Kako napraviti rasvjetu u svlačionici

Anonim

Ormar je mjesto gdje treba pohraniti stvari. Ovdje možete staviti toplu odjeću, cipele, majice i druge nepotrebne stvari koje se ne nose tijekom određenog vremenskog razdoblja. Međutim, tijekom organizacije garderobe, mnogi zaboravljaju da je potrebno učiniti ispravnu rasvjetu. U uz pomoć njega možete brzo pronaći stvari i udobno osjetiti sebe tamo. U ovom članku ćemo vam reći kako napraviti rasvjetu u garderobu, razmislite o osnovnim opcijama s fotografijom i pokazuju nekoliko izvrsnih primjera.

Kako napraviti rasvjetu u garderobu

Imajte na umu da prije organiziranja svlačionice morate jasno razmisliti o rasvjetu i mjestu polica. Možete to učiniti u glavi, a zatim i onda inkarnirati sve svoje misli u stvarnost.

Koje vrste rasvjete mogu biti

U početku, vrijedi odrediti kakvu vrstu rasvjete u svlačionici koju želite vidjeti. Reći ćemo vam nekoliko osnovnih opcija koje će vam omogućiti da napravite nešto posebno.

Luster

Najoptimalnija opcija je instalirati luster. Da ne bi napravili pogrešku tijekom njezina izbora, preporučujemo da pročitate članak: koji lusteri u modi 2019 tamo ćete naći mnogo zanimljivih verzija. Tijekom instalacije morate se sjetiti da luster mora biti strogo u sredini sobe.

Kako napraviti rasvjetu u svlačionici

Reflektori

Druga zanimljiva verzija rasvjete u svlačionici je instalirati točke svjetiljke. Smatraju se optimalnim rješenjem. Uz pomoć točkastih svjetiljki možete postići izvrsnu rasvjetu cijele sobe. Osim toga, možete napraviti unutarnje svjetlo kada će biti osvijetljena samo određena zona.

Kako napraviti rasvjetu u svlačionici

Okruglo svjetlo

Ako želite učiniti nešto posebno, onda možete napraviti naslov police s LED vrpcom, neće ga biti teško ispuniti, ali sigurni smo da će vas rezultat iznenaditi. Naravno, potpuna rasvjeta neće funkcionirati, ali nešto posebno u unutrašnjosti na taj način ćete dodati.

Kako napraviti rasvjetu u svlačionici

Članak na temu: Kako napraviti kutiju za cijevi u kupaonici učiniti sami?

Preporuke za rasvjetu garderobe

  1. Koristite samo troškovno učinkovit proboj rasvjete.
  2. Ne pokušavajte učiniti previše svijetle boje, to bi trebalo biti prirodno.
  3. Ako je soba mala, onda nema smisla objesiti luster.
  4. Razmišljanje o osvjetljenju potrebno je u početnoj fazi kada su ormari instalirani iznimno teški.
  5. Još uvijek možete nacrtati pozadinsko osvjetljenje zrcala, ali samo ako vaš ormar zauzima veliko područje.

Čitaj više