Koje zavjese u modi 2019. godine: trenutne trendove

Anonim

Zavjese i zavjese odavno su prestale biti samo praktični elementi dizajna prozora koji štite od sunca i znatiželjnih očiju. Zbog raznolikog asortimana suvremenih materijala, zavjesa i dalje učinkovito nastaviti bilo koji unutarnji stil postavljanjem točke u dekoriranju situacije. Da biste pogodili prijatelje i rodbinu s izvrsnim ukusom, ne biste trebali izgubiti iz vida modnih trendova, s obzirom na sve nijanse - od boje do dekorativnih detalja. Koji su modeli sada u trendu?

Koje zavjese u modi 2019. godine: trenutne trendove

Modne zavjese

  • Moderni materijali
  • Najbolje nijanse
  • Prednosti dizajna soba u trendu stilu
  • Glavni smjerovi 2019

    Modne zavjese 2019 su, prije svega, dizajnerske odluke u stilu Shebbi Schik za nekoliko godina, što podrazumijevaju korištenje starijih materijala s gubicima ili vrlo svijetle (oponašanje zagarenih) tkiva. Zanimljive zavjese u ovom stilu prikazane su u obliku zavjese, izvana nalik na slike napisane akvarelom poznatih slikara. Takve moderne zavjese u hodniku ili dnevnoj sobi posebno su prikladne.

    Koje zavjese u modi 2019. godine: trenutne trendove

    Također, moda 2019 diktira sljedeća pravila za dizajn sustava Windows:

    1. Jednostavnost ide u pozadinu, ustupite mjesto mjestom višeslojnih. U isto vrijeme, nije potrebno kombinirati til s gustim nosačima. Na primjer, moderan dizajn zavjesa podrazumijeva kombinaciju dviju zavjesa. Interni treba provesti iz lakih tkanina s uzorkom cvijeta, a vanjski - od svijetle jedan fototon materijala.
    2. Potreban element je svijetli jedinstveni dodatak. Zavjese u sadašnjoj sezoni nadopunjuju veliki elementi - pickupi, vrpci, četke koje je napravio tehnika macrame.
    3. Stilizacija pod art deco stilovima, glamur i prezentacija zavjesa i porter kao središnji element interijera su dobrodošli. Posebno relevantne zavjese s već spomenutim cvjetnim motivima, koje su odabrane ovisno o vrsti prostorije. Modne zavjese za spavaće sobe su veliki cvjetovi u stilu akvarela na pozadini laganog materijala, za hodnik je bolje odabrati teške i tamne modele s volumetrijskim bojama, napravio pomoću šivanja.

      Koje zavjese u modi 2019. godine: aktualni trendovi

    4. Prilikom odabira prirodnih materijala, morate dati prednost tkiva s geometrijskim etno-otisima u obliku nepravilnog oblika ovalnih, krugova, labirinta ili cik-cak. Glavni uvjet za usklađenost s modnim stilom - MAXI format otisaka. Posebno relevantni takve modele u malim sobama koje želim vizualno širiti.
    5. Vertikalne pruge su popularne, koje su prikladne pri projektiranju unutrašnjosti u stilu potkrovlja ili klasik (značajka stila se odražava od intenziteta paralelnih traka i njihovih kombinacija boja). Svijetli kontrasti omogućit će vizualno podići stropove, bez obzira na materijal zavjese. Stoga možete odabrati guste i lagane tkanine.

      Koje zavjese u modi 2019. godine: aktualni trendovi

    6. Eklekticizam ne gubi svoju popularnost, što je karakterizirano kombinacijom nekoliko stilova odjednom. Ova činjenica potvrđuje brojne skice zavjesa u modernom stilu.
    7. Shabbi stil šik mora odgovarati ne samo tkaninama, već i modernoj nadstrešnicima za zavjese od cjevastih struktura opremljenih s jednim savjetima s umjetno starom površine. Obvezni element je dekor cvijeća na savjetima.

    Popularni elementi dekor

    Zavjese ove sezone ne samo prikladna tkanina, prikladna boja i kompetentno odabrana stil, već i posebne dekorativne dekoracije.

    Koje zavjese u modi 2019. godine: trenutne trendove

    Ovdje možete dodijeliti sljedeće trendove:

    • Ivica. Ovaj element mora biti usklađen s zajedničkim garinom i istovremeno stvoriti spektakularan kontrast. Ne treba odabrati previše bogate tonove, jer u omiljenoj osjetljivosti i lakoći. Trendy zavjese za kuhinju mogu se ukrasiti tekstilnim jurima od mekog tkiva, kada se čisti ostatak prostorija, optimalna opcija će biti pahuljasto voće ili besprijekorna satenska traka;
    • Draperija. Da biste formirali uredne moderne nabore pomoći će posebne odabrane uređaje ovisno o vrsti sustava za pričvršćivanje i materijala za zavjesu. Strojevi vezani za zidove ili nadstrešnice preporučljivo je odabrati s trendovskim cvjetnim uzorkom.
    • Vezenje i crtanje. Teške zavjese s takvim dekorom posebno su prikladne za dvorane i spavaće sobe u art deco ili baroknom stilu. Kuhinja ili dječje sobe mogu se rasporediti pomoću modernih zavjesa i tila od laganog materijala s elegantnim bezazlenim vezom u obliku otvorenog uzorka ili stropova.

