Rasporedimo padine na loggiji

Anonim

Instaliranjem novih prozora na loguriju se odmah pojavljuje pitanje, kako se krenuti? Možete unajmiti stručnjaka za izvođenje tih djela, ali ne želim privući ljude treće strane na mali volumen, a troškovi završetka kvarova najčešće je prilično mala. U načelu, možete napraviti takav posao samostalno, jer je poravnanje padina na loggiji napravljen od dvije metode: žbuka ili drugi završni materijali.

Rasporedimo padine na loggiji

Kako krenuti na loggiju

Važnost ukrašavanja padina

Nakon instalacije sustava Windows o vanjskim padinama na lođe, ponekad zaboravljenim ili odgođeno za dugo vremena, ali to se ne može učiniti, jer okoliš ne utječe na prozore. Unutarnje padine su uglavnom potrebne za ljepotu, a vanjski izvodi vrlo važne funkcije.

Rasporedimo padine na loggiji

Instalacijska pjena tijekom vremena gubi svoja svojstva

Montažna pjena se koristi s učvršćivačem i brtvilom prilikom instaliranja sustava Windows, ali gubi svoja svojstva tijekom vremena dok je pod sunčevom svjetlom i kišom. Voda koja ulazi u šav i uništava toplinske izolacijske osobine pjene. Zimi se pjena proširuje i smanjuje od temperaturnih kapi, a to čini mehaničko oštećenje. Stoga bi trebalo biti zaštićeno završnim završetkom pjene, već će također pomoći plastičnim prozorima.

Rasporedimo padine na loggiji

Trebalo bi biti zaštićeno montažnom pjenom

Tijekom instalacije sustava Windows, radnici mogu oštetiti otvorene otvora tako što će pukotine i rupe. Stoga ih treba zatvoriti završiti, tako da se ne povećavaju pod djelovanjem klimatskih uvjeta. Također pokrivene padine izgledaju ljepko otvoreni šavovi s pjenom.

Završetak trebate napraviti visoku kvalitetu kako bi se čak i pod utjecajem oborina i mrazeva, već duže vrijeme. Svojstva toplinskog izolacijskog brtvila i padinama neće se dati, kondenzat će se pojaviti.

Članak na temu: Priključci za izbor postolja - što treba obratiti pozornost na

Žbuke padine

Rasporedimo padine na loggiji

Potrebno je primijeniti rješenje tako da nema jakih kapi

  1. Prije svega, morate otopiti suhu smjesu za žbuku vodom. Zatim, uz pomoć mješalice za izgradnju, temeljito promiješajte. Kao preliminarna priprema, možete primijeniti sloj premijera.
  2. U drugoj fazi, mala lopatica se nanosi na veliku lopaticu i primijenjena na bazu s pristranosti od 45 stupnjeva. Potrebno je primijeniti rješenje tako da nema jakih kapi.
  3. Nakon toga morate dati tiskani sloj da se osuši. Zatim, uz pomoć brusnog papira, potrebno je pomesti površinu od nepravilnosti i primijeniti sloj završne otopine. Isto rješenje možete koristiti kao završnu otopinu, samo trebate učiniti više tekućine, blokirat će preostale nepravilnosti i pukotine. Nakon sušenja morate ponoviti proces s brusnim papirom.
  4. U posljednjoj fazi moguće je slikati padine lože uz pomoć boje na razini vode. U procesu rada morate osigurati da otopina i boja ne padnu na prozor i staklo.

Metalne padine

Rasporedimo padine na loggiji

Ova vrsta materijala ne utječe hrđa i korozija.

Za vanjsko uređenje padina na loggiji koristi se metalni obloženi polimerom. Ova vrsta materijala ne podliježe hrđe i koroziji, služi izvrsnoj zaštiti zidova od kapljica temperature i vjetra. Visoki materijal će isplatiti dugi vijek trajanja.

Gipsana ploča

Za proizvodnju padina gipsanih ploča na loggiji potrebno je primijeniti otpornu na vlagu gipsanu ploču.

