Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Anonim

Moderni pametni telefoni napravili su pravu priliku za upravljanje svim akcijama uz pomoć prstiju ruku. Međutim, ovaj gadget je vrlo lako oštetiti bezbrižan dodir i oštar manikuru. Izvrsno rješenje postaje pričvršćivanje na telefonski poseban film koji štiti njegov zaslon. Ali što ako je već oštećen? Kako ukloniti ogrebotine s zaslona telefona kod kuće? To će se raspravljati u nastavku.

Kako ukloniti ogrebotine s zaslona telefona

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Korištenje odredišta Telefon koji ima zaslon osjetljiv na dodir vrlo je teško izbjeći oštećenja. Prilično razočaranje kada je novi pametni telefon, za koji se daje značajan iznos, brzo gubi vanjsku privlačnost. Stoga, rješenje za pitanje, kako ukloniti ogrebotine s zaslona telefona, postaje u izradi.

Prije unosa u rješavanje problema morate pripremiti mobilni uređaj:

  • isključite telefon;
  • Vanjski konektori za zatvaranje uz pomoć trake kako ga ne dobivaju kako bi se u pokrenuli vlagu ili sredstva za čišćenje;
  • Priprema za mukotrpni rad, poliranje zaslona može potrajati neko vrijeme.

Načini uklanjanja pulpe s pametnog telefona:

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

  • malo znači primijeniti na tkaninu;
  • dodajte ulje stroja;
  • Light pokreti trljati rezultirajući sastav na zaslonu telefona;
  • Operite pametni telefon uz pomoć tkanine.

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

  • U aluminijskoj zdjeli morate izliti žličicu aluma (koja se može kupiti u ljekarni) i bjelančevina jaja;
  • miješati do 65 stupnjeva;
  • Na mikrovlakanu tkaninu nanesite alat, nakon čega je poslati ga u pećnicu, stavljajući na foliju;
  • Nakon uklanjanja tkanine iz pećnice mora se spustiti u kapacitet hladne vode;
  • Ovaj će se ritual ponoviti tri puta;
  • Tkanina treba samostalno spremiti 2 dana, nakon čega se može koristiti za poliranje.

Kako ukloniti ogrebotine iz tijela telefona

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Uz pomoć zalijepite goe, moguće je polirati tijelo telefona, utrljati ga osjetljivim krpom.

Grupe novog mobilnog telefona mogu pokvariti raspoloženje, ali ne bi trebalo biti uzrujano, bolje je da ga izvadite i pronađite način da uklonite ogrebotine iz tijela telefona. U pravilu, pri ruci, svaka osoba će nužno imati sredstva koja će uvelike ažurirati izgled uređaja.

Uklonite oštećenje kućišta, prvo morate ukloniti ovu ploču s uređaja. Mogu se primijetiti 3 najpopularnije metode:

  • Uklonite zamah primjenom električnog brijanja. Da biste to učinili, morate staviti na njegove oštrice s malim komadom meke tvari očišćenim s mrežom i popraviti ga. Nakon toga jednostavno uključite instrument na mrežu i mekog pokreta za poliranje tijela telefona. Važno je pratiti sigurnost materije na mjestu gdje se na prvi put nalazio kako bi se spriječilo oštećenje mobilnog telefona.
  • Moguće je 20-30 minuta za poliranje tijela pametnog telefona s mekom krpom (idealno - osjetljivo), koji se primjenjuje na goi paste.
  • Nije bilo loše pokazati se polirolol koji se koristi za računalne diskove. Mora se primijeniti na tijelo i zbuniti s pamučnim obrisom.

Članak o temi: Plaidsko kukičanje iz izvornih isprepletenih motiva

Kada ćete ukloniti ogrebotine iz tijela, trebali biste se pobrinuti da ima metalnu bazu. Inače, početi obrađivati ​​plastičnu površinu, možete samo pogoršati njegov izgled.

Kako ukloniti ogrebotine s telefonske kamere

Kada će odlučiti kako ukloniti ogrebotine s fotoaparata, morate biti sigurni da je problem upravo u vanjskim slatkišima, a ne u funkcioniranju samog uređaja.

