Ocjena najpoznatijih proizvođača kuhinja u Rusiji

Anonim

Ocjena najpoznatijih proizvođača kuhinja u Rusiji

Kada je riječ o takvoj temi kao proizvođači kuhinja u Rusiji, ocjena koja objektivno procjenjuje svaku tvrtku, moći će napraviti pravi profesionalac koji je dugo radio na tržištu proizvoda namještaja. No, obični potrošači nisu potrebni. Vjerojatnije je da će biti zainteresirani za kvalitetu proizvedenih proizvoda, pristup korisničkoj službi, rokovima i uvjetima isporuke. Onaj koji plaća za proizvodnju namještaja za kuhinju želi da ne bude samo lijepa, ali još uvijek ugodna i praktična.

Strealirani stereotipi koji kupuju takve proizvode su bolji u stranim proizvođačima kuhinjskog namještaja. Među razlozima odbijanja domaćih marki namještaja nazivaju se najčešći:

  • Namještaj u Rusiji, staromodan;
  • Kvaliteta ruskih kuhinja je niska;
  • Prijedlozi cijene ne odgovaraju kvaliteti;
  • Kuhinjske slušalice na ruskom jeziku izuzetno su neugodne u uporabi.

Prednosti kuhinja u Rusiji

Ocjena najpoznatijih proizvođača kuhinja u Rusiji

Ruski proizvođači slušalice

Ipak, za trenutni potrošač, izbor kuhinje iz uvezenog proizvođača postupno se kreće u drugi plan. Ali stvar je da se tržište razvija, domaći proizvođači nude robu sve najbolje kvalitete svake godine. Ima druge konkurentske prednosti:

  1. Kuhinjski namještaj u Rusiji danas je već proizveden na modernoj opremi.
  2. Kuhanje ruskog kuhanja odavno koristi suvremene tehnologije.
  3. Kada se koristi dizajniranje i proizvodnja kuhinja, iskustvo stranih tvrtki koristi se.
  4. Iako je kvaliteta ruske kuhinje u većini slučajeva dosegla razinu uvezenih proizvođača, cijene za domaći proizvod znatno su niže.

Danas možete pouzdano reći da većina proizvođača kuhinjskog namještaja u Rusiji čini dobre proizvode koji zadovoljavaju želje kupaca.

Članak o temi: Vrste obnove stanova, ideja, primjera

Karakteristične značajke ruskih tvrtki koje proizvode kuhinje

Dobra kuhinja je, naravno, kuhinja nije jeftina. Dakle, ocjena proizvođača takvih proizvoda vjerojatno neće uključiti one koji nude svoju robu po niskim cijenama. Čak i najjednostavniji kuhinjski namještaj vrijedan 200 dolara neće biti visoke kvalitete. Studija stvarno dobre tvrtke koje proizvode kuhinje ne bi trebale biti spuštene ispod ove daske. Gornja granica cijena može se odlikovati oznakom tisuću uvjetnih jedinica - to je cijena koju masovni potrošač u Rusiji i dalje može priuštiti. Sve što je veće već je proizvod za kupce s vrlo visokim prihodima.

Neke tvrtke čiji je opseg proizvodnja kuhinjskog namještaja, ne samo u skladu s modernim standardima usvojenim u svijetu, već i imaju odgovarajuće potvrde o kvaliteti. Mnogi proizvođači još uvijek kupuju komponente i pribor za svoje proizvode u inozemstvu, jer ne žele kvalitetu njihove robe patnje. U isto vrijeme, postoji poboljšanje komponenti domaćih tržišta, jer natjecanje radi svoj posao. Oprema koja se koristi u trgovinama ruskih proizvođača kuhinjskog namještaja i dalje ostaje u inozemstvu. Rusija još nije radila vrlo kvalitetnu opremu za stvaranje dobre kuhinje.

U proizvodnji kuhinjskog namještaja, domaće tvrtke se kupuju uglavnom iverice, MDF, furnir plemenitih stabala: hrast, kesten, orah, vrba i trešnje. Za detalje se koriste aluminij, mramor, granit. Pribor Većina proizvođača kuhinjskog namještaja naređeno u inozemstvu: to vam omogućuje da postignete pravu kvalitetu i ubrzajte proces montaže.

Ocjene proizvođača kuhinje u Rusiji

Ocjena najpoznatijih proizvođača kuhinja u Rusiji

Moderna kuhinja dizajn tvrtke "Maria"

Budući da su kuhinje uvijek u velikoj potražnji, različite marketinške tvrtke s vremena na vrijeme provode studije najboljih proizvođača kuhinjskog namještaja u Rusiji. Rezultati takvih analiza nikada se ne podudaraju. Budući da su kriteriji za ocjenjivanje različiti, ocjenjivanje proizvođača kuhinje svake tvrtke istraživača će imati svoje.