  1. Prije početka rada morate ukloniti staru žbuku iz baze i obraditi prajmer, nakon toga morate čekati nekoliko sati.
  2. Koristeći razinu ili vodovod, linija duž petlje prozora loggia je spojena. Tada trebate pričvrstiti plastičnu traku p-oblika oblika, uz rub izvučene linije, za to, koriste se vijci i odvijač.
  3. Veličina deponija lože može se pronaći, mjerenje, udaljenost od dna do gornjeg kuta prozora. Tada se širina mjeri dugom linijom, obje strane su potrebne. Zatim se praznine izrezuju iz suhozida na ovim veličinama.
  4. U sljedećoj fazi pripremljena ljepila je nanesena na primljenu bazu. Za bolju fiksaciju suhozida u profilu doda se silikonski ili akrilni brtvilo. Željeni kut je postavljen, jer to može biti potrebno potreban kvadrat za postavljanje točne veličine može se razdvojiti malo do baze.
  5. Zatim postoje markeri za pričvršćivanje vrha pad, a je pričvršćen na prozor profila. Gornji dio gipsa bit će malo u okviru. Rad s suhozidom na loggiji podrezivanje izbočenih dijelova gipsane ploče.

Članak o toj temi: Samostalno stvaramo zavjese iz perle to učiniti sami

Rasporedimo padine na loggiji

Na loggiji trebate primijeniti gipsanu ploču otpornu na vlagu

Završavanje plastičnim pločama

Izgled PVC-a - panel izgleda vrlo dobro s plastičnim prozorima na loggiji, ispada nešto poput jedne cjeline. Prilikom odabira panela, bolje je obratiti pozornost na vanjske materijale, jer ne blijedi.

  1. Prije svega, potrebno je pripremiti površinu, ponoviti staru žbuku, žetvu potrebnu veličinu plastičnih dijelova.
  2. Zatim je perimetar prozora loggia prekriven stablom s tračnicama, zatim je zasun profila pričvršćen za punjenje plastične ploče.
  3. Tada je plastična ploča umetnuta, dok se profil u obliku F koristi u uglovima.
  4. Takva padina može se dodatno izolirati, to se radi mineralna vuna, koja se nalazi sa zidom i panelom. Za to se koristi mala količina vune za izbjegavanje plastičnih osigurača.
  5. U slučaju neprikladnih zglobova, bolje je oprati ih silikonom.

Rasporedimo padine na loggiji

Izgled PVC - Panel izgleda vrlo dobro s plastičnim prozorima na loggiji

Plastika ima prekrasnu glatku površinu tako da dodatne završne obrade nisu potrebne, dok je raspon boja predloženog materijala vrlo velik i postoji mogućnost odabira bilo koje boje.

Nagib iz plastike je vrlo dobar, prvenstveno zbog istog koeficijenta ekspanzije. Materijal se čvrsto uklapa na prozor i eliminira izgled praznina. Kao plus, može se smatrati da malo vremena na uređaju panela na loggiji. S takvim poslom, moći će se nositi s početnikom, najvažnije je instalirati razinu vodiča i točno odrezati ploču.

Vanjska pjena

Rasporedimo padine na loggiji

Iz pjene čine padine lože je lako

Vanjske padine lože bolje je učiniti uz pomoć polistirena pjene, koja se lako obrađuje i čine da će padine lože biti potpuno jednostavna. Opterećenje na padini je uvijek velika, tako da su materijali pažljivije odabrani.

  1. Za početak, ljepilo se priprema, koji se mora dobro miješati (tako da ne postoji grudi), ali je ostao gust.
  2. Zatim se osnovna površina obrađuje s tlom, svi su utore neugodni i segmenti pjene su izrezani.
  3. Da bismo dobili najbolju spoj zida s plastikom od pjene, mitamo bazu.
  4. Zatim se ljepilo nanosi s nazubljenom lopaticom na jednoj strani pjene i zalijepljen na zid, tako da se površina može biti glatka.
  5. Nakon što je završio uređaj za pjenjenje, svi spojevi su dodatno označeni ljepilom. U procesu lijepljenja pjenastog ljepila, bolje je primijeniti malo više, nadređeni će se odbrisati, glavna stvar ostala je praznina.
  6. Nakon toga, potrebno je dati neko vrijeme držati ljepilo, a zatim hodati tankim slojem na vrh pjene, uzorkovana je mreža stakloplastike i instalirani perforirani uglovi.
  7. Kada je ljepilo potpuno suh, damping lože se obrađuje pored. Kako bi se izbjeglo mrlje na staklu potrebno je napraviti rub staklenog paketa bojom viskija.

Članak na temu: Zašto trebamo obradu drva od strane tuge i laka?

Rasporedimo padine na loggiji

U zaključku, šljive su fiksirane

Za završnu obradu možete koristiti boju bilo koje boje ili akrilne boje s malim oblucima.

U zaključku, odvod je fiksan.

Ako se izdvajanje prašine lože pjene provodi ispravno, onda izgled padina bit će dovoljno lijepa i izolirana.

Čitaj više