Da biste donijeli fotoaparat u red, morate učiniti sljedeće:

  • Uklonite staklo s površine telefonskog fotoaparata;
  • Uzmite pamučnu materiju i uz pomoć paste za zube kako biste pažljivo polirali staklo;
  • Vrijedno je obratiti pozornost na činjenicu da pasta ne smije sadržavati velike čestice kako ne bi još više oštetila površinu takvim utjecajem;
  • Da biste uklonili ogrebotine s fotoaparata, možete koristiti manikuru datoteku koja pokazuje nokte. Trebalo bi imati dobar stupanj abrazivnosti. Prvo morate obraditi zaslon i nakon uzimanja mekog udarca i utrljajte zaslon s fotoaparatom.

Kako ukloniti ogrebotine s telefona

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Film, koji je stvoren od polimera i pasta na zaslonu smartphone, je zaštita od malog oštećenja i ogrebotina, kao i od globalnih problema u obliku slomljenog zaslona. Istina, rijetko je u stanju spremiti telefon od loma u slučaju pada.

Na policama s trgovinama možete pronaći širok raspon sličnih filmova koji se stvaraju iz raznih materijala. Osim toga, oni se razlikuju u obje veličine i karakteristike (mogu biti mat ili zrcaljeni).

Najbolje je povjeriti zalijepiti zaštitni film prodavatelju konzultantskog komunikacijskog salona, ​​ali ovaj proces je sasvim u mogućnosti da ga provedete sami:

  • Prije lijepljenja, morate pažljivo čistiti i odgoditi zaslon telefona;
  • Površina filtriranog filma trebala bi biti glatka, poput površine zrcala;
  • Potrebno je pažljivo pratiti, tako da fileti ne dobivaju sorte ili hrpu, što će voziti sva djela na ne;
  • Prije lijepljenja, morate se uskladiti sami, a zatim drugi kraj.

Članak na temu: plesti kukičana Sundress za djevojku. Shema

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Zaštitni film može se očistiti sredstvom za poliranje diska.

Dakle, film je zalijepljen na zaslon uređaja i može poslužiti kao dobar dio zaštite od svih vrsta štete, nije jasno odakle dolaze male ogrebotine. Tijekom vremena, korisnik može imati pitanje kako ukloniti ogrebotine s telefona ili više, iz filma, koji ga pokriva.

Najbolje je koristiti tvar koja se koristi za poliranje diskova. Istina, ponavljanje procesa takvog liječenja imat će najmanje jednom mjesečno. Inače, ako ogrebotine na zaslonu telefona, koji se pojavio na filmu, ne ostavljaju, ima smisla dobiti novi zaštitni premaz.

Kako ukloniti ogrebotine s metalnog tijela

Nositelji pametnih telefona zatvorenih u metalnom slučaju koji zanemaruju uporabu zaštitnih pokrivaca može prije ili kasnije naići na neizbježan izgled ogrebotina.

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Telefonsko tijelo možete poriti s mekim tkivom i električnim britvama.

Moguće je ukloniti oštećenje poklopca telefona, ali za ovo trebate napraviti sljedeće manipulacije:

  • Prvo morate ukloniti ploču s uređaja.
  • Prva metoda poliranja zaslona, ​​kao i poklopac telefona, uključuje uporabu električnog britva, na kojem će se meko tkivo pričvrstiti umjesto mreže. Uređaj je uključen u mrežu i glatko polira kućište.
  • Druga metoda podrazumijeva uporabu ručnog rada: za poliranje površine metala, ako nanesete goosku pastu na meku tvari ili običnu pastu za zube. Obje ove tvari s istom učinkovitošću uklanjaju mikročirke i pulpe na metalni slučaj pametnog telefona.

Kako ukloniti ogrebotine s zaslona tableta kod kuće

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Prije korištenja agensa za poliranje automobila, preporuča se zatvoriti sve priključke na tableti.

