Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

Anonim

Prilikom odabira tkanina za samo-šivanje, zavjese još uvijek zaustavljaju pažnju organa. U Europi je ova vrsta tkanine poznata još od 18. stoljeća i u početku se odnosio na skupe, elitne materijale, koji su samo predstavnici najviših posjeda društva mogli priuštiti kupnju. Kao sirovina, odabrana nit izrađena od prirodne svile, nemajući nedostatke. Kao rezultat uvijanja dva vlakana i njihova naknadna interlacing, dobiveno je kruto, prozirno i gusto tkivo.

Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

Razne organske

Trenutno se koriste prirodne ili sintetske sirovine za proizvodnju organske ili sinteze. Kao i prije, svileni nit se koristi za proizvodnju skupih vrsta tkanina, ali pristupačnije opcije izrađene su od poliestera. Moderne tehnologije dopušteno je smanjiti tkaninu i dati joj nova svojstva koristeći rez niti, laserskih rezova ili perforacija. Napravljen je i mat i briljantan materijal u monofonskom dizajnu ili s različitim izvlačenjem uzoraka.

Organza u unutrašnjosti

Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

Uređenje otvora prozora prozirnim ili transparentnim svjetlosnim tkaninama ima vlastite karakteristike, jer uz njihovu pomoć nemoguće je prikriti vidljive nedostatke ili sakriti pogrešan geometrijski oblik prozora. U isto vrijeme, uz pomoć zavjesa od svjetla, zraka, gotovo bestežinskog tkiva, možete dati interijeru s posebnom emocionalnom nijansom, donijeti element romantike i naglasiti značajke dizajna prostorije. S praktične točke gledišta, takve zavjese raspršuju previše svijetle sunčeve svjetlosti, čine ga mekim i ugodnim očima, oni također služe kao prepreka prodrijeti prašine i insekata.

U usporedbi s Tyulom, šifon ili drugim svjetlosnim tkaninom, organza pruža mnogo više mogućnosti za uređenje prozora. Izdržljivo je, prolazi zrak, a ne zgnječen i lako dispergiran. A raznolikost verzija omogućuje vam da odaberete optimalnu vrstu tkanine u svakom interijeru.

Članak o temi: Redukcija jednosobnog stana

Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

Modeli zavjese

Jedna od glavnih prednosti organske je svestranost materijala. Ovisno o svrsi sobe i odabranom stilu dizajna, odabrana je vrsta tkanine, boje, gustoće, crteža i druge karakteristike.

  1. Modeli za kuhinju. Odabir zavjesa iz Organizacije za kuhinju treba uzeti u obzir specifičnosti prostorije, takve zavjese trebaju kombinirati praktičnost i ispuniti zahtjeve odabranog stila. S obzirom na to da je hostessova kuhinja potrošiti puno vremena, zavjese Organe treba pružiti dobru rasvjetu, a ne zamorno oka pretjerano svijetle boje, tako da se preferencija daje bijelim, bež i drugim svijetlim bojama. Za kuhinje uređene u zemlji stilu, rješenje će biti kratko svjetlo zavjese s nenametljivim uzorom ili izvezenom organzom.

    Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

  2. Modeli za djecu. Organa za zavjese u vrtiću odabire se uzimajući u obzir boju portera i prevladavajuće boje u dizajnu sobe. Ovaj materijal pruža mogućnost stvaranja zanimljivih modela za djecu - raznobojni leptiri na prozirnoj pozadini izgled kao živ i "kameleon" tkanina, mijenjanje boje, ovisno o kutu gledišta, privući će pozornost znatiželjnog djeteta.
  3. Modeli dnevnog boravka. Kombinacija zavjesa iz šifona i organe će pružiti pristup prirodnom svjetlu u dnevni boravak i stvorit će postavku koja ima otvorenost i prijateljski razgovor. Odabir boja vam omogućuje da odaberete opciju koja se usklađuje s bilo kojom vrstom porter i sobni stil.
  4. Modeli spavaće sobe. Mute, mekani tonovi matiranih zavjesa će dati postavku romantike, udobnosti i odmora i lagane u skladu s tonom, odabrani u tonu, nadopunit će interijer.

Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

Kuhinjski interijer

Zavjese za šivanje

Prilagođavanje zavjesa iz organske s vlastitim rukama ima neke značajke, što je posljedica specifičnih svojstava materijala, ali općenito je vrlo dostupna svakoj osobi koja je upoznata s šivaćim strojem. Za samozapisivanje, trebat će vam:

  • Rezanje tkiva željene veličine.
  • Šivaći stroj, iglice, igle, nit.
  • Škare i oštri nož.
  • Željezo.
  • Svjetlije ili utakmice.
  • Plaža Konya i pletenica zavjese.
  • Portnovo metar.

Članak o temi: Kako se razmnožavati i kako primijeniti tekuće pozadine?

Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

Da biste izračunali željenu količinu tkiva, mjerena je veličina otvora ili zida prozora (ovisno o veličini veličine) i udaljenosti od poda do vijenca. Da biste dobili lijepe, velike nabore, širina organske mora biti 1,5-2 puta više dobivena kada se mjerenja, dodatno, dodaje 3-5 cm za završnu obradu sa svih strana.

Pripremite materijale i alate i provođenje potrebnih mjerenja, nastavite s jasnoćom:

  • Tkanina je presavijena na glatku čvrstu horizontalnu površinu (obično na podu).
  • Označavanje je napravljeno.
  • Izrežite platno željene veličine.

Da biste napravili liniju plus savršeno glatka, koristi se mali trik: duž dijela reza, izvadite jednu nit, s naglaskom na rezultirajuće jaz, neće moći napraviti pogrešku čak i pridošlica. Druga opcija je nož s podijeljenim rezanjem. Tkanina se pritisne s metalnim vlakom ili drvenim mjeračem i rez je, kao rezultat toga, završni niti se rastopi i otopi tijekom rada.

  • Rubovi platna su obrubljeni olovkatim šavom ili cik-cak. Moguća je rizičnije verzija - u rasteženom stanju ruba tkanine, oni se rastopiju lakšim, svijećom ili utakmice, ali u ovom slučaju postoji opasnost od oštećenja tkiva.

Zatim idite na šivanje:

Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

  1. Na rubu organske, korokva beyk je pričvršćena, niti su odabrane u tonu materijala.
  2. Gornji dio weba je postavljen na ravnoj površini, rub se ohladi s 3-4 cm, milogla je željezo i fiksirano pomoću igle. Također, uz pomoć PIN-a, traka zavjese je zarobljena i prolazi na šivaći stroj. Rubovi pletenica ručno se brišu i punjenju goriva. Još jedan opcija zatvarač je organza s kolikom. U tom slučaju, za kruto pričvršćivanje prvaka na gornjem rubu organske, postavljena je traka gustog tkiva.

    Kako napraviti lijepu kaloriju iz organske?

  3. Za ponderiranje donjeg ruba, donji rub se ohladi 3-4 puta za 5-7 mm i upečatljiv je. Seah će zaštititi organzu od otapanja.

Članak o temi: Korak-po-korak tehnologija Building Booths za pse Učinite to sami

Pogledajte video dizajn

? Popis = pltrzcykqbyslio3blfrxnlarprq0hh0

Zavjesa je spremna. Osim toga, možete napraviti organzu vlastitim ukrasima za zavjese i druge unutarnje stavke. U te svrhe koriste se ostaci materijala. Organski cvijeće ili lukovi Organizacije izgledaju organski.

Čitaj više