Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Anonim

Oblačiti dijete u mačiću - to je jednostavna stvar. Čak je i potrebno da je monofonsko odijelo s krznastim lisicama i ovratnik izvučen majčinom kozmetičkom nosom i brkovima. Ali o tome kako napraviti mačje uši, master klasa ovog članka će reći u fazama.

Uši od kartona

Najskuplji način u smislu novca i vremena je način da se uši poput mačke - učinite ih od kartona.

Za kartonske dane trebat će vam sljedeće:

  • karton dvije boje (vanjski i unutarnji uho);
  • papirnati ljepilo;
  • Scotch;
  • škare;
  • gumica za kosu.

Općenito, uši iz bilo kojeg materijala su pričvršćene na RIM, stoga će se ta dodatak razmatrati u proizvodnji različitih mačjih ušiju.

Prema sljedećem predlošku, izrežite od kartona 6 dijelova: 4 vanjskog uha, 2 unutarnja.

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Pojedinosti unutarnjeg uha zadilaze na dva dijela vanjskog uha, nakon čega pričvrstimo ljepilo dva velika dijela u svom vrhu. Nakon sušenja pričvršćujemo uši na rub. Da biste to učinili, savijte oštre kutove u podnožju dijelova unutar, a onda ih pričvrstimo od vrha do ruba tanke trake vrpce.

Ako nema ruba, uši se mogu pričvrstiti na obruč kartona s kartonskih traka, kao što je prikazano na dijagramu:

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Karton dijelovi mogu biti zatvoreni sa satenom ili drugom krpom, kao i sam rub, kao i korištenje uzoraka od umjetnog ili pravi krznu, koji također sjede na ljepilu ili silikon.

Pletena verzija

Da ne bi slikali ruke u ljepilo, možete koristiti kukičanje i vezati mačku mačku. Za unutarnji i vanjski dio uha trebat će pređa od dvije boje. Da biste spojili unutarnje uho, potrebno je napraviti petlju, koja se nameće na zraku 10 petlje.

Članak o toj temi: znači da će pomoći da se riješite plijesni u podrumu ili podrumu

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Nakon što je Nakid napravio, plesti Cape stupac, koji treba držati u četvrtoj petlji na računu kuke.

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Tada bi to trebalo učiniti na kraju istaloženih stupaca, napravite dvije petlje za podizanje zraka.

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Uključivanje rada, umetanje stupca Cape u sljedeći, plesti do kraja serije, nakon čega ostavljamo dva stupca iz prethodnog.

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Slijepite rt, morate napraviti Nakid i staviti kuku u zrak petlju prethodnog reda. Zatim plesti kolonu u posljednje tri petlje, kroz koje bi trebalo rastegnuti nit, nakon što je smanjio kraj reda.

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Nakon toga napravimo dvije dizanje zračnih petlji, mi smo na rtu stupovima, ostavljamo tri stupce na kraju reda. Smanjenje se vrši u sljedeća dva stupca. Uloge №3 i posljednji u prethodnom redu moraju biti ostavljeni, čime se šljunak u prethodnom redu. Nakon što je okrenuo rad, napravimo dvije petlje za podizanje zraka, nakon čega je istaložena kolona u sljedećem stupcu prethodnog reda. Sljedeća dva stupca trebaju se držati zajedno, nakon čega pletenje završava, dok preostali rep nije potreban za skrivanje.

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Počinjem plestinja vanjskog uha, nakon petlje ostavljamo dugi rep, nakon čega se nalazi niz od 9 zračnih petlji. Nakon toga, stupac s jednim Nakidom je u skladu s kukom iz kuke, plete do kraja niza s jednom Nakidovim postovima. Širina detalja unutarnjeg uha i vanjskog bi trebala biti ista. Zatim nam dodjeljujemo toliko reda tako da je rub u poprečnom roku prekriven zadovoljstvom. Dodajte dvije petlje zraka.

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Sljedeći redak varira za desno i lijevo uho. U prvom slučaju, imamo red za stražnji zid petlje, u drugom - za prednju stranu. Sljedeće pletenje nastavlja se za detalje unutarnjeg uha, stavljajući stavku da odgovara nizu. Posljednja dva stupca treba držati zajedno, nakon čega se okreću i kravatu 2 petlje za podizanje zraka. Nakon toga, plesti ni reda kolumne kaveza, stvarajući šljunak na početku prethodnog reda, ostavljajući seriju iz zračnih petlji nije optužena. Dalje, dva stupca ruba izražena su zajedno. Nakon toga, plesti 2 petlje za podizanje zraka, kombiniramo 2 stupce s Nakud, ostavite posljednji stupac.

Članak o temi: Primjena dlana u vrtiću: jež i labud slike s fotografijama

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Dalje, morate spojiti dva dijela tako da ih držite stupcima bez nakida, a na kraju - spojnom stupcu. Primljene ušiju Pridajemo RIM-u.

Više vizualnog pletenja ušiju prikazano je u shemi:

Mačka uši: radionica o kukičanima s shemama

Razlike u tehnici stvaranja vlastitih mačaka za masqueravno odijelo na dječaku ili djevojci ne toliko. Najveća razlika u umjetnim ušima za dječake ili djevojčice je boja.

Osim toga, postoje još više razlika između mačjih ušiju iz mačke:

  • Ono što su uši su pričvršćeni: ukosnici, lukovi, obruči za kosu su prikladniji za djevojčice, dok su kartonski obruči ili bandana - za dječake;
  • Materijal: Atlas, dugotrajne krznene uši, karton, runo, osjetio - dječaci;
  • Oblik: zaobljene, široke djevojke, i šiljate i uske momke;
  • Dizajn: Korištenje dekorativnih elemenata, kao što je blistler i rhinestone, razumljiv je, prikladniji za predanu haljinu.

Video na temu

Izbor videozapisa za stvaranje mačaka:

Čitaj više