Garters za zavjese s vlastitim rukama: Stvaranje originalne dodatke

Anonim

Garters za zavjese - univerzalni element dekor koji je sposoban pretvarati čak i zavjese iz grudi babuša. Mali detalj - velike mogućnosti. Tako možete okarakterizirati imenovanje Gartersa.

Slažem se da je većina stanovništva lišena prilike za stvaranje ili stvaranje bilo čega s vlastitim rukama. Ni u kojem slučaju se ne bi rodila s pojedinim ljudskim sposobnostima. Umjesto toga, to je trošak napretka i proizvodnih struktura. Doista, sve što trebate stvoriti ugodan život može biti bez mnogo poteškoća kupnje u trgovini. Svi: od namještaja do pribora, ne prolazu i najjednostavniji elementi ukrašavanja, nudi trgovinu. Jedina stvar koja zaustavlja je nedostatak individualnosti i vlastite "i" u svakom kupljenom proizvodu. Ono što se proizvodi "na transportu" neće se u početku smatrati posebnim i individualnim.

Garters za zavjese s vlastitim rukama: Stvaranje originalne dodatke

Jedinstveni i pojedinačno

Ponekad su zahtjevi za proizvod tako visoki da je jednostavno nemoguće pronaći željeni. Vrlo često se odnosi na Garters za portera. Zašto? Proizvođači pokušavaju stvoriti pickupove za zavjese, oslanjajući se na često korištene materijale iz kojih se šivaju zavjese. Sva roba je postavljena, ali pronalaženje prikladnog je prilično kompliciran i dug proces.

Nije vrijedno ići na putu najmanjeg otpora i odmah otići u trgovinu ili atelier za stjecanje pickupa. Razmislite, odmjerite svoju snagu i pokušajte napraviti Garters vlastitim rukama, ispunjavajući ga kreativnim duhom, jedinstvenošću, odražavajući vašu osobnost. Osim toga, elementi dekor u stilu Hendmade su znatno popularni, a takav posao uopće nije jeftin. Ako postoji dio kreativnosti, možete jednostavno stvoriti proizvod umjetnosti vlastitim rukama.

Garters za zavjese s vlastitim rukama: Stvaranje originalne dodatke

Nema ograničenja kreativnosti

Napravite Garters-kosti za zavjese mogu biti iz različitih materijala, ali najčešće su nadopunjeni sljedećim dekorativnim detaljima:

  • umjetne boje;
  • Kuglice, kuglice i staklo;
  • pleteni i pleteni elementi.

Stvaranjem Gartersa s vlastitim rukama, trebali biste razmotriti sve: obje boje i teksturu, pa čak i dizajn zavjesa samih.

Zapamtite: ako unutrašnjost sobe kombinira dva glavna tonova ili nijanse, onda garteri mogu biti izrađeni od tkiva suprotne boje. Drugim riječima, možete igrati nasuprot tome.

Garters za zavjese s vlastitim rukama: Stvaranje originalne dodatke

Vrste pickups za zavjese

Razmatraju se najoriginalniji i ekskluzivniji vrste domaćih gralja:

  • pleteni ili pleteni Garters;
  • Garteri tkiva;
  • Garters iz perli.

Članak na temu: krevet u dječjoj sobi - 120 fotografija najboljih opcija za dječaka i djevojčica

Razmotrite detaljnije svaku od vrsta i pokušajte ih napraviti sami.

Garters za zavjese s vlastitim rukama: Stvaranje originalne dodatke

Garter "Spit"

Ova vrsta podvezica je praktički savršena jer izgleda lijepo i savršeno nadopunjuje bilo koji dizajn interijera. Dovoljno je odabrati ton tona na vaše zavjese, kupiti udaranje (poželjno je da je gustoća iz 100 g po kvadratnom metru). Također trebaju kontrastne tkanine i mjedene prstenove koji će pomoći objesiti zavjese ili kopče.

Možete prije pokušati zamisliti konačni proizvod. Da biste to učinili, dovoljno je uvrnuti 2-3 komada wattin (tiskane tkanine) male veličine, nakon što je omotao svaki od upletenih komada tkaninom, a zatim pletenica u pletenicu. Rezultirajuće "pletenice" pojavljuju zavjese, a zatim po vašem diskreciji: obavite valjak, a zatim prijeteći dok ne vidite harmoniju između zavjesa i elementa za dekor. Kao? Lijepo? Zatim nastavite na akciju.

