Što je završeno kit bolje i kako ga primijeniti?

Anonim

Prije završetka zidova moraju biti pravilno pripremljeni. Stručnjaci savjetuju da uklonite sloj žbuke i razina površine, napravite armaturu, a zatim stavite s shonot. Cilj kit je jedna od glavnih faza, smjesa za koju je vrijedno pažljivo odabrati. Zašto je to potrebno, koje se opcije nude danas proizvođači, kako primijeniti materijal na odabranu površinu - odmah saznati.

Zašto je to potrebno

Dravni sat je poseban sastav zgrade koji je potreban za završnu fazu dekoracije zida.

Što je završeno kit bolje i kako ga primijeniti?

Koja je uloga takve smjese? To vam omogućuje da konačno poravnajte površinu nakon završetka radova. To stvarno može sakriti male nedostatke u veličini. Također štiti zidove od moguće fizičke štete. Dovršavanje kit povećava funkcionalne kvalitete baze. Čini obložbu izdržljivi, izdržljivi i zaštićeni od negativnog učinka izvana. Takav je alat dizajniran da bi se dobilo zidovima estetski izgled. Nakon što se primjenjuje, površina izgleda savršeno, a završna obrada je dovršena. Debljina takvog premaza je 1 - 2 mm, tako da je zid pripremljen za dekoraciju izgleda izvrsno.

Summing Up, može se sigurno tvrditi da bez ciljne linije nije potrebno učiniti bez visokokvalitetnog završetka zidova i stropova u zatvorenom prostoru.

Vrste i odabir

Po vrstama, završetak kit je žbuka, cement i polimer. Gips da ide dobro na bilo kojoj površini, čineći ga mat. Može se primijeniti i tanki i debeli sloj suši u kratkom vremenskom razdoblju. Cement će biti jednostavan za korištenje čak i za početnike. Lako se razmnožava, brzina protoka po kvadratnom metru je relativno mala, a troškovi su prihvatljivi za svakoga. Polimerni materijal je skup, ako se u usporedbi s prva dva, ali ima mnoge prednosti. Gotovo rješenje zadržava održivost do 3 dana. Omogućuje vam da napravite vrlo tanki sloj - oko 0,2 mm.

Što je završeno kit bolje i kako ga primijeniti?

Zatim razmislite o završnim agentima poznatih proizvođača popularnih do danas, i pokušajmo odrediti koji je bolji koristiti.

Putthawned Prospekt pakiranje 20 kg karakterizira ekološki prihvatljivost, dobra ljepljiva svojstva, otporna na negativnu izloženost izvana, koristi se bez obzira na vremenske uvjete. Mješavina prospekta (20 kg) brzo su se suši i predstavlja proizvođač u bogatom asortimanu.

Članak na temu: Košarica za posteljinu iz novina

Prosperitet kita (20 kg) je osnovni, gipsa i polimer. Teklasni tekla 20 kg pogodan je za završnu obradu sljedećih površina: žbuka, opeke, betona. Potrošnja protoka od 1m2 je 1 kg, ako primjenjujemo sloj koji ima debljinu od 1 mm, tako da je pakiranje 20 kg dovoljno za oko 20 m2. Smjesa perspekata na bazi polimera smanjuje broj troškova boja i lakova, stvara glatku površinu zidova, ima bijeli koeficijent do 89%. Druga vrsta - bijela boja, napravljena na temelju gipsa. Omogućuje vam stvaranje visokokvalitetnog sloja ispod cilja, zatvorite male pukotine i zglobove između ploča za gips. Putyer Prospectors (20 kg) je povoljan za cijenu. Mješavina prospekta u pakiranju 20 kilograma je popularna među gospodarima za završnu obradu.

Što je završeno kit bolje i kako ga primijeniti?

Završi kit Hercules bolje je prikladan za visokokvalitetne zidne dekoracije pod slikanjem i pozadinom. Prostor Herkula sastoji se od dodataka polimera i fino raspršenih punila. Hercules savršeno izdržava temperaturne razlike i prirode. Herkules dobro leži na opeke, betonu, kamen, štukatura. Hercules kit je ekonomično za korištenje, ne podliježe. Smjesa herkula ima visok stupanj adhezije. Debljina primijenjenog sloja završnog sredstva Herkula je 3 mm. Klit Hercules u kuhanoj verziji trebaju se koristiti što je brže moguće.

Vetonit kit je jednostavan za korištenje, pada na bilo koju površinu koju trebate, brzo suši, ima izvrsne ljepljive kvalitete. Površina je eko-prijateljska i nije opasna za ljudsko zdravlje. U sastavu Vetonita postoje sigurne komponente - polimerni i organski adhezivni pripravci, vapnenac, mineralni dodaci. Mješavina vjetra je pogodna za površine kao što su beton, gipsana ploča, opeka, iverice, keramitkobona. Ne preporučuje se korištenje Vetonit puttera za površine koje su primijenjene kompozicije za usklađivanje i u vodi. Nemoguće je biti ugrađen s mješavinom vjetrova i šavova između ploča za gipsanu ploče.

Što je završeno kit bolje i kako ga primijeniti?

