Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Anonim

Do danas, Lerua Merlen nudi svoje kupce 540 Gardinskih opcija. Bez kupnje neće uspjeti. Glavna stvar je kupiti ono što trebate. Prije odlaska u dućan, potrebno je malu pripremu - odlučiti o općim značajkama, zavele ste zavjese.

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Leroy Merlin

Za ovo trebate:

  • Izmjerite prozor, udaljenost od poda do stropa, između zidova
  • Razmislite o tome koja je boja pogodna ispod zavjesa i cjelokupni stil sobe
  • Odredite veličinu vijenca - izbor širine Gardine

Najbolje rješenje bit će kupljeno til i zavjese u Lerua Merlinu istovremeno. Kada kupujete, mogu se lako provjeriti za kombinaciju.

Asortiman i proizvođači

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

U trgovini til zastupa sva njegova stajališta. Postoji veo, rešetka i organza. Hypermarket ponude i nove stavke. Za dnevne sobe, ruski proizvođači su izdali posebnu vrstu zavjese - posteljine, koji izgleda kao najfinije pamučne tkanine (1,45 × 2,00 po 1175 rubalja). Beloruski dobavljači objavili su na šalteru poput Tille Kinil zavjese. Njihova zavjesa u kuhinji naziva se "kiša" (1.70 × 1.55 za 269 rubalja).

Proizvođači iz Rusije, Kine, Bjelorusije, Turska nude 100 mogućnosti za kuhinjske zavjese različitih vrsta, 70 opcija za dnevni boravak i spavaće sobe, kao i 10 tematskih modela za dječje sobe.

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Dimenzije i pričvršćivanje

Bilo koji til lerua Merlin u unutrašnjosti će zauzeti dostojno mjesto kod kuće, jer svaka veličina postoji vaš proizvod:

  1. Raspon veličine kuhinja u širini - 0,7-2,5 m, u visini - 0,7-2,7 m. Store se brinula o prisutnosti skraćenih opcija za kuhinju i pune veličine
  2. Dnevni boravak ili spavaća soba - širina širine 2,5-4,0 m na visini od 2,6-2,85 m. Najveći dio veličine - 3.0-2,6
  3. Dječja soba - zavjese prikazane su dimenzijama od 3,0 × 2,6 m, 2,5 × 2,6 m

Članak na temu: Upute za okretanje peći i kamina pločica - dekorativni završetak stare i nove peći

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Tul

Od nosača trgovina nudi traku za zavjese, champetes, petlje.

Raspon boja, cijene, crno-bijeli tonovi

Najopsežniji segment za izbor. Radi udobnosti, proizvodi se mogu podijeliti u 4 skupine: crno-bijelo, lila, bežro-smeđe i zelene.

Snow-bijeli til pada u ovoj kategoriji, čija je bijela boja pozadina, svi sivi tonovi, kombinacija crnog s bijelim. Pristojan izbor pruža 116 modela.

Najjeftinija opcija je skraćena zavjesa (1.45 × 0,7) za kuhinju. Takva zavjesa ima cvjetni uzorak koji je napravio više gustih niti. Vrsta tkanine - Jacquard. Cijena - 137 rubalja s vrpcom zavjese. Vrt iz sumpornih organaza (1,4 × 2.6) koštat će 168 rubalja, monofonske kineske zavjese od poliestera Inspire Tahiti po stopi od 3,0 × 2.6 košta 565 rubalja. Spektakularna tila iz organske boje s crnim ružama na bijeloj pozadini s veličinom od 3,0 × 2.6 može se kupiti za 2275 rubalja.

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Metalne zavjese boja označene su iz neobičnih modela u asortimanu, crno-bijeli horizontalni "duga" - boja zavjesa glatko pomiče s bijelog vrha do crnog dna. Bjeloruski proizvodi predstavljaju Jacquard modeli.

Bež-smeđa gama

Ova skupina boja u Lerua Merlinu je mlijeko, tjelesno, bež, šampanjac, vanilija, krema, ekstrakt, zlato, smeđe, čokoladne boje i sve njihove nijanse. Gotov tul iz Lerua Merlin "Agriensteo" izrađen je kao bež horizontalna duga s glatkim prijelazom cvijeta - 1250 rubalja je 3,0 × 2.6 zavjesa s vrpcom (Kina). Male jacquard zavjese za kuhinju počinju s troškom 137 rubalja. Beige Gardin "Veyn" iz Organe s otvorenim uzorom na traci zavjese po stopi od 3,0 × 2.6 koštat će 3585 rubalja (Rusija ", Odella"). Nježna zavjesa pogodna je za klasični dekor dnevnog boravka ili spavaće sobe.

