Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

Anonim

Svaki vlasnik stana kada je to učinio tekstilom, želim dobiti odgovarajuće, visokokvalitetne tkanine. Svi parametri imaju zavjese Veles - platno od najvećeg proizvođača na tržištu takve robe. Njegovi proizvodi predstavljeni od strane više mogućnosti - kuhinja, spavaća soba, dnevni boravak neće ostati bez pravilnog dizajna. Razgovarat ćemo o tome.

Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

Lijepe zavjese Veles za dnevnu sobu

Što treba voditi pri odabiru zavjese

Odabir određene opcije, hostesa, obratite pozornost na dekorativni dio zavjese i rijetko procijenite modele u skladu s sljedećim kriterijima:

Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

  • Dimenzije sustava Windows. Voljena opcija ne može biti prikladna za njegovu visinu ili nestandardnost. Nakon što ste kupili tkaninu odmah, lako je lako razočarati.
  • Visina stropa. Geometrijske linije su sposobne izvlačiti prostor ili, naprotiv, proširiti prostor. Dekorativne zavjese se biraju na temelju tih kriterija.
  • Uobičajena boja zida. Naravno, ukras prozora je dio popravka. Dakle, zavjese ga skladno nadopunjuju.
  • Južna ili sjeverna strana sustava Windows. Ako darke već tamnu sobu, dovoljno dobro. Uravnoteženje nijansa je sposobna za bjeloruske zavjese određenih boja.

Naravno, izbor zavjesa na prozoru je u potpunosti i potpuno učinio po vašem ukusu. Nijedan od materijala neće donijeti radost, čak i ako je izabran u svim pravilima, ali ne voli.

Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

Tekstil iz Velesa.

Širok izbor od bjeloruske tvrtke Veles će zadiviti čak i sofisticirane kupce. Kataloške pozicije su kako slijedi:

  • Zavjese za kuhinju.

Trebali bi igrati ne samo dekorativnu ulogu, već i izvršiti praktične funkcije. To jest, biti lijep i lako za njegu. Mogućnosti za zavjese s rusima s Tul, Organa, Vualis nisu u potražnji, lako se izbrisaju, estetske funkcije se lako izbrisaju.

Osim toga, zavjese Veles za kuhinju prolazi dovoljnu količinu svjetla i zraka u sobu - u kuhinji je važno, jer je potrebna redovita ventilacija i prirodna rasvjeta. Kvaliteta kuhinje iz Velesa zadovoljava sve zahtjeve i standarde.

Članak o temi: 25 ideja dizajna interijera s dekorativnim naljepnicama

Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

  • Zavjese za sobe iz Veleza.

Prije svega, ovo je dizajn dnevnih soba. Oni primaju goste, provodite slobodno vrijeme. Sobe često posjećuju drugi ljudi koji ocjenjuju kuću u njegovom okruženju. U tom smislu, tvrtka nudi najširi izbor tekstila - svile, taft, pamuk, lan, i druge.

Važno je ukrasiti dnevni boravak s bogatim platno. To je najviše od svih baršunastih zavjesa, brokade. Teški, s unutarnjim svjetlosnim slojem tila. Morate ih odabrati na namještaj u tonu, za razliku od zidova, inače su višeslojni portici donekle.

Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

  • Postavlja za sobe.

Tvrtka je pobrinula da unutrašnjost bilo koje sobe izgleda završeno i stoga prodaja zavjesa za dnevnu sobu postaje prodaja prodaje. Ono što je - zajedno s zavjesama, proizvođači nude šivati ​​po narudžbi ili kupiti gotove pokrivene za tapecirani namještaj, ukrasni elementi - pickups, lambrequins. Bez njih, soba neće primiti pravilan ukras - interijer će postati nedovršena.

Prikazani setovi odmah se prilagođavaju određenom veličinom s točnošću od milimetra, što omogućuje hostese da ne provode svoje vrijeme za rad na radu na dizajnu. To, naravno, ne isključuje ono što sami vlasnici organiziraju svoje mogućnosti iz predloženih skupova.

Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

Model spavaće sobe

  1. Zavjese za spavaće sobe. Sobe za osobnu uporabu gotovo su uvijek skrivene od znatiželjnih očiju. Postoje ohrabrujuće motive, prigušene boje, prirodne tkanine. Sve to je u mogućnosti ponuditi bjeloruske zavjese od Veleza - profesionalci tvrtke dugo su naučili da kanoni dizajna i nikada ne zbunjuju stilove i odredišta platna.
  2. Ako govorimo o pravilima za dekoriranje spavaće sobe, tradicionalni portici s kontrastnim slojevima - uvijek će biti u modi. Kao til, koriste se sve njegove vrste - rešetka, bjeloruska organizacija, veo - dobro prolaze sunčeve zrake kada je to potrebno. Drugi sloj je gust i taman - u kontrastu prvog. To će osigurati u mirnom slobodno vrijeme za tijelo i oči.
  3. Postavlja se za spavaće sobe. Kao u slučaju dnevnog boravka, setovi zavjesa za spavaću sobu iz Bjelorusije također su na vrhuncu popularnosti. Oni uključuju razne pokrivače i jastuke, prekrivače i rtove na krevetu. Zajedno, cijeli set izgleda više nego vrijedan. Unutrašnjost je gotovo uvijek potpuna ako u njemu postoji dovoljan tekstil.

    Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

  4. Zavjese od lana. Poseban položaj kataloga iz bjeloruski proizvođač zauzima prirodne pamučne tkanine. Svojom pomoći ukrašenim višestrukim interijerima i stilovima soba - minimalizam, romantično, zemlja, rustikalno. Nemojte jesti ekološke platnene za modernizaciju s klasicima.

Članak na temu: kamena kupaonica sudoper

Izbijeljene glatke opcije su posebno popularne - izgledaju skupo, u kombinaciji s kamionima, završit će unutrašnjost bilo koje sobe bez dodatnih ukrasa. Briga za njih radi, ali rezultat je vrijedan toga.

Da ne bi odabrali pedantne i sofisticirane vlasnike vlastitih stanova, uvijek postoji uvjerenje da kupljeni tekstil zadovoljava najvišu kvalitetu koju potvrđuju višestruke nagrade na odgovarajućim izložbama.

Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

Trošak

Ne smije se pretpostaviti da je poznati brand zahtijeva ogromne financijske troškove. Nije takva - cijena zavjesa Velesa je prilično demokratska. Na primjer, komplet za kuhinjske zavjese koštat će kupca od 3 tisuće rubalja. Kombinacije za spavanje - skup zavjesa i prekrivača - od 6 tisuća rubalja. S obzirom na iznimnu kvalitetu tkanine - trošak je nizak. Osim toga, tretirana i obrada - jedva izbirljivi oko će naći nepodudarnost u šavovima ili mjestu tkanine.

Odabir ekonomskih vlasnika: zavjese Veles iz bjeloruskog proizvođača

Bilo koji jeftini paketi zavjese karakteriziraju najbolja obrada, potvrđeni obrazac. Zašto platne ne moraju posebno drapatiju ili sama - sve to čine profesionalci.

Pogledajte video dizajn

Online trgovine Veles uvijek je otvorena svojim klijentima u bilo koje doba dana, bez obzira na udaljenost regije. Zahvaljujući prikladnom obliku reda i plaćanja, ona vodi među proizvođačima takvog proizvoda.

Čitaj više