Kako zamijeniti sifon u kuhinji?

Anonim

Vodovodni sifon je vodotvornik, koji sprječava pojavu kanalizacijskih plinova u sobu. To je poznato mnogim ljudima. Međutim, ne znaju svi kako to ispravno instalirati sifon.

Kako zamijeniti sifon u kuhinji?

Prije instaliranja sifona potrebno je rastaviti i propustiti sve gumene brtve, kao i niti sa silikonskim podmazivanjem.

Kao što znate, skup sifona se sastoji od 12 komponenti, tako da prije instaliranja, slijedi u vrijeme kupnje, pažljivo provjerite osoblje i kvalitetu proizvoda. Važno je napomenuti da je zamjena sifona ispod sudopera je svjetlosni proces. Potrebno je provjeriti uređaj sifona, kao i detalje o odsutnosti oštećenja i braka.

Kvalitativni materijali za obavljanje posla

Trebat će vam:

  • prijelazna manžeta;
  • plastična traka;
  • odvijač.

Da biste bili lakši za navigaciju, instalacija se najbolje pokreće s rasporedom svih dijelova sifona u položaju i redoslijedu u kojem se moraju povezati. Ovisno o promjeru cijevi, morate instalirati prijelaznu manžetu.

Za ugradnju, vrijedi pripremiti sve potrebne materijale.

Kako zamijeniti sifon u kuhinji?

Dijagram sifona uređaja.

Na primjer, kruti ugradnja sifona na pranje ili kupaonicu može se provesti isključivo u prisutnosti silikonskih brtvila - brtvila.

Još uvijek je potrebna više kvalitativna plastična traka. Bit će korisno za kupnju ravnog odvijača za uvijanje mogućih stezaljki na cijevi ili rastavljanja starog sustava, a sve ostalo je poželjno za ručno uvrtanje.

Preduvjet je stari sustav koji je demontirao. Uklonite stari sifon za umivaonik preko kante, uključujući kanalizaciju za kanalizaciju. Ako je spojnica izgubila elastičnost, treba ga zamijeniti novom.

Nakon što je očistio odvod i budalu od prljavštine i starog brtvila, potrebno je privremeno zatvoriti deblo s tkaninom, a zatim izvesti ugradnju sifona. Tako će se cijeli proces učiniti ispravno.

Članak o temi: skriveni otvor ispod pločice: tajna podrum i nevidljivo s vlastitim rukama, inspekcijskim podovima

Osim toga, morate shvatiti da je visokokvalitetna zamjena sifona u kuhinji proces koji se može provesti samostalno. Da, i pranje veze, uključujući sudopere, eventualno standardnu ​​valovitu cijev, posebno, cijev s plastičnim krutim savjetima, koji je neželjen za kupku.

Zamjena sifona u kuhinji

Tipovi sifona: valovita, boca i cjevasta.

Zahvaljujući univerzalnim valovitim cijevima za sustave različitih promjera, možete dobiti rez viška. Siphon niti mogu se povezati s ravnom brtvom i plastičnom maticom. Međutim, mudrije je koristiti kompletnu brtvu konusa, to je pouzdaniji.

Visokokvalitetna zamjena sifona u kuhinji s vlastitim rukama je da se na prvi pogled sifona rastavi s ciljem da provjeri snagu niti, prisutnost brtvila, odsutnost čađe. Tek nakon toga možete napraviti instalaciju sifona u kuhinji.

Daljnje izvođenje umjerenog podmazivanja brtvila i niti sa selencem promiče pouzdanu zaštitu od protoka (ispravno čine proces pomoći shemi).

Sifhon s debelom brtvom treba stisnuti do sudopera. Potrebno je da se brtva dovoljno odgovara da se uklopi u perimetar.

Slobodna ruka umetnite mrežu s vijkom i brtvom u ispusni otvor i vijak je oblikovan. Nakon toga, potrebno je potpuno dati. Valoviti cijev s brtvom umetnuta je u odvodni fuuus sifona i zategnut je bračnim oraškom maticom.

Da bi kompetentno napravio instalaciju sifona u kuhinji, preporuča se staviti gumu u brtvenu cijev, a preporučuje se korijen valovitog cijevi.

