Samo spojite grudnjak

Anonim

Svjetiljke su dugo bila ozbiljno popularna u našoj zemlji. Njihova glavna značajka je da uvijek emitiraju više svjetlo, koje je prikladno za čitanje ili jednostavno stvaranje udobnosti u kući. Mnogi ih koriste kao dodatna rasvjeta u spavaćoj sobi, u ovom članku ćemo vam reći kako povezati ruke bez nepotrebnih poteškoća.

Samo spojite grudnjak

Spajanje svjetiljke: Glavni načini

Ukupno možete nazvati nekoliko sorti Sconcea, nije potrebno povezati svoj ogromni rad, međutim, postoje određene značajke. Stoga, saznajte o svakom tipu odvojeno.

Model na užetu

Ovdje ćemo pogledati kako spojiti Sconium s sklopkom čipke, u stvari ne postoji ništa teško u njemu. Potrebno je samo potrošiti sve žice na stranicu za povezivanje i odabrati visinu, poželjno je instalirati rezultat na visini od 1-2 metra. Zatim pridajemo sve žice jedni s drugima, njihova tri: l - faza, pe - zemlja, n - nula. Saznajte značajke svjetiljki za kuhinju.

Samo spojite grudnjak

Sve žice moraju biti povezane u skladu s tim. Zatim popravite sconces na zidu i koristite. Pogledajte kako spojiti Sconium s videozapisom videozapisa, bit će jasno što.

Sconce s prekidačem

Dakle, kako spojiti kočnicu, shema ima sljedeći obrazac:

Samo spojite grudnjak

  • Faza mora ići na prekidač.
  • Faza iz prekidača mora se vratiti natrag u svjetiljku.
  • Zemlja i zemlja u ovom slučaju su izravno povezani.

Sconce bez prekidača

Međutim, odgovaranje na pitanje kako povezati Sconium s prekidačem, sjećali smo se jednu osobu. Uostalom, možete staviti čipku koja će prekinuti lanac. Tako da ne možete neprestano dodirnuti utičnicu, upaliti, uključen i sve radi dobro. Pogledajte kako izgleda shema u ovom slučaju.

Samo spojite grudnjak

Članak o temi: Božićne igračke i novogodišnje dekoracije s vlastitim rukama (40 fotografija)

Kako spojiti SCNCE: Detaljne upute

Ovdje ćemo vam reći kako povezati Sconce na mrežu od 220 volti. Izvedite sljedeće preporuke, a zatim će sve biti u savršenom redu:

  1. Isključite svjetlo u kući, za to koristimo Uzo ili DIF stroj. Dalje, provjeravamo da je električna energija upravo isključena.
  2. Mi preuzimamo stražnji poklopac mozga, morate ga staviti na zid i na mjestu gdje će biti priključen, stavite odgovarajuće oznake.
    Samo spojite grudnjak
  3. Svježi poklopac na zidu koristeći nesebičnost ili tiple.
    Samo spojite grudnjak
  4. Čistimo sve kontakte za oko 5-8 mm.
  5. Povezujemo sve kontakte s drugima (žica do žice).
    Samo spojite grudnjak
  6. Popravite tijelo s vijcima, u pravilu, oni su uključeni.
    Samo spojite grudnjak
  7. Ugrađujemo strop, ček čvrsto držite.
  8. Ugradite izvor svjetla (lampica).
  9. Provjerite kako sve radi.

Kao što možete vidjeti, sve je vrlo jednostavno. Ako ste postali nerazumljiv nakon naše upute ili vaš skonce je malo drugačiji, pogledajte druge video lekcije na temu: samo priključak grudnjak.

Značajke veze Bra

Savjeti od stručnjaka

Povezani zapisi: rasvjeta u dnevnom boravku: fotografiju i najbolje ideje.

Čitaj više