Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Anonim

Fotografija

Ako želite shvatiti kako ispravno instalirati internet vrata, pokušajte upoznati upute i svaku fazu ovog rada odgovorno. Možete sami instalirati vrata, ali budite spremni za činjenicu da je taj proces prilično kompliciran i vrlo naporan. Konačni rezultat u potpunosti ovisi o tome koliko točno i pravilno obavljate svaki od koraka nadolazećeg rada. Ako se odlučite instalirati internet vrata na vlastitu, pokloniti se strpljenju i vremenu, koliko god je to moguće i savjesno raspršiti u nizu akcija i slijediti upute u svemu. Ako se pridržavate svih preporuka, možete ispravno instalirati proturovaonice i biti zadovoljni rezultatom rada.

Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Prije početka instalacije unutarnjih vrata potrebno je odlučiti koja se vrata primjenjuju u ovoj sobi, koliko će zaklanja imati, iu kojem smjeru će se otvoriti.

Što trebate znati prije instaliranja unutarnjih vrata?

Prije nego što počnete instalirati unutarnja vrata vlastitim rukama, morate pažljivo ispitati zahtjeve za sobu. Neće biti sredstava za informacije izravno o vratima i procesu po svom izboru.

Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Vrste snimljenih vrata.

Unutarnja vrata su instalirana nakon završetka tzv. Ukras prije suđenja. To je, prije početka instalacije dizajna, morate poravnati zidove, pokriti ih s kitom i žbukom. Svi ovi mokri rad moraju biti učinjeni prije. Možete početi instalirati unutarnja vrata samo nakon što su svi elementi prostorije sušeni. U suprotnom, kutija ili vrata jednostavno vode od vlage. Prije početka instalacije morate dovršiti nacrt pod i odabrati obrazac i debljinu budućeg prvog kata. Zahvaljujući tome, možete ispravno navigirati i instalirati proturovaonice, uzimajući u obzir visinu praga. U slučaju da ne popravite i promijenite samo vrata, možete preskočiti ove korake, jer Na kvalitetu rada, oni neće utjecati.

Moderno tržište ima veliki raspon širokog raspona vrata za svaki ukus. Oni imaju drugačiji izgled, koji dopuštaju, bez ikakvih posebnih problema, pokupite unutarnja vrata u unutrašnjosti sobe. Međutim, u smislu geometrijskih dimenzija, sve je malo gore. Na primjer, možete kupiti vrata, čija se jedna strana razlikuje od drugog do nekoliko milimetara. Čini se da je takva razlika obično nezapažena, ali u fazi instalacije, čak i ovaj par milimetara stvorit će vrlo velike poteškoće. Stoga ne morate biti lijeni i sramežljivi za mjerenje lica vrata u trgovini. Po primitku, budite sigurni da ponovno izmjerite vrata. Provjerite jeste li isporučili točno ono što je naručeno.

Članak o temi: Značajke IKEA Countertops

Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Shema sklopa opreme.

Budite oprezni iu procesu odabira okvira vrata. Neka vrata se odmah prodaju s kutijom. Već su obilježili petlje. Osim toga, u slučaju takvih vrata možete biti sigurni da proizvođač odoljeti svim veličinama. Ako se tkanina proda bez kutije, ako želite, možete ga sami.

Ne postoji ništa komplicirano u proizvodnji okvira vrata. Materijal za proizvodnju ovog dizajna je vremenski okvir. Dizajn se sastoji od horizontalne prečke i para okomitog regala. Ako sami radite kutiju za unutarnja vrata, pri odabiru bar, pobrinite se da nema nepravilnosti i crnu kučku. Bar za sastavljanje kutije mora imati istu debljinu kao i platno vrata. U suprotnom, nećete moći instalirati.

Priprema alata za rad

Da bi se instalacija unutarnjih vrata odvijala tako lako i učinkovito, morate unaprijed pripremiti sve potrebne alate. Bolje ako je profesionalno. Možete, naravno, učiniti to i običnim alatima, ali u nedostatku iskustva, on je pun činjenice da nećete moći izdržati željenu točnost. Stoga, iskusni majstori preporučuju korištenje profesionalnih agregata. Ne nužno ih kupiti. Trenutno, mnoge tvrtke za relativno malo novca daju sve alate za iznajmljivanje.

Što se tiče izravnog popisa alata, trebat će vam sljedeće:

Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Alati za montažu snimljivih vrata.

  1. Kružna pila.
  2. Čekić.
  3. Skup odvijača i dlijeta.
  4. Razina izgradnje.
  5. Stuslo.
  6. Mjerilo.
  7. Pila za metal.
  8. Mitra.
  9. Elektrophusmer.
  10. Električni odvijač.
  11. Perforator.
  12. Dvorci i petlje za vrata.
  13. Klinovi i šipke različitih veličina.
  14. Završiti nokte i vijke za samozadočavanje.
  15. Montažna pjena.

Upute za korak po korak za ugradnju vrata i petlji

Jedna od najvažnijih i odgovornijih stupnjeva instalacije proturavnih vrata je ugradnja potpora vrata. Ako se instalacija tih elemenata izvodi s netočnostima i iskrivljenjima, vrata će se objesiti. I to nije samo ružno, ali i vrlo neugodno. Prilikom otvaranja i zatvaranja stvorit će se neugodnosti. Dakle, u ovoj fazi morat ćete se sjetiti izreke o nekoliko mjerenja i jedan odsječeni.