Svakako provjerite postoji li propuštanje. Da biste to učinili, morate otvoriti slavinu s vodom, a ako je sve u redu, onda možete uzeti u obzir instalaciju uređaja dovršenog.

Montaža konusnih manžeta

Kako zamijeniti sifon u kuhinji?

Dijagram veze boce sifona.

Na preljevu cijevi ispred gumenih konusnih manžeta morate staviti matice iz plastike. Na mlaznicama, malo iznad orašastih plodova, kao čvrsto do pojaseva ograničivača nose lisice, obično sa širokom stranom matice.

Članak o temi: Pro i kontra željezne kupelji

U jednom dizajnu treba prikupljati dvije cijevi: ispušni m-u obliku ispušnih metara i formiranje f-oblika u obliku vode. Također se događa da uski dio manžete ulazi u cijelo perimetra u utičnicu ovog dijela, u ovom slučaju, morate povući maticu.

Svaki od njih želite instalirati uređaj na kupku od prvog i dugo vremena. Moguće je postići željeni ako podmažite niti i brtve s brtvilom, izolirajući plastičnu traku.

U oku, preklapanje preklapanja, koji se strogo usmjerava, postavljen je jedan lanac proljetnog prstena, pokušavajući ga spojiti između cakline i obloge. Drugi prsten mora se vratiti u oči gumenog čepa.

Preljevni i ispušni cijev su instalirani na valoviti cijevi, rastežući ga u željenu duljinu. Često se ugradnja sifona za kupelj provodi upotrebom plastičnih oraha, koje treba čvrsto stegnuti rukama.

Prije instalacije, gumene brtve su umjereno prekrivene silikonskim brtvom za brtvljenje, a ne kisele.

Ugradnja sifona u kuhinju

Brtva od dvostruke gume najbolje je fiksirano na vrhu diplomske strane, tako pouzdanije. Oko šapa držača na transfusterskoj mlaznici morate staviti ravnu brtvu.

Prisutnost držača potrebna je za kupke za svinjsku željeznu kupelji debelim zidovima. Instaliranje sifona u kadu s tankim zidovima uključuje uklanjanje poluprovoza držača. Stoga bi to trebalo malo obrezivati ​​njegove šape iznad značajke instalacije.

Završna faza Skupštine sifona je povezivanje mlaznica za zatvaranje vode zajedno s diplomiranjem. Neke ispravke su tada mogući, tako da su pričvrsne osi od ispusne mlaznice nisu bile vidljive kroz rupu.

Izvorno rješenje će biti, ako će tijekom ugradnje sifona za utor za kupanje na helnsu na helnsu biti paralelne jedna s drugom. Većina ljudi traži odgovor na pitanje kako napraviti instalaciju sifona, tako da voda ostavlja brže.

Očistite sifon može se očistiti različitim metodama, na primjer, ako se zvoni s vrućom vodom, masti potpuno otopljene. I kaustična soda će pomoći ubrzati taj proces. Ovo se pitanje također može riješiti uz pomoć posebnih kemikalija namijenjenih za čišćenje cijevi. Pa, naravno, Vanutuz, predstavljen u obliku gumene kapice na ručici, koji treba malo blisko zatvoriti rupu, a on škirti smeće.

Članak na temu: Sheme unakrsne veze za dječake: S djevojkom za preuzimanje, vez i poljubac, Metrics Besplatno preuzimanje

Kada bolje promijeniti sifon?

Treba napomenuti da se preporučuje popravak rada tijekom protoka vode iz sifona, pojave neugodnih plinova iz kanalizacije u apartmanu (najbolje je odmah promijeniti sifon). Ako postoji protok na konjunkciji s umivaonik, svakako izbrišite taljenje sufla.

Ako se donji čep nastavi, treba ga pričvrstiti što bliže. Osim toga, rastavljanje i popravak sifona proizvode popraćene dijelovima za čišćenje iz starog brtvila, čime se osigurava naknadna kvalitetna montaža. Neka vam ovaj posao pomogne.

Kvaliteta materijala i kompetentna sekvencijalna montaža omogućuju vam da obavite uspješnu instalaciju i ugradnju sifona za pranje ili kupku.

Čitaj više