Potrebno je zarobiti novorođenče

Anonim

Potrebno je zarobiti novorođenče

S pojavom dječjeg doma djeteta uvijek dodaje kućne nevolje i brige. Svatko pokušava okružiti svoju mrvicu brizi i pozornosti, bojeći se za njegovo zdravstveno stanje. Čak i pranje dječjih stvari podrazumijeva korištenje posebnih prašaka pranja pranja. Ali je li potrebno glačati novorođenče? Odgovorite na ova i povezana pitanja pomoći će informacije o ovom članku.

Trebam li moždaći udar?

Naravno, djetinjast odjeća nakon pranja treba dobro zuriti, pogotovo ako pripada novorođenče. To bi trebalo biti učinjeno ne samo zato što je tako prihvaćeno, već i zato što:

  • bakterije umiru;
  • omekšati strukturu stvari;
  • Šljunak na odjeći učinjeno je ugodnijim za tijelo;
  • Njihov se pojavljivanje poboljšava;
  • Stvari stječu dodatnu udobnost.

Čak i naše bake nikada nisu stavljale svoje dijete ne pomičući stvari, bojeći se zbog svog zdravlja. Danas, unatoč raznolikosti korisnih uređaja, ne sve mame ne smatraju ovo zanimanje potrebnim i stoga ih jednostavno zanemariti.

Prema preporukama pedijatara, nije potrebno napustiti preradu bebe laneno željezo , Čak i ako ste presavijeni voljene mrvice s super-modernim sredstvom za pranje, oni još uvijek moraju ih izglačati. Čak i ako se vaš prah može nositi s glavnim patogenima, ali raspoznaju pelene još su ugodnije za osjetljivu kožu novorođenčeta.

U slučaju ručnog pranja, posebno je potrebno glačanje. Temperatura vode za ovu vrstu pranja uvijek je ispod 90 stupnjeva, što znači da patogene bakterije nisu umrle i mogu doći na kožu djeteta, što može dovesti do negativnih posljedica.

Savjet broj 1! Pogotovo temeljito vrijedno termičke obrade stvari koje će izravno kontaktirati površinu pupčane rane, najugroženije mjesto za bakterijske mikroorganizme.

Usput, za pranje i glačanje stvari ne trebaju ne samo nakon što se ne dobiju prljavo, ali nakon kupnje u trgovini. Zahvaljujući dobrom pranje i temeljito zvonjenje, čestice prljavštine trgovine i ljudi koji su prethodno dotakne te stvari su uklonjene iz njega.

Na temelju svih gore navedenih argumenata, može biti hrabriji da navode da liječenje pelene djeteta nije samo obvezno zanimanje, već je i jednostavno potrebno.

Članak na temu: dizajn pločica u kupaonici - dizajner savjeti

Potrebno je zarobiti novorođenče

Kako moždani udar?

Prvo, sve je potrebno, rastaviti iste značajke. Na primjer, pelene treba staviti odvojeno od topline odjeće i svjetlosne stvari.

To bi trebalo učiniti kako biste odmah instalirali svoj način na željezo i radite s njim. Česti prebacivanje iz jednog načina na drugi može dovesti do brzog kvara, što je vrlo nepoželjno za obiteljski proračun, tako da je sortiranje postgradiranih stvari jednostavno potrebno.

Drugo, Pokušajte uključiti parove što je više moguće Budući da je mnogo lakše ubiti sve patogene organizme koji se skrivaju u tkivima.

Treće, ako je moguće, koristite bager. Uz to, ne samo ne samo pomladiti odjeću svojih omiljenih mrvica, nego i pažljivo ga dezinficirati. Osim toga, postoji mnogo manje vremena za rad Excipar. Usput, parobrod je prikladan za obradu mekih igračaka nakon pranja, što je također važno za njega.

Savjet # 2! Koristite parobrod za obradu ne samo dječje odjeće, nego i za one koji okružuju dječju posteljinu, prostirke i druge stvari. To će omogućiti da se riješi mikroba prodrle u najvećoj mjeri.

Četvrto, najbolje je podnijeti stvari s željezom dok je vlažne stvari, a ne preplaviti. U ovom slučaju, proces je pojednostavljen povremeno, a vi značajno uštedite svoje vrijeme. Ako ste čak i preplavili stvari vaših mrvica, onda prije nego što glačanje navlažite vodu kako biste olakšali ovaj proces.

U prvim danima života pelena za vaše mrvice, preporuča se pažljivo moždani udar s obje strane. U isto vrijeme, povremeno smanjiti rizik od prodiranja patogenih mikroorganizama i napraviti pelene mekše i ugodne za kožu.

Da biste udarili dječju odjeću nakon stroja za sušenje? Stoga uvijek postoji veliki broj sporova i kontradikcija, što je zapravo teško riješiti. Naravno, temperatura stroja za sušenje može ubiti bakterije, ali ne i potpuno. Bez obzira na to koliko se vaš stroj za sušenje trudi, dio bakterija, opasno za zdravlje i dalje ostaje. Na temelju toga možemo sigurno raspravljati Obrada odjeće objekata novorođenčeta je potrebna, čak i ako ste ih uhvatili iz stroja za sušenje.