Tablete koje su dobivene široko rasprostranjene i često se daju dječjim rukama za ugodnu zabavu, često dobivaju ogrebotine ili druge oštećenja zaslona. Moguće je ukloniti takve puhale iz tablete, a metode će biti praktički identične onima s kojima se uklanjaju ogrebotine iz pametnih telefona:

  • Korištenje gay paste, tako cijenjenih nakitara, smatra se najučinkovitijom metodom. Jedini nedostatak takve metode je trajanje izloženosti, jer je poliranje uređaja zalijepljen na mekom tkanini, potrebno je najmanje pola sata.
  • Poli stope koje koriste vozače daju dobar učinak: glavna stvar je da pre-stick sve priključke, nakon čega možete očistiti površinu zaslona primjenom tih tvari.
  • Obična pasta za zube ili prah dobro pohranjuju s ogrebotinama koje su se smjestile na zaslonima tableta. Lijek se mora primijeniti na meku tkaninu i temeljito utrljati u površinu uređaja.

Ako tableta je otvrdnula staklo, malo je vjerojatno da će raditi na njemu, bolje je shvatiti i pokriti površinu zaslona zaštitnim filmom. Svako trenje će dati samo na zaslonu mat nijanse i u velikoj mjeri pokvariti sliku.

Kako ukloniti ogrebotine s zaslona iPhone uređaja

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Kao soda, beba prah će ukloniti ogrebotine s iPhone zaslona.

Članak o temi: String Art za početnike s shemama: master klasa s fotografijama i videozapisima

Gotovo svi moderni mobilni uređaji utječu formiranje ogrebotina, jer je upravljanje njima izravno prstima. Pojava ove nevolje i skupe gadgete marke iPhone nisu lišeni.

Kako lijepiti zaštitno staklo ili film na zaslonu telefona

Kako ukloniti ogrebotine s iPhone zaslona? To se može učiniti pomoću jedne od sljedećih metoda:

  • poliranje pomoću paste za zube koja ne sadrži abrazivne tvari;
  • Posebna krema za automobile, koji je sposoban ukloniti ogrebotine;
  • Mala oštećenja savršeno je uklonjena sokom, koju trebate miješati s vodom i čistim pokretima utrljati preko zaslona, ​​nakon čega sam obrisati ostatke alata sa suhom ubrusom;
  • Tretman praha za dječju kožu daje učinak u usporedbi s djelovanjem sode;
  • Vrlo mali zaslon na iPhoneu može se dotaknuti glatkom pomoću tkanog diska u biljnom ulju.

Kako ukloniti ogrebotine s telefonske paste za zube

Što učiniti ako je zaslon telefona razbacan

Zubne paste u obliku gela za poliranje nisu prikladne.

Najpoznatiji način uklanjanja oštećenja s mobilnim zaslonima zahtijeva korištenje paste za zube kao sredstvo koje je uvijek pri ruci, osim niske cijene.

Izbrišite ogrebotine na sljedeći način:

  • Prvo morate pripremiti pastu ili prašak za čišćenje zuba (ne biste trebali uzeti gel - paste, ne može se nositi s zadatkom);
  • Pripravak je potreban za stiskanje na komad materije ili pamučnog štapa;
  • Uzmite pažljive kružne pokrete da trljaju tvar u površinu zaslona na onim mjestima gdje postoji oštećenja (nije potrebno previše pritiskati zaslon kako ne oštećujete);
  • Čim je rezultat vidljiv, postupak se može dovršiti;
  • Lijekovi treba ukloniti suhom krpom ili ubrusom.

U zaključku, vrijedi napomenuti da se stvaraju posebne zaštitne naočale, filmove i poklopci ne samo za davanje mobilnog telefona dodatne atraktivnosti. Njihova glavna svrha je zaštita gadgeta od oštećenja i ogrebotina. Ne biste trebali zanemariti kupnju tih uređaja, tako da nakon što ne provedete vrijeme za uklanjanje pulpe, koji pokvare izgled omiljenog pametnog telefona.

Čitaj više