Ljepilo pozadine na boji: opća tehnika rada

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Pripremni rad
  • Stavljanje pozadine na akrilnoj boji
  • Kako držati pozadinu na ulju boje
  • Držite se boje bez obrade površine

Pozadina je jedna od najpopularnijih i najpravitivnih vrsta završnih materijala. Ali za njihovo puhanje, morate pripremiti površinu. Ponekad se može naći da su zidovi prekriveni starim bojama. Kako lijepiti pozadinu na boju? Postoji izlaz iz takve situacije.

Ljepilo pozadine na boji: opća tehnika rada

Roads soba soba pozadina.

Prvo, utrljajte se, što je boje obojio zidove.

Ljepilo pozadine na boji: opća tehnika rada

Opcije opcije Pozadine pod slikama.

Postoji nekoliko vrsta. Na primjer, ulje ima karakterističan miris i ima svojstva odbijanja vode.

U akrilnoj razini vode boje nema mirisa, također dobro gura vodu i apsorbira u površinsku strukturu.

Ako pokušate ukloniti boju s lopaticom, ulje će nestati lako, a akril - samo s malim komadima. Stoga će tehnologija ljepila u različitim slučajevima biti različita.

Ljepilo pozadine na boji: opća tehnika rada

Sklopive pozadine za bolju impregnaciju ljepilom.

Alati i materijali:

  • pozadina;
  • ljepilo;
  • pjenasti valjak;
  • kapacitet;
  • Vruća voda;
  • strugač ili lopaticu;
  • punjenje;
  • Građevinski škotski viski;
  • smjesa za kit;
  • šmirgl papir.

Pripremni rad

Često, osim napukle površine, razvoda i nepravilnosti, slikarski materijal na zidovima apsorbiraju i inozemne neugodne mirise (osobito u kuhinji). Imajte na umu da je nemoguće lijepiti pozadinu na sirovu ili zaraženu gljivicom ili plijesnima. Za liječenje s posebnim sredstvima neće biti dovoljna. Svakako saznajte i uklonite razlog za njihov izgled. Možete učiniti sljedeće: Popravite komad valjane toplinske izolacije na površini zida, zatim stavite plastičnu mrežu, pričvrstite ili premašite pomoću gipsane ploče.

Natrag u kategoriju

Stavljanje pozadine na akrilnoj boji

Ljepilo pozadine na boji: opća tehnika rada

Preporučene zalihe pozadina.

Članak o toj temi: Dizajn pozadine: fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, popravak ideje, različite pozadine u unutrašnjosti, za kućne, zidne materijale, rješenja, video

Prvo, svakako dovedete površinu. Inače će rasuti list uskoro otići. Potrebno je neutralizirati stari premaz. Da biste to učinili, moguće je napraviti otopinu otapala i prajmera, pomiješati u jednakim proporcijama i rukovati zidovima. Ove manipulacije omogućit će dobru spojku buduće pozadine s površinom zida. Pričekajte dok se sve ne osuši, a zatim pokrijte zidove prajmera.

Ostavite zid da se osuši i zatim nastavite do potresa. Da biste to učinili, pomiješajte u omjeru 1: 1 PVA i pozadine. Rezultirajući sastav se nanosi na ploči i pripremljena površina zida.

Natrag u kategoriju

Kako držati pozadinu na ulju boje

Ljepilo pozadine na boji: opća tehnika rada

Nezavisna provjera s pozadinom - korak 1.

Možete ljepilo pozadinu na ulju. Odlikuje se dobrim vlačnim i vrlo glatkim premazom. Tako stvara poteškoće za potrebno prianjanje platna sa zidom. Stoga, prije ljepila pozadinu na ulju, pažljivo tretirajte površinu. U ovom slučaju, možete pribjeći jednoj od dvije moguće opcije. Prvi je da je zid mora biti tretiran grubim crijevima, a zatim se nanosi u jednakim dijelovima prajmera i PVA ljepila.

Druga metoda je sljedeća. Spatula uklonite boju s horizontalnim trakama od 5 cm širine svakih 20 cm, a zatim stavite kit na ta mjesta kako bi ih poravnali s cijelom površinom. Trake su potrebne za bolju adheziju pozadine sa zidovima. Ova metoda je manje učinkovita, ali ponekad se koristi.

Nadalje, na sličan način ljepilo. Ali ovdje traka za pozadinu treba biti 2 puta više od PVA. Slijedeći ovaj film, možete postići izvrstan rezultat. Wallpapers će trajati dugo.

Natrag u kategoriju

Držite se boje bez obrade površine

Ljepilo pozadine na boji: opća tehnika rada

Nezavisni zli zidovi s pozadinom - korak 2.

Članak o toj temi: Kako koristiti lasersku razinu (razina razine, zrakoplovni graditelj)

U tom slučaju najprije trebate provjeriti zidove za snagu. Da biste to učinili, uzmite građevinsku traku, držite se obojene površine, a zatim oštro odrežite zid. Ako vidite da boja ostaje na zidu bez promjena, onda je prošao test za snagu. Ali ako pronađete čestice oblaganja na vašem viski, onda će biti potrebno uzeti u obzir.

To zahtijeva vrijeme, pa budite strpljivi. Da biste očistili površinu trebat će vam lopatica, možete koristiti poseban metalni četka na vježbi. Otapala koriste nepoželjni zbog toksičnog utjecaja na tijelo.

U prvom slučaju, pozadinu se može zalijepiti bez pripreme površine, jer je premaz formirao glatku i trajnu površinu. Da biste dali hrapavost površine, preporuča se rukovati zidom s brusnim papirom. Napomena: tanke pozadine svjetlosnih nijansi ne mogu se zalijepiti na tamnom prevlaku, jer će se pomaknuti kroz novi završetak, i izgleda vrlo ružno.

Ljepilo pozadine na boji: opća tehnika rada

Nezavisni zli zidovi s pozadinom - korak 3.

Opća oprema za lijepljenje pozadine

  1. Prilikom odabira pozadine, razmislite ako postoji crtež na rolama, bit će potrebno poslušno. Kupite rezervom na 1 roll. Prije ljepšanja pozadine na boji, dobro pročitajte upute proizvođača za razrjeđivanje ljepila i strogo se držite ih. Nemojte koristiti ljepilo koje nije prikladno za određene pozadine.
  2. Pozadine moraju biti zalijepljeni s prozora. Preporučljivo je raditi s asistentima. Odrezao sam traku, stavio ga na podne zveke. Distribuirajte ljepilo točno po traci, a zatim podignite, sklopivši rub lista zajedno. Pozadine su zalijepljene na vrhu. Poravnajte platno prema stropu i pričvrstite na površinu. Pa pritisnite list od sredine do rubova i dolje. Preporučljivo je koristiti krpu ili valjak. Možemo ukloniti ostatke ljepila.
  3. Prekidači i rozete su zapečaćeni na vrhu, ali odmah prosije.

Članak o toj temi: Pravilna oznaka kuhinje: Savjeti i ideje

Pod prozorima i iznad vrata, pozadinu je zalijepljena nakon zalijepljenih listova. Ni u kojem slučaju ne koristite vruće ljepilo. Stiže tekuću konzistenciju i nadilazi rubove, glupu stranu lica platna.

Ako ste dobro razvrstani kako slijepiti pozadinu na boji, možete sigurno primijeniti svoje znanje u praksi. Nakon obavljanja svih posla s maksimalnom odgovornošću i točnosti, možete dobiti rezultat koji će vam oduševiti i vaše članove obitelji dugi niz godina.

Čitaj više