Prednosti bjeloruskih kuhinja

Anonim

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Poziv bjeloruske kuhinje izrađuje se na naprednoj europskoj opremi koristeći ekološki prihvatljive materijale najviše kvalitete. Zahvaljujući dostupnosti širokog raspona modela za običan kupca, izvrsna prilika za odabir kuhinje skupa na vaš ukus.

Cijene u kuhinji tvrtke "Call" su u više prosječno, ali zbog prisutnosti jamstva proizvođača u 2 godine i dostupnosti rezervnih komponenti, svrsishodnost biranja kuhinje bjeloruskih proizvođača se značajno povećava ,

Visokokvalitetni kriteriji za odabir kuhinje

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Zakrivljena kuhinja fasade izgledaju vrlo atraktivno

Postoje mnoge nijanse u pravom izboru namještaja za kuhinju. Prije svega, nikada ne koštate uštedjeti na kvaliteti, jer su takvi proizvodi namijenjeni dugoročnoj uporabi, a osnovni materijali jeftinih kuhinjskih glava imaju imovinu izgubiti svoj izgled nakon 2-3 godine nakon instalacije. To se posebno odnosi na komponente: vodič za vrata za ladice i druge elemente odgovorne za mobilnost svih komponenti. Kuhinja nije samo srce apartmana, već i područje trajnog načina povećane temperature i vlage. U takvim ekstremnim uvjetima, samo najkvalitetniji namještaj s zaštitom od ovih čimbenika preživljava.

Mnoge godine iskustva i recenzije korisnika dokazuju da je namještaj "poziv" savršeno izdržati uvjete naših kuhinja. Svaka slušalice mogu se izraditi pojedinačno, prema vašem osobnom projektu, s obzirom na sve nijanse planiranja kuhinje. Posebna pozornost posvećuje se dizajnu i oslobađanju gladi za male kuhinje. Takvi modeli imaju kutni oblik i omogućuju optimalno da provede učinkovito područje prostorije.

Izbor materijala za kuhinju treba započeti s jasnom formulacijom vaših zahtjeva za namještaj. Ako je vaš izbor praktična i jeftina kuhinja, trebate dati sklonost slušalicama iz MDF-a. Oni ne izgledaju jednako skupo kao namještaj od drva masiva, ali se održava s konstantnom visokom vlagom i temperaturom. U slučaju kada će kuhinja igrati ulogu obiteljskog mjesta i prijema obitelji, a kuhanje se kreće na drugo mjesto, to je prikladnije za odabir namještaja od iverice s fasadama s drveće polja. Također, obojeni MDF također izgleda dobro, a zakrivljene fasade kutka se izvodi iz njega.

Članak o temi: Suspendiran strop od gipsanog ploče s pozadinskim osvjetljenjem s vlastitim rukama: Shema korak-po-korak (fotografija, video)

Asortiman bjeloruskih kuhinja

Glavni elementi koji daju vrstu kuhinje i razlikuju glavolje jedni od drugih su fasade. Tvornica "poziv" čini fasade od materijala kao što su:

  1. Prirodno stablo. Najskuplja i najpozivanija vrsta fasada. Podijeljena je na dvije vrste: okvir i fasade od masivnog drva. Namještaj ove vrste zauzima gornju cjenovnu kategoriju i instaliran je u skupe dizajnerske kuhinje. Briga za njih je prilično komplicirano, jer je prirodno stablo prilično hirovit materijal.
  2. Oslikana MDF. Optimalna opcija za omjer kvalitete cijena. Višeslojne ploče za oblaganje MDF boje pouzdano štiti od penetracije vlage, a konačni sloj laka omogućuje vam da date prekrasan sjaj. Izbor boja takvih fasada je vrlo širok i ovisi o vašoj mašti. Iz nedostataka je vrijedno napomenuti da debeli tragovi ruku ostaju na površinama, a boja će na kraju s vremenom blijedjeti.
  3. MDF s filmom PVC premazom. Proračunska verzija kuhinjskih slušalica. Takav namještaj izgleda prilično uredno, ali svojstva MDF-a s filmom ne dopuštaju stvaranje volumetrijskih oblika na fasadama, kao rezultat kojih su kuhinje prilično jednostavne u smislu dizajna.
  4. Okvir MDF. Jeftina opcija, s kojom možete dati kuhinju prilično zanimljiv pogled. Takve fasade su savršeno u kombinaciji s drugim materijalima: plastika, stakla, ogledala i metala. Po svojstvima i stilom izvršenja, fasade iz okvira MDF imaju mnogo zajedničkog s drvenim namještajem.
  5. Shemboard. Najjeftinija opcija. Moderne proizvodne tehnologije omogućuju vam da pružite zaštitu od vlage za iverice, kao rezultat od kojih takvi fasada nisu loši za nošenje ekstremnih uvjeta. Može biti prekriven plastičnim ili PVC filmom.
  6. Akril. Ova vrsta fasada se također nazivaju plastikom, iako se sastoje od MDF-ova ili ploče ploče, koji je prekriven tankim slojem akrila ili plastike. Takve kuhinje imaju poseban sjaj i povećanu otpornost na vlagu i temperaturu.