Prije primjene vetonit alata sigurno ćete očistiti površinu i sušiti. Smjesa se prati osjetljiva na vlagu. Stavljanje letonit puttera je dopuštena površina s temperaturom od više od 10 stupnjeva topline. Potrebno je mijesiti otopinu s mlaznicom, dodavanjem suhe smjese u vodu. Vetonit završeno rješenje je prikladno 2 dana. Proizvođač Wetty Womens preporučuje ga primjenjivanje na svoj ručni način, u kojem će protok na 1m2 biti mali. Šavovi i tretirana vetonit je bolji za rukovanje emery papirom. Kada radite s mješavinom, koristimo zaštitne maske iz prašine. Kult ima demokratsku cijenu s visokom kvalitetom i pouzdanošću. Mješavina nekog vremena dizajnirana je za obavljanje radova u suhim prostorijama.

Članak o temi: Laminatni način polaganja: izravno, dijagonalno, božićno drvce

Mokro je kit, koji je stvoren od strane proizvođača na temelju žbuke, mineralnih punila i modificiranih aditiva. Može se koristiti u bilo kojem prostoru osim kupaonice. Wrap je prikladan za završnu obradu završne obrade zidova i stropova, priprema suhozida i ploča za slikanje i lijepljenje s pozadinom, izravnavanje površina, priprema žbukanog betona, aeriranih betonskih površina na slikanje.

Što je završeno kit bolje i kako ga primijeniti?

Mješavina valova bolje se manifestira ako je baza suha i pročišćena. Završavanje hlapljivih razvedena je u vodi s temperaturom od 5 - 20 stupnjeva, brzina protoka je 0,5 litara vode na 1 kg smjese. Dobivena otopina rane treba nanijeti 60 minuta. Prednosti Wapty - konačna priprema površina, visok stupanj bjeline, tijekom završne obrade nije mala, ispada iz glatke površine. Mješavinu eko-prijateljskog vozila, plastike i suši brzo. Potrošnja smjese na debljini sloja od 1 mm je do 1 kilograma na 1m2. Na temperaturi od 21 stupnjeva, smrznuta nakon 5 sati.

Rotband cnauf razmaknu mješavinu je pogodna za obradu žbukanja, cementa, betona, suhozida. Nakon primjene Knauf Rotband, površina postaje bijela, dobiva elastičnost, glatkoću, ima dobru adheziju. Nakon sredstava, Knauf Rotband neće biti neugodni mirisi, a otopina je pogodna za uporabu dugo vremena. Temperatura za rad s Knauf Rotband bi trebao biti od 5 do 25 stupnjeva topline. Mješavina Knauf Rotband se proizvodi u žlicama od 3, 8, 18, 28 kilograma. Potrošnja Rotband Knauf na 1m2 je 1,3 - 1,5 kilograma. Mješavina Knauf Rotband će vam omogućiti da dobijete glatku i glatku površinu pod slikanjem ili držite još tanku pozadinu. Knavuf Rotband treba nanositi u suhoj sobi gdje je stupanj vlage ne veći od 50%.

Što je završeno kit bolje i kako ga primijeniti?

Američki kitski šavovi su savršeno prikladni kako bi se nametljio spojna traka, glavni sloj prolazi u metalnom kutu, drugi i treći završni sloj, pri izvođenju laminacije, teksturiranja, za skakanje pukotina u strukturi žbuke, za rad na ovom Vrsta površinskih i betonskih baza. Smjesa se primjenjuje bez problema, savršeno povezanih s površinom, jednostavan za korištenje čak i za početnike, otporne na pucanje. Zapisivanje vam omogućuje da čak i zidove čak iu vlažnoj sobi. Nagib moždanog udara pomaže smanjiti količinu letta incidenta. U procesu primjene smjese, skupljanje se ne smanjuje, tako da završna obrada prolazi brže i bolje, kao i šavove. Potrošnja kitova je 1 kilogram na 1m2. Mješavina linije nema određeni miris, može se dugo pohraniti. Tvrtka Finish Putty tvrtka je dostupna po cijeni i istovremeno karakterizira visoka kvaliteta.

Članak na temu: pozadina pod slikanjem: fotografija u unutrašnjosti, što bolje, prednosti i kontra, kako slikati vlastitim rukama, recenzije, glatke šablone, strukturne, stakloplastike, video

Kakva je potrošnja svakog od kita i za koju se primjenjuju, već znate i koja je mješavina bolje koristiti - riješiti sebe.

Tehnika primjene

Za obavljanje posla, uobičajeno je koristiti 2 metalne lopatice - uski i širok.

Što je završeno kit bolje i kako ga primijeniti?

Kuhano rješenje postavljeno je u plitku paletu. Odabir smjese s malim dijelovima, treba nanijeti na površinu, pritiskom na alat pod kutom od 70 stupnjeva.

Količina smjese i debljina sloja se zapravo podešava kontroliranjem kuta nagiba lopatice i sile tlaka.

Pukotine i druge nepravilnosti površine ispunjeni su malom lopaticom. Tada se ojačavajuća pločica od stakloplastike vrši se. Bit će u potpunosti u stanju zamijeniti ga medicinskim zavoj ili gazom. Površina oko proreza je podmazan s otopinom, mrežasti traka je superponirana na vrhu, nakon sušenja, područje se briše s širokom lopaticom.

Puty se nanosi na površini, obradom malih područja. Kontrola Rezultat je zgodan uz pomoć dugog linije ili pravila, pomoći i odsjaja na površini - kada je svjetlo nepravilnosti jasno vidljivo. Nakon što završni sloj normalno radi, površina se smije. I dalje možete provjeriti kvalitetu završavanja pomoću električnih svjetiljki - njihovo svjetlo treba poslati paralelno s površinom.

Video

Čitaj više