Kako izgleda til weba na prozorima

Anonim

Prozori se smatraju kroz oči kuće, tako da njihova ukrasa plaćaju maksimalnu pozornost. Na temelju suvremenog asortimana tune i zavjesa, lako je zadovoljiti čak i najviše izbirljivi kupca da biste dobili jedinstveni dizajn portera na prozorima.

Kako izgleda til weba na prozorima

Tul Pautinca

Otvori prozora sastavljeni su u različitim stilovima - ovisi o tome koji dekor dominira u zatvorenom prostoru. Mnogi potrošači plaćaju mnogo vremena za odabir portera, ali u potpunosti zaboravljaju da je Tulle jednako važna komponenta dekorativnog sastava.

Kako izgleda til weba na prozorima

Prije toga, Tulle je prodano isključivo bijelo, brzo je spalio, neobojen na suncu, deformiran čak i uz minimalni napor.

Asortimanska linija koju proizvodi moderna tuna industrija nudi sljedeće mogućnosti proizvoda:

  • Uže ili zavjese od niza (kiese);
  • veo;
  • organza;
  • Til iz prirodnih tkanina;
  • zavjesa s vezom;
  • Tul Pautinka.

Kako izgleda til weba na prozorima

Značajke tila u obliku kaveza

Kavez je izrađen od mješavine sintetskih i svilenih niti. Takva zavjesa ima transparentnu strukturu, unatoč gustoći. Osnova za sve web se smatra organzom - najtrajnijim svim vrstama tune.

Formirana je tanka tekstilna mreža, slična sadašnjosti, uz pomoć spoja i prepletanjem skupa vlakana. Sjaj takve zavjese daje poliester i viskozu, koji su dio tkanine. CobWeb gleda na prozore, poput teškog oblaka.

Zastor stječe poseban šarm ako je nadopunjen ispisanim slikama, vezom ili nitima s larexom.

Kako izgleda til weba na prozorima

Cijena tellle ceptila varira od 1000 rubalja na 5 tisuća i više za gotov proizvod fiksne tvorničke veličine (najčešće je 3 x 2,6 m).

Ono što je važno obratiti pozornost pri odabiru Tul?

Prvi pogledajte veličinu sobe. Tkanina bez težine stvara unutar sobe jedinstvenu zračnu atmosferu lakoće i prostora, ali samo ako je bijela ili nijanse blizu njega. Ako vrt tamno cvijeće, onda u sobi, naprotiv, stvorit će se udoban, prigušen dekor. Stoga su sve boje pogodne za prostrane prostorije, sve su boje težine organze prikladne, a za male, bolje je koristiti lagani tonove, vizualno širenje prostora.

Članak o temi: Vanjski otvori za podrum: Kako to učiniti sami

Također je uzeti u obzir, bit će zavjesa za nošenje isključivo dekorativnog karaktera ili zajedno s zavjesama će obaviti funkciju zaštite od nepovratnih pogleda i sunca. U isto vrijeme, važno je obratiti pozornost na stupanj rasvjete prostorije. Zavjese zavjese, u kombinaciji s zavjesom u jednom tonu, izgledaju.

Kako izgleda til weba na prozorima

Još jedna važna točka je zamisliti kako će se uzorak kampa kombinirati sa slikama na tepihu i pozadinu.

Web u unutrašnjosti

Mnogi dizajneri koriste recepciju kada kavez ukrašavaju ne samo otvor prozora, već i prostor između zidova. To dovodi do prednjeg pitanja ispravnog pogrešnog izračuna širine platna.

Kako izgleda til weba na prozorima

Unutrašnjost

Dimenzije

Ako želite da bude glatka, kupite jasno izmjerenu veličinu. Ako želite da tkanina bude mirisala na glatke faldamije, tada se procijenjena širina treba pomnožiti u 2, ili čak 3 puta.

Savršena duljina proizvoda - kada se platno ne povlači na pod, vidi Tulle - ne zavjese! Ne bi trebao stati na pod. Ali kad odaberemo til i radujemo se veličinama kaveza, vrijedi se odbiti iz postojećih dimenzija portera, inače će konačna slika biti ne-harmonika.

Kombinacije boja

U idealnom slučaju, web je uvijek lakši ton zavjese za 2-3 tonove, ali još uvijek veliki broj potrošača bira bijeli til.

Kako izgleda til weba na prozorima

White Tulle CobWeb u unutrašnjosti je pogodan u potpunosti za sve normere. Jedina stvar koju treba obratiti pozornost je prisutnost vezenja. Naravno, malo je vjerojatno da će sintetički izveti estetski u zatvorenom prostoru, ukrašen visokim tech ili minimalizam stilovima. Ali vezenje zraka savršeno nadopunjuje kuhinjski dizajn ili spavaću sobu.

Za dječju sobu, web tkanina je pogodna za zavjese svijetle tonove, okrećući sobu u nevjerojatnu sunčanu kuću, tako da su prikladne nijanse plave, ružičaste, zelene ili žute cvjetove. U kombinaciji s prikladnim bojama dobiva se veseli sastav, koji privlači pozornost, uzrokujući pozitivan stav.

Članak o temi: obrt iz plastičnih cijevi - više od 30 fotografija ideja za dom i vikendice

Kako izgleda til weba na prozorima

Svijetle boje

Za dnevnu sobu, najbolja opcija je snježno bijele zavjese od weba s ukrašenom čipkom. Takav til čini atmosferu sobne svečane i svečane. Bijela zavjesa Odlično dekorativni elementi savršeno, skladno se uklapa u unutrašnjost bilo koje sobe. Teške zavjese s pickupima i zavjesama u obliku satenske draperije privlačno gledaju s njom.

Za kuhinju odabiremo veličinu kovanica tila do prozora. Bolje je da je napravljen u boji, skladan s kuhinjskim namještajem ili priborom. Za razmatranja praktičnosti, kuhinjska zavjesa je vezana na uglovima otvora prozora.

Kako izgleda til weba na prozorima

Njega i rad

Zbog činjenice da se web tkanina sastoji od sintetičkih vlakana, ona ne smeta, nije deformirana. Poput Tulla iz drugih tkanina, Web se boji otvorene vatre, ali apsolutno ne reagira na svijetle ultraljubičaste zrake i praktički ne blijedi. Osim toga, takav se Gul smatra izdržljiv, teško je razbiti.

Pranje takve tkanine se izvodi lako: koristi se ručno ispiranje metoda, natopljena kavez u toploj sapunici, a zatim potke i u polusušnjem obliku suspendirani su na strehe ili izbrisani u pisaćem stroju.

Ovo spasenje za moderne vlasnike je u tome što nije potrebno izlijevati sintetski nakon pranja! A ako postoji potreba - onda je to učinjeno ne previše vruće željezo uz pomoć parobroda.

Kako izgleda til weba na prozorima

Savjet: Ako je bijela tulle-pautinka, onda kako bi to što je duže moguće, ne stječe sive ili žućkaste nijanse, natopljena je u slanoj vodi i ostavite tamo 20 minuta, a nakon toga je standardno izbrisani.

Web iz organizacije praktički ne privlači prašinu, što ga omogućuje korištenje čak iu dječjim sobama.

Pogledajte video dizajn

Takva zavjesa smatra se prekrasnim dizajnerom kada je potrebno stvoriti jednostavnu auru u sobi, dok nabori zavjesa prolaze potrebnu količinu sunčeve svjetlosti, a navečer su zaštićeni od vanjskih pogleda.

Članak o toj temi: Sami, imamo stubište stubište s pločicama, porculanskom kamenkom

Čitaj više