Kako napraviti kauč u kuhinji s vlastitim rukama

Anonim

Kako napraviti kauč u kuhinji s vlastitim rukama

Udoban i elegantan kut kauč u kuhinju je najbolja opcija za kompaktne i funkcionalne slušalice. Takvi stacionarni modeli koji su postavljeni i su s desne strane i lijevo režim, obećavaju vlasniku duhovnih razgovora za stolom, romantičnim ručkovima, opuštajućim večerima. Specijalizirane trgovine predstavljaju veliki raspon namještaja i glave. Da biste ispravno odabrali savršenu opciju, a istovremeno se ne mogu zbuniti u predstavljenoj raznolikosti kutnih sofa za kuhinju, morate zapamtiti glavnu stvar, naime: o sklonostima, stilu interijera, veličine kuhinje.

Značajke stvaranja kauča s vlastitim rukama

Kako napraviti kauč u kuhinji s vlastitim rukama

Slika 1 - Veličine namještaja

Na kutnom namještaju sjedite mnogo prikladnije od obične stolice. Uostalom, kralježnica je manje napeta u ovom slučaju, i stoga se više odmara. Ovaj prekrasan dizajn čini kuhinju ne samo mjesto za kuhanje i jelo, već i punopravni kutak za rekreaciju. Mnogi majstori kuhinje kauč to čine sami. To će značajno uštedjeti novac, a rezultat će opravdati sva očekivanja. Namještaj osobno donosi maksimalnu udobnost i radost u radu, a možete razmisliti o dizajnu i stilu sve do najmanjih elemenata. Proces će biti mnogo pojednostavljen, ako pre-kreirate crteže i vagati svaki korak.

Kako napraviti kutni kauč

Kako napraviti kauč u kuhinji s vlastitim rukama

Slika 2 - Namještaj za spavanje

Za početak, stjecanje pistowood tipa materijala, kožnu zamjenu za presvlake, kao i gustu pjenu. Skicirajte izgled željenog namještaja, a zatim nastavite na detaljniji crtež kutnog kauča u kuhinju. Ako ne razumijete izgled i ne znate kako izvući crteže, onda je bolje obratiti se profesionalnom dizajneru koji će pomoći učiniti sve u skladu s pravilima. Na primjer, možete nacrtati crtež tradicionalne opcije, prikazane na slici 1 ili izvanredan transformator, predstavljen na slici 2.

Članak o temi: zavjese na jednoj strani prozora: fotografije Mogućnosti asimetrije

Ako napravite kuhinjski kut kauč od ove vrste, crtež će biti luk koji se uklapa u kut kuhinje. Na fotografiji 3, može se vidjeti da se slušalice savršeno uklapaju u veličinu sobe.

Na sljedećem koraku pažljivo izrežite odvojene dijelove kaučeg za kuhinju. Koristeći skakače iz trake ili bilo koje druge jake uređaje, spojite bočne dijelove u jedan. Na isti način, kombinirajte preostale dijelove tako da je dizajn spreman za instalaciju. Kauč ​​na kuhinji je gotovo spreman, ostaje smanjiti sjedalo i leđa iz šperploča. Zatim, prema crtežima pjene gume, izrežite meko sjedalo.

Kako napraviti kauč u kuhinji s vlastitim rukama

Fotografija 3.

Kako bi se ravnomjerno ispunio okvir, materijal se mora konsolidirati neovisno.

Sada imate jedinstvenu, napravljena vlastitim rukama kauč u kuhinju, koja će nadopuniti unutrašnjost i dati sobu posebnu sofisticiranost. Imajte na umu da je stil, konfiguracija i bojanje namještaja koji se odlučite. Kutak kuhinja kauč je jedan od glavnih elemenata koji privlače pozornost svakog gosta. Takav element može postati tzv transformator. Stavite kotače izrađene od izdržljivih metala do nekih nogu kako bi ga učinili prikladnijim za transport namještaja. Osim toga, bočna strana konstrukcije može se kombinirati s bilo kojim elementom kuhinjske slušalice, čime se stvara zanimljiv model tima. Unutar kauča možete smjestiti osobne stvari: konzervirane robe, praznine za zimu, kućanski aparati. Kako bi se stvorila udobna i topla atmosfera, vrlo je važno kompetentno organizirati namještaj u prostoriji prostorije.

Postoji mogućnost stvaranja jednostavnog kučnog kauča za kuhinju. Izvodi se iz starog kuhinjskog kuta. Najčešće, ova vrsta namještaja nalazi mjesto u seoskoj kući ili na trijemu. Kako bi se ažurirao stari namještaj, novi materijal za presvlake, pjenaste gume i bit će potrebna građevinska klamerica. Mekana originalna kauč za kuhinju postat će glavni ponos domaćina.

Članak o toj temi: Moderan okvir s vlastitim rukama

Prednosti i nedostaci kutnih kuhinjskih sofasa

Ova vrsta namještaja ima takve prednosti kao što:

  • Ima veliko područje za sjedenje u usporedbi s običnim izravnim kaučem.
  • Štedi mjesto u kuhinji u dužini, odnosno, može se nalaziti iu maloj sobi.
  • Izvana je izvorna i privlačna, a također tvori udoban otok za rekreaciju.
  • Različiti dizajn i rješenja boja pruža veliki izbor koji, zauzvrat, omogućuje vam da odaberete najprikladnije boje i materijale u određenom stilu.

Nedostaci kutnih sofa uključuju:

  • Ponekad kutni sofe imaju velike veličine, što im ne dopušta da se skladno uklapaju u mali stan.
  • Kutna namještaja, u pravilu, skuplje je od standardnog.
  • Napravite kutni kauč samostalno teško ako se prvo naiđete na takav posao.

Dakle, ako je mala kuhinja u stanu ili kući, preporučuje se da se kauč s jednim kutom, koji će uštedjeti prostor i organski uklopiti u unutrašnjost kuhinje.

Čitaj više