    Koje zavjese u modi 2019. godine: trenutne trendove

    Soba za dekor

    Moderni materijali

    Soba ukrašena modernim trendovima ukrašena je posteljinom, pamučnim ili vunenim zavjesama (bolja otpornost na habanje karakteristično je za lan). Kao u prethodnoj sezoni, sada modne zavjese šivaju uglavnom iz prirodnih materijala. Stoga, zajedno s gore navedenim opcijama, modeli bambusa ostaju popularni. Također, dopuštena je kombinacija prirodnih i sintetičkih vlakana.

    Od sintetskih modela koji nadopunjuju moderan popis ove godine, takve vrste zavjesa poput gustih jaja su u popularnosti. Oni ne samo da ukrašavaju otvaranje prozora, ali u isto vrijeme zonate sobe, tako da možete vizualno podijeliti prostor. Lagana zavjesa se nudi u duginoj ili monofonskoj dizajnu s ukrašavanjem kamenja, kuglice, rinjestona. Postoje opcije ukrašene vrpcama. Ako želite, možete kombinirati zavjese od filamenta i guste zavjese.

    Koje zavjese u modi 2019. godine: aktualni trendovi

    Najbolje nijanse

    Boja je jedan od kriterija za definiranje za moderne zavjese. Ove sezone i za nekoliko naknadnih godišnjih doba u prioritetu bit će boje koje ponavljaju boju dragog kamenja. Moderne zavjese u europskom stilu, izrađene od visokokvalitetne tkanine s sjajnom svjetlom s sjajnom površinom s sjajnom, stvorit će nagovještaj luksuza i bole, usredotočiti na eleganciju.

    U 2019. godini potrebno je koristiti zasićene tonove. Na primjer, otvor prozora u kuhinji može se ukrasiti svijetle kontrastne zavjese, a za dnevni boravak odabrati kombinaciju crnih i bijelih boja. Moderne zavjese na tri vijenca pomoći će u postizanju spektakularnog kontrasta. U ovoj izvedbi, otvaranje prozora ukrašeno svijetlim lambrequinima, nadopunjavajući ili ton zavjese i zavjese.

    Koje zavjese u modi 2019. godine: aktualni trendovi

    Među modnim trendovima i akvarelizmom karakterizira pomoću zamagljenih boja. Odabir moderne plave ili zelene nijanse i takve tehnike izvršenja, moguće je stvoriti moderan dnevni boravak ili ormar interijera. Watercolor Design Burgundy i tamno crvenih boja pogodan je za prostranu blagovaonicu. Treba pamtiti da samo svjetlosna zavjesa mogu biti crvene. Stvaranje proljetnog raspoloženja i osjećaja olakšanosti vodenih zavjesa posebno su prikladni za moderni stil.

    I, naravno, nemoguće je zaboraviti na popularne sive, mirno vino, bež nijanse. Modesni portici 16. godine stvaraju se kombinacijama tamnih tonova i ublažavanjem njihove bež boje. Osim toga, spektakularna kombinacija se postiže kombinacijom laganog tila tamno smeđe nijanse s gustim bežnim zavjesama, za šivanje teškog tkiva. Zasebni element unutrašnjosti koji nije vezan za opće postavke tijekom dizajna spavaćih soba i dvorana, može postojati bež zavjesa.

    Koje zavjese u modi 2019. godine: trenutne trendove

    Uz bež, boja čokolade ne gubi popularnost. Ali ove sezone neželjeno je koristiti u svom čistom obliku. Najmodernije opcije su lagane zavjese s ukrasom ili tamnim uzorom čokolade.

    Zasebno je označio paletu boja za zavjese s etno-otisacima. Takvi modeli se izvode samo u prirodnim nijansama, jer je mekoća definiranje kriterij etničkog stila, glamur je neprikladan.

    Koje zavjese u modi 2019. godine: aktualni trendovi

    Prednosti dizajna soba u trendu stilu

    Zavjese su nezamjenjiv atribut interijera, jer bez ovog elementa nemoguće je stvoriti potpunu sliku, ispuniti sobu toplom, udobnost. Odabir modernih zavjesa, moguće je jednostavno pretvoriti uobičajenu situaciju s minimalnim troškovima.

    Pogledajte video dizajn

    Prozori su uvijek na vidiku, tako da odgovara modnim trendovima zavjese i Gardine odmah naglašavaju prekrasan okus hostesa, želju da se pridržava zahtjevima modernog mode. Ispravno odabrane zavjese ne mogu samo donijeti modne trendove situaciji, već i sakriti nedostatke sobe, ometati pozornost svijetle boje, originalne oblike, dekor.

    Članak o toj temi: Kako odabrati vrata kupaonice i WC-a

    Čitaj više