se razvijaju dobro koordinate.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Uspon uže je teško, ali je vrlo zanimljivo prevladati

Držite se na jednoj strani rešetke užeta, napravite stubište užeta. Školjke iz užeta nisu uzalud prisutni su u svim ekstremnim emisijama. Oni su sigurni, ali zahtijevaju dobro razvijenu koordinaciju pokreta i agilnosti. Prvo, djeca su teška, ali je na takvim "školjkama" i povlači ih.

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Zid užeta i stubište - sjajan način da napravite platformu zanimljivijom za igre

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Suspendirana žičara za koordinaciju pokreta

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Zapanjujuća atrakcija za dječake

Ovdje je glavni skup elemenata iz kojih se prikupljaju dječje igrališta. Za starije dječake možete dodati horizontalnu traku i prstenje. Oni već ne moraju samo razviti koordinaciju, već i mišićnu snagu. Općenito, ideje mogu biti puno. Neki od njih su na fotografiji ispod. Nadamo se da će igralište koje ste napravili vaši napori će donijeti radost djeci, a vi ste zadovoljstvo: uvijek lijepo gledati na vlastite ruke.

Fotografija igrališta i elemenata

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Domaće dječje ljuljačke

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Vodeni madrac u toplini - najbolje mjesto odmora

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Uže s platforme iz užeta - koordinirati pokrete

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Za starije dječake, trebate horizontalni bar, uže i prstenje

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Dječje igralište s kućom na visokim nogama - crtanje s dimenzijama

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Dječje igralište s kućom na visokim nogama - crtanje s dimenzijama

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Još jedan izbor sportskih kutaka za dvorište ili vikendicu

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Suspendirane ljuljačke od guma

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Zanimljiva gomila dvije kuće

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Jedna od opcija za dječju kuću s pješčanikom ispod jednog krova

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Ljetna dječja kuća s drveta

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Ograda se može izraditi od konoplje u različitim bojama

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Konoplja - udoban projektil

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Sandbox od konoplje ispod krova

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Dječji kutak u zemlji trebao bi biti siguran

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Zanimljiva opcija u obliku vlaka

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Različite školjke prikupljaju se na jednoj poprečnoj traci

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Kombinacija stepenica i ljuljačke

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Dječji kutak - gusarski brod

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Zanimljiva kombinacija raznih školjki

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Drugi most na gusarskom brodu

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Različite vrste djece u jednom kompleksu

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Metalni kompleks - za one koji mogu prokuhati metal

Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Dječji kutak igre s pješčanim kutijom

Članak na temu: Što se može izraditi od Vinil zapisa: Vase i lonac cvijeća, slikanje, sat i torbu rade sami

Čitaj više