Članak o toj temi: Kako pravilno obojiti strop vodene boje

Mlade majke ne bi trebale biti zanemarene ovim postupkom, jer samo hvala njoj, mrvica ostaje zdrava dugo vremena, jer je pouzdano zaštićena. A to je najvažnija stvar za svakog roditelja.

Potrebno je zarobiti novorođenče

Koliko dugo trebate željezo?

Naravno, dječja odjeća ne slijedi samo za gledanje. U ovom slučaju, potrebno je ispravno, kako bi površina željezne površine s površinom pelena, svi patogeni mikroorganizmi mogli umrijeti. Pogotovo je ovaj postupak značajan u prvom mjesecu djetetovog života, budući da se njegova pupčana rana još nije izliječila , i bilo koji slučajni prodor mikrobe može dovesti do najneželjnih posljedica.

Pokušajte posebno pažljivo pomaknuti strane koje će se izravno dodirnuti delikatnom kožom. U prvom mjesecu života, beba ne biti lijena da provede više vremena na tom procesu, jer će to izravno utjecati na njegovo opće stanje. Čim je rana na mjestu pupka odgođena, i neće se morati nositi s vodikovim peroksidom dnevno, glačalo se može zaustaviti, budući da se aktiviraju zaštitni sustavi djeteta. Ako moja majka želi u budućnosti nakon svakog pranja, pelene njegovog djeteta trebaju biti glačani, nitko je neće osuditi.

Unatoč činjenici da je tijekom vremena glačala postaje manje relevantna, operite dozatore i klizač bi trebao biti mnogo vjerojatniji. Najbolje je promijeniti mrlju da ne manje od jednom dnevno. U isto vrijeme, uvijek će izgledati uredno, a njegova koža neće biti ugrožena svojim zdravljem.

U nekim slučajevima, s vremenom, majke moraju nastaviti frekvenciju glačanja, razlog za to može biti upala cijepljenja, ili pojavu raznih osipa na koži. U ovom trenutku potrebno je obaviti obavezno liječenje pelena i klizača željezo kako bi se osigurala dodatna zaštita od zlonamjernih mikroorganizama.

Potrebno je zarobiti novorođenče

Savjeti i preporuke

Često tijekom glačanja odjeće i pelene za bebe roditelji se suočavaju s različitim vrstama nevolja i poteškoća. Vrlo često su povezani ili s ne-potezom nekih dijelova bebe ili s povećanjem rizika od "spaljivanja stvari". Kako izbjeći takve neugodne posljedice?

Treba uzeti u obzir nekoliko savjeta, što će uvelike olakšati proces.

  • Vrh №1 , Ako ne možete isprobati neka područja, potrebno ih je navlažiti od prskalice s običnom vodom. U isto vrijeme, struktura tkiva postat će mekša i poslušna za površinu željeza, i neće biti traga od čiste vode. Sječene stvari su dobro pogodne za obradu trajekta , Mnogi glačali imaju takvu funkciju koja može značajno olakšati rad kućanica i ubiti štetne mikroorganizme na odjeći.
  • Savjet broj 2. Mali detalji, kao što su čarape, ne nužno željezo. U isto vrijeme, uštedjet ćete svoje vrijeme, a dječje čarape nisu uvijek odjevene, a ne na osjetljivu kožu. Provoditi proces glačanja u sobi s dobrom rasvjetom, ako je nemoguće, postavite malu svjetiljku u blizini.
  • Savjet broj 3. Prije nastavka s procesom, Pokušajte na malom komadu tkanine ili glačala temperatura grijanog željeza , Ako se može zanemariti od prvog dodira željeza s delikatnom krpom kako bi ostavio opekline na njemu i pokvario cijeli izgled. Stoga ne žurite, inače posljedice postupka neće biti najugodnije.
  • Vrh №4. Prije početka procesa, garderoba se mora razvrstati. Za početak, potrebno je moždani udar tanke i osjetljive stvari, budući da površina željeza još nije spojen i rizik kvari tkanina je minimalna. Zatim se postupno vrijedi kretati na obradi debljih i izdržljivih stvari. U to vrijeme, temperatura željeza postaje najoptimalnija, i bit će moguće ponovno pokrenuti sve vrste nabora i brzo i bez mnogo truda.
  • Vrh broj 5. Tijekom glačanja pelena voziti željezo na površinu tkanina polako, čime se stvaraju optimalne uvjete za smrt patogenih mikroorganizama. Neka to košta mnogo više vremena, ali onda će odjeća biti najsigurnija što je više moguće za bebu i ugodno u kontaktu.

Članak o temi: Kako objesiti četke za zavjese: Osnovna pravila

Usput, osim vijeća, Vrijedi posvetiti pozornost na stanje samog uređaja za glačanje (željezo). Također bi trebalo biti što ugodnije i jednostavnije. Samo u ovom slučaju možete lako postići željeni rezultat.

Potrebno je zarobiti novorođenče

Video

Mnoge hostese, unatoč velikom broju Vijeća čuli i preporuke, nikada ih ne upoznajte dok ne vide sve svoje oči. Za tako lijepe majke i druge ljude voljne, dostavlja se veza, koju možete vidjeti koristan video o organizaciji odjeće za glačanje za novorođenče.

Gledajući materijal na ovom resursu, imat ćete odgovore na sva pitanja u vezi s organizacijom ovog jednostavnog procesa.

Čitaj više