Članak na temu: Wood Putty to učiniti sami: proizvodnja tehnologija

Popis najpopularnijih proizvođača visokokvalitetnog namještaja:

  1. Tvrtka "Maria". Kuhinje se izrađuju od raznih materijala, uključujući drvene nizove različitih pasmina, iverice s plastikom, MDF s emajlom i filmom. Dizajn kuhinjskih glava podrazumijeva mnogo stilova od uvijek relevantnih klasika do jednostavnog, ali izuzetnog modernog.
  2. Forem-kuhinja tvrtka. Odavno je poznat na tržištu proizvođača kuhinjskog namještaja Rusije. Ova tvrtka čini poseban naglasak na proizvodnji vrlo kvalitetnog namještaja, kao što bi donijelo radost vlasnicima, zadovoljstvo od kuhanja i udobnosti. Tvrtka je vođena načelima stabilnosti i kontinuiranog razvoja u proizvodnji.
  3. Tvrtka "Atlas-Lux". Osnovan je 1993. godine u suradnji s talijanskim partnerima. Sva oprema je automatizirana za primjer talijanskih i njemačkih proizvođača. Proizvodi tvrtke certificirani su prema standardu kvalitete ISO 9001: 2000, što ukazuje na minimalni mogući brak proizvoda. Proizvođač osigurava da će takva kuhinja poslužiti više od 10 godina.
  4. RIMI tvrtka. Proizvodnja kuhinjskog namještaja Ova tvornica je osnovana u suradnji s talijanskim partnerima, u proizvodnom procesu koristi visokokvalitetne materijale, kao i moderne metode i tehnologije. Sofisticiranost modela i styling pruža talijanski dizajn. Ove kuhinje se također razlikuju visokom funkcionalnošću i praktičnošću.
  5. Tvrtka "abt". Namještaj se odlikuje praktičnošću. Od korištenih materijala, tvrtka naziva nizove akacije i trešnje, MDF, plastike. Proizvođač nudi razne opcije za kuhinjske glave, što je posebno prikladno ako klijent ovisi o određenim značajkama prostora.
  6. Tvrtka "cheft cuchcome". Ovo je veliki Voronezh Enterprise koji je već 90 godina postoje na tržištu. Vrlo dobri proizvodi certificirani od strane Međunarodnog standarda ISO 9001 su proizvedeni ovdje. Proizvodnja koristi MDF s jakom talijanskom plastičnom i višeslojnom emajlom. Također, tvrtka čini kuhinju od prirodnog drvenog polja.
  7. Najava tvrtke ". Radeći od 1999. godine, postao je jedan od najvećih namještaj poduzeća u Rusiji. Kuhinja "najava" Proizvođači za narudžbu, to je vrlo ozbiljno, posvećuje posebnu pozornost na originalnost dizajna i kvalitete europske razine. Tvrtka je zastupljena u 30 gradova Rusije, u Moskvi samo prodaje svoje proizvode u 11 salona.

Članak o toj temi: Gustoća kravata cementa: specifična težina

Druge tvrtke koriste se u potražnji, među njima:

  • Virs;
  • "Elt";
  • "Volkmaster";
  • "Allegrdruv";
  • "Eurocomfort";
  • "Klasični namještaj";
  • "Ekomebel";
  • "Zetta".

Kako odabrati dobru kuhinju i ne pogriješiti u proizvođaču?

Danas je u Rusiji više nije teško naći dobre proizvođače kuhinjskog namještaja. Kuhinje domaće proizvodnje razlikuju se ne samo niskim cijenama. Tu je i visoka kvaliteta i izvrstan dizajn i praktičnost. Posebno zarobljava ekvivalenciju kvalitete, cijene i funkcionalnost robe koju nude ruski proizvođači.

U isto vrijeme, još uvijek se možete susresti s slučajevima kada majstor u fazi narudžbe nudi korisnicima dobru fotografiju "implementiranih projekata" s vrlo niskim cijenama.

U isto vrijeme, troškovi proizvodnje smanjuju zbog kvalitete i vremena mogućeg iskorištavanja njihovih proizvoda.

Da tako da ne dođe do ribarskog šipke takvih proizvođača, bolje je pristupiti uslugama autoritativnih tvornica koje se koriste za proizvodnju svih modela samo dokazane komponente i pribor. Da biste to učinili, morate kontaktirati samo branded trgovine, gdje roba dolazi izravno iz skladišta proizvođača kuhinjskog namještaja. Osim toga, takve trgovine takve trgovine moraju osigurati jamstvo. Uspješna kupnja!

Čitaj više