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Bež-smeđa gama

Beige-smeđi gama proizvodi u Lerua Merlen predstavljaju 142 opcije. Modeli žutih, narančastih, crvenih boja i nijansi mogu se naći oko 100 više komada.

Članak o toj temi: Domaći mjerač vlage za kompresor

Lila paleta

Vrlo popularna boja, osvježavajuća soba i nalik na polja lavande u Francuskoj. Stavite konačnu točku kada prostorije u stilu Provanse može, kupnjom lila zavjese iz organske zavjese - s količinom od 1,4 × 2.6, to košta samo 188 rubalja. Najskuplja zavjesa unutar ove kategorije bit će model "Pautinca", izrađen od rešetke - tkanina 3.0 × 2.6 košta 3568 rubalja. Turski model od vela s cvjetnim ornamentom i pričvršćivanjem uz pomoć izazova košta 955 rubalja za zavjese 1,5 × 1.8.

Kupnjom Tulle u Lerua Merlinu, svakako pogledajte veličinu weba (cijene su ovdje navedene za proizvod).

Trgovina lila i plavo-ljubičasta zavjese predstavlja oko 98 modela.

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Zelene nijanse

Pozitivna zelena boja je u velikoj potražnji, stoga u hipermarketu postoji 64 opcije za svjetlo zavjese takve hlade. Demokratska cijena ponovno potvrđuje prisutnost jeftinih modela za kuhinju - salatu zavjese od 0,7 × 1,4 veličine s uzorkom jacquard cvijeta 184 rubalja. Veliki vrt moderne mentolne boje "Palagia" po stopi od 2,95 × 2.6 ima troškove 788 rubalja.

Za istu cijenu, međutim, sa širinom od 1,4 metara možete kupiti nevjerojatan proizvod - horizontalna duga "lartzar", gdje bijela boja glatko postaje tamno zelena. Najskuplja verzija turske tvornice predstavljena za ovu kategoriju. Cijena modela iz oslikane organske orgulje od 3,0 × 2.6 je 1562 rubalja. Značajka Gardine bila je izmjena vertikalnih pruga bijele i salate.

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Zelene nijanse

Za dizajn prozora u zelenoj boji, hipermarket nudi proizvode salate, zelene, pistacije, mentole, tirkizne, tamno zelene boje, kao i uređene s različitim cvjetnim ornamentima.

Pogledajte video dizajn

Sumirati

Sada možete usporediti raspon i cijenu Lerua Merlina s kojom cijenom za zavjese i til se nudi na drugim mjestima. Prosječni trošak jednog fotona portera ravne crte od dvije tkanine širine od 1,5 metara i veličine zavjese od 5 m leži unutar 4000 rubalja. Lerua Merlin hipermarket takav komplet nudi 2500 rubalja.

Članak o toj temi: Što zapečatiti spoj između kupaonice i pločica

U trgovini možete odabrati tul za dizajn prostorije u bilo kojem stilu. Ovdje je detaljan raspon boja, modela, proizvođača, vrsta tkanine. Cijene Gardina u Leeroju Merlen imaju veliku važnost. Nemojte razmotriti jeftine kuhinjske zavjese s malim veličinama i skupim opcijama, može se reći da je prosječna cijena u rasponu od 700-1200 rubalja na veličinama od 3,0 × 2,6 m. Asortiman nije manje bogat nijansima, modeli i boje čine do zavjesa iz Lerua Merlina.

Odabiret ćemo Val u Lerua Merlin: upute za početnike

Važno je da možete odabrati i kupiti moderni pribor za zavjese u gotovom obliku zajedno s dodatnim opremom u jednoj trgovini kako biste se objesili kod kuće kod kuće. Ako se željena veličina ne pronađe, u hipermarketu postoji izbor prodaje tkiva rezom. Prije putovanja bolje je gledati elektronički katalog trgovine kako bi olakšao izbor među takvim obiljem.

Čitaj više