Članak o toj temi: Kako napraviti ormar na loggiji i balkon obloge

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Prednosti i nedostaci namještaja "Poziv"

Kao i svaki drugi namještaj, colliss Factory "poziv" imaju svoje prednosti i nedostatke. Njihove prednosti uključuju:
  1. Visokokvalitetne performanse. U proizvodnji namještaja koriste se moderna oprema i tehnologije, što omogućuje pridržavanje maksimalne točnosti u proizvodnji.
  2. Individualni pristup narudžbama. Imate priliku odabrati standardne kuhinjske slušalice ili prilagoditi projekt prema vašim zahtjevima.
  3. Kvalitetna usluga i dostupnost jamstvenog razdoblja. Prilikom kupnje namještaja i sklapanja ugovora za isporuku na troškove usluga, može biti uključen kuhinjski sklop posebno obučeni majstori. Jamstveni rok koji traje u 2 godine omogućuje vam da isključite bilo kakve kvarove koje se mogu pojaviti po krivi proizvođača.

Tijekom rada otvoreni su neki nedostaci:

  1. Cijena kuhinjskih glava je prilično visoka, pogotovo ako ga usporedite s jeftinim kineskim natjecateljima koji su poplavili moderno tržište, ali bjeloruski namještaj je znatno superiorniji u kvaliteti.
  2. Zbog udaljenosti proizvodnje s glavnih tržišta, isporuka namještaja traje neko vrijeme. S obzirom na činjenicu da proizvodnja namještaja počinje nakon sklapanja ugovora i rada odgovarajućih mjerenja, primanje gotovog proizvoda može biti donekle odgođen.

Značajke instalacije ugrađene opreme

Prednosti bjeloruskih kuhinja

Ugrađena ploča, pećnica je ostala

Moderna kuhinja je teško zamisliti bez različitih tehnika, što tako pojednostavljuje rad domaćice kod kuće. Prilikom odabira i stvaranja kuhinjskog projekta, budući položaj ugrađene tehnologije trebao bi platiti posebnu pozornost.

Ne biste trebali napraviti uobičajenu pogrešku, polaganje parametara kućanskih aparata u projekt "na oku", jer to može dovesti do ozbiljnih posljedica, na primjer, poteškoće polaganja komunikacija na pranje, izvlačenje ili ugrađenu perilicu rublja , Spajanje na mrežu hladnjaka i rasvjetnih uređaja. Odredite položaj utičnica unaprijed, tako da ne slučajno skrivaju iza vlade.

Prilikom odabira kuhinjske ispušne plinove, uzeti u obzir da će trebati biti spojen na ventilaciju, bez kvarenja pogled na kuhinju zračnim kanalima.

Članak o temi: Kako napraviti ventilaciju u metalnoj garaži

Pokušajte odabrati položaj pranja na takav način da nisam morao sjesti na čelo u najnižoj ormarići za jela.

Važno je posvetiti pozornost na trenutnu tendenciju da zamijeni tradicionalne kuhinjske pregače od pločice sa zaštitnim površinama od alternativnih materijala: kalenny stakla, plastike, metala ili umjetnog kamena.

Ogledalo pregače izgleda izvorno, jer vizualno širi prostor, ali tragovi iz spreja vode i kapi masti mogu lako pokvariti cijelu ideju.

Moderna bjeloruska kuhinja iz tvornice "Nazovite" savršeno se natječu na tržištu s skupljim analozima europskih proizvođača. Teško je prenijeti opis ili koristiti fotografiju cijelog raspona boja i teksture površina fasada iz različitih materijala. Unatoč manjim nedostacima, kvaliteta namještaja u potpunosti preklapa.

Trgovine i saloni prodaju kuhinjski namještaj iz tvrtke "Poziv" u većini slučajeva surađuju izravno s tvornicom proizvođača, što omogućuje rješavanje bilo kakvih problema koji proizlaze tijekom rada. Osim detaljnog ugovora i službenih novčanih dokumenata, dobivate jamstvo za 2 godine. Prisutnost službenih trgovaca tvornice u većini regija osigurava prisutnost elemenata komponenti i njihovu operativnu zamjenu.

Tvornica "Call" ima 16 godina iskustva na području zemalja ZND-a i Europe. Velika mreža službenih salona i partnerskih trgovina omogućuje vam da proučite cijeli niz proizvoda u bilo kojem trenutku i odaberite odgovarajuću opciju.

Čitaj više