Kako je to sklopivi stolica?

Anonim

Do danas je izbor u modernim trgovinama namještaja velik, tako da nije teško steći bilo što. Ali to ne znači da je namještaj koji su izrađeni vlastitim rukama postali prilično irelevantni. Na primjer, koji ometa da napravi stolicu vlastitim rukama, pa čak i tako, iz kojega neće otrgnuti? U isto vrijeme, apsolutno nema potrebe za uživanjem u posebnim vještinama - samo slijedite upute i sve će definitivno.

Kako je to sklopivi stolica?

Sklopiv crtež stolice.

Pa kako napraviti lijepu i izdržljivu stolicu s vlastitim rukama, što će vam trebati za ovo? Prije svega, morate kupiti odgovarajuće alate:

  1. Mlin, koji je prilagođen za ručno izrađeno.
  2. Lobzik (bolje uzeti električni) s potrebnim skupom stupova, kao što su čisti rezovi.
  3. Odvijač koji ima dovoljno snage, onda neće biti potrebe koristiti vježbu.
  4. Stroj namijenjen brušenju.
  5. Olovka.
  6. Rulet.
  7. Kut gradnje (ravno).

Koje materijale trebate i priključci?

Kako je to sklopivi stolica?

Alati za stvaranje stolice.

Najlakši način za kupnju namještaja štit (samo divno ako je napravljen od bukve), veličina takvog štita treba biti 1120 * 400 * 24 mm. Od takvog bukovog štita možete jednostavno smanjiti potrebne dijelove. Treba napomenuti da je takva debljina za sve dijelove prihvatljivo. Da biste napravili sklopivu stolicu vlastitim rukama, trebat će vam zatvarači:

  1. Leptir-petlja s opsegom od 35x35 mm, bit će potrebni u količini od 4 komada.
  2. Nemojte činiti bez kose 8x250 mm, potrebno je uzajamno rezanje niti, a krajnje matice će također trebati.
  3. Trebat će nam 8x50 mm.
  4. Sklopiva stolica ne može se napraviti bez ljepila za visokokvalitetne stolarije, može se koristiti PVA emulzija.
  5. Kako bi proizvod bio ne samo izdržljiv, već i lijep, preporuča se koristiti toniranje laka. Beech drvo prekriveno takvim lakom izgleda posebno atraktivno.

Članak na temu: Plastični postolje za kadu - Montažne tajne

Kako bi pojedinosti sklopive stolice?

Od bukovog štita potrebno je smanjiti krug na najprežišljiviji način (trebao bi biti savršen oblik). Promjer takvog kruga treba biti 350 mm, ako osoba ima čvrstu ruku, a zatim je izrezati neće biti mnogo rada. Ali sklopiva stolica je obavezna mora biti opremljena ručkom. Da biste to učinili, morate koristiti persoy bušilicu. Najbolje od svih prikladnih vježbi promjera 22 mm. U budućnosti se sjedalo mora izbušiti par rupa, ali je potrebno učiniti da je udaljenost od ruba vanjske udaljenosti ista. Između centara, udaljenost bi trebala biti oko 120 mm. Da biste dobili udobnu ručku, morate sve povezati s propilima.

Kako je to sklopivi stolica?

Shema sklopivog sjedala.

Što se tiče rezača za obradu, moguće je uzeti najčešći, kraj, u obliku polukruga, a to su njezini detalji na obje strane. Detalji nogu na unutrašnjosti za ručavanje rezača potpuno je opcionalno.

Rezati kroz utor u unutarnjem okviru nogu, preporuča se koristiti ravni mlin od 8,5 mm, međutim, postoje 2 opcije za opskrbu takvog žlijeba:

  1. Možete napraviti rupe za cijelu duljinu utora, a zatim samo kucati skakače koristeći tanku dlijeto.
  2. Napravite 2 završne rupe, nakon čega se "kanal" uredno probavlja između njih sa slasticom. Ali onda morate biti spremni za ono što trebate kupiti posebnu ružičastu, koja je dizajnirana za uzdužnu rezu.

Što se tiče Niza nogu, oni se jednostavno preporučuju da budu zaobljeni, a zatim stavite skakače između nogu, to se radi na omotima s ljepilom. Površine koje su čvrsto u susjedstvu treba propustiti ljepilo, također je potrebno ispustiti ljepilo na rupe za Waders. Onda morate povući noge sa stezaljkama i ostaviti ih dok ne budu potpuno suhi, preostalo ljepilo mora biti pažljivo uklonjena.

Članak o temi: Opcije polaganja pločica - Metode i preporuke

Kako ide takva stolica?

Takva stolica treba prikupiti strogo brojanje veličina, onda neće biti problema s takvim dizajnom. Loplje moraju biti pričvršćene na vijak 3.5x16 mm.

Kako bi se takav proizvod namještaja samostalno napravio, bila je atraktivna, ugodna tekstura i zasićena boja, treba priložiti određeni napor.

Svi dostupni dijelovi moraju se gledati nekoliko puta, a zatim sušiti, tako da se tekstura stabla "diže".

Nakon toga trebamo obraditi emery papir, barem 2 puta da pokrijete sve s toniranjem laka, nakon čega takva stolica ne postane samo korisna i udobna stvar, već i savršeno ukrašana unutrašnjost kuće.

Kao što se može vidjeti, ništa posebno teško u takvom radu nije potrebno, ne trebate velike financijske i privremene troškove - a stolica će biti spremna s vlastitim rukama.

Čitaj više