Članak o temi: lukovi iz gipsa u unutrašnjosti hodnika s vlastitim rukama

Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Izračun veličine prijenosa vrata.

Postupak instalacije treba pokrenuti s pogonskog uređaja. Uzmite završnu pilu i uz pomoć prelijevanje gornjih dijelova pod kutom od 45 stupnjeva. U nedostatku pile za praćenje, možete koristiti hacksaw i stub. Dalje, morat ćete mjeriti potrebnu visinu iz stalka. Izmjerite iznutra. Ukupna duljina će se sastojati od visine izravno od platna, kao i donje jaz za 10 mm i gornji razmak za 4 mm. Prema istoj shemi, pripremite drugi stalak.

Nakon toga, nastavite do pripreme mahuna. Slično tome, na unutarnjoj strani izmjerite željenu duljinu. Ukupna vrijednost će se sastojati od širine weba, jaz iz ugradnje brave je 4 mm i slično je u širini jazske strane petlje. Uzmite propusnu pilu ili strpljivo i grlimo oba kraja pod kutom od 45 stupnjeva. Pažljivo pobrinite da su praznine uključene u unutarnji okvir, a ne na vanjsku.

Još jedna vrlo važna faza samo-instaliranja unutarnjih vrata je ugradnja petlji. To također izravno ovisi o lakoći rada proizvoda i drugih važnih trenutaka za korisnika. Na instalaciju petlji, pristupite što je moguće odgovorniji.

Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Shema instalacije lopatica vrata.

Vrlo je važno da je veličina čepa i udaljenosti od donjeg i gornjeg ruba proizvoda ispravno potisnuta. S ravnalo ili mjernom mjerom vrpce potrebno je mjeriti 20 cm od gornjeg ruba unutar stalka. Nanesite petlju vrata i zaokružite ga uz konturu olovkom. Izračunajte dubinu ugradnje petlja vrata, uzimajući u obzir njegovu debljinu. Ne zaboravite da u potpuno presavijenom stanju u petlji napušta jaz između stalka i mreže jednake 4 mm.

Možete napraviti najtočnije i brzo pripremiti jastučić za petlju pomoću mlin za glodanje, u odsutnosti ovog alata ćete imati veze s dlijeta.

S sličnom shemom pripremite mjesto za ugradnju donje petlje. Sve se radi na isti način, osim jedne točke - udaljenost od donjeg ruba ne smije biti jednaka 20, i 21 cm.

Članak o temi: Kako odabrati zavjese do visokih, ali uskih prozora

Uzmi stalak s instaliranim vratima vrata, pričvrstite ga izravno na vrata i olakšajte ga za petlje. Nakon toga, morat ćete samo slijetati mjesta kao što ste učinili na stalku, a možete otići u instalaciju kutija i platforma.

Ugradnja okvira vrata i PlatBorks

Ove faze rada također zahtijevaju maksimalnu pažnju i odgovornost. Zapamtite da konačni rezultat u potpunosti ovisi o pismenosti izvršenja svake faze uputa.

Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Pričvršćivanje dijagrama poštene daske do okvira vrata.

Ugradnja okvira vrata izvodi se u sljedećem redoslijedu. Prvo morate popraviti stalak za neobičnu. Koristite za ovaj vijak za samostažur. Odmah se brdo izvodi strogo pod kutom od 90 stupnjeva. Prvo morate pripremiti nešto manji promjer u kutiji rupe, a zatim vijke. U suprotnom, kutija materijal može jednostavno ispucati. Prikupljena P-oblika kutija je ugrađena u otvor. Za fiksiranje se koriste podupirači i klinovi. Pažljivo poravnajte kutiju vodoravno i okomito, provjerite laskavu razinu instalacije na razini konstrukcije, a zatim pričvrstite okvir uz pomoć vijaka.

Ugradnja vrata prijenosa izravno se svodi kako bi visjela na petlju. Nakon vješanja provjerite koliko se vrata otvaraju i zatvaraju. Ako postoje bilo kakve nedostatke, moraju odmah eliminirati. Zatvorite vrata i umetnite između regala i vrata su mjerili prikladne razmaknice. Potrebni su, tako da se kutija ne stisne pod utjecajem montažne pjene. Pažljivo ispunite jaz od pjene između zida i okvira vrata. Nakon pjene potpuno krute tvari, podupirači se mogu ukloniti.

Kada će biti instaliran okvir i platno, ostat ćete samo pričvršćivanje platforma. U tome nema ništa komplicirano, ali opet biti vrlo pažljivo u procesu rada. Morate nastaviti kut na 45 stupnjeva i pričvrstiti platforma. Za fiksiranje možete koristiti nesebičnost, završiti nokte ili ljepilo. Šeširi noktiju trebaju biti izgubljeni, a vijci samo-tapkanja skrivaju se s ukrasnim plastičnim čepovima.

Dakle, možete samostalno montirati vrata snimanja. Slijedite upute i uspjet ćete!

Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)
Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)
Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)
Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)
Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)
Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)
Kako instalirati autora vrata ispravno (fotografija i video)

Čitaj više