Vijeće

Za proizvodnju Gartersa koristite iznimno mekanu i ne zakrivljenu materiju. To će mu lako dati potreban oblik.

Sekvenciranje

  1. Izrežite tkaninu na trake potrebne duljine. Širina svakog benda trebala bi biti 1-2 cm (idealno 1,5 cm).
  2. Čvrsto uviti trake, čineći ih uskim valjcima.
  3. Osigurajte valjak u određenom položaju. Da biste to učinili, zgrabite niti s ruba.
  4. Za svaki podvezicu napravite tri valjka.
  5. Izmjerite duljinu i širinu trake tkiva kako biste pokrili svaki valjak. Zapamtite da je na svakoj strani potrebno dodati 2 dodatna centimetra na 2 dodatna centimetra.
  6. Izvadite tri pruge iz odabrane tkanine. Dvije trake jedne boje, treći - kontrast. Duljina svake trake mora biti 1,5 cm.
  7. Za svaki dio dionice, širina 1 cm napraviti savijanje (jednom).
  8. Svaki valjak pokriva dobivenu traku. Ostavite bateriju s uskom strani duljinom od 1,5 cm.
  9. Dodirnite tkaninu odozgo. Zatim zategnite rubove tekstila i osigurajte ih šavovima. Učinite postupak tri puta.
  10. Rezultirajući valjci mogu se izgraditi jedan s drugim za gornje strane tako da je valjak kontrastne boje bio u sredini između njih dva.
  11. Teški pravokutni komad od 5 x 8 cm u veličini za svaki kraj kamioneta.
  12. Osigurajte traku na ukidanje valjaka međusobno povezanih tako da je prednja strana vani. Nakon sušenja trake, povlačenjem 1,5 cm unaprijed od ruba.
  13. Rubovi pravokutnika koji izlaze, pečat i pomicanje. Generirajte gornji rub pravokutnika, zatvarajući ih vrh valjka.
  14. Do kraja unutarnje strane trake, guziranje valjka, okidač, pređe ili druge elemente na takav način da je vidljiv samo semiring.
  15. Koristi se element (prsten, pređa) staviti na kuku, fiksiran u zidu.
  16. Nakon što su valjci fiksirani, stavite ih u pletenicu. Šavovi bi trebali biti unutra.
  17. Ako se ispruži ražnja da se mnogo više očekuje, odrežite dodatne centimetere.
  18. Kraj podvezica je odvojen pravokutnikom tkiva, kao i prvi.
  19. I na kraju, uđite u prsten, pređe ili nešto drugo.

Članak o temi: Bilo da su paneli prikladni na zidu umjesto pozadine: 11 mogućnosti zamjene

Garters za zavjese s vlastitim rukama: Stvaranje originalne dodatke

Garters

Ova vrsta podvezica ima vrlo atraktivan izgled i lako se stvara. Za proizvodnju Gartersa u obliku polumjeseca, tkanina će trebati (u tonu zavjese i kontrast), obloge tkanine, umetanje materijala (po želji, može se zamijeniti s Fliesline), papir je gust, namijenjen za uzorak, i par mesinga za svaki od pickupa.

Razmotrite tehnologiju proizvodnog procesa

  1. Izmjerite duljinu rajstva zavjese. To je duljina i bit će veličina koja je potrebna za stvaranje podvezica.
  2. Napravite uzorak podvezica na gotovom uzorku.
  3. Brtvila bi trebala biti uklesana bez dodatnih točaka.
  4. Fabrika lica se savija do ruba brtve. Ako postoje dodatni centimetri, rezati. Poslani pečat koji se koristi na osnovi ljepila.
  5. Od tkanine boje kontrasta, napravite uzorak koroque beg.
  6. Dvaput ga okrenite, ugasite.
  7. Na rubu podvezica postavite mjesto, šivanje sa skrivenim šavovima na susjedni rub.
  8. Za proizvodnju Gartersa, širiti 4 trake tkiva uzimajući u obzir točke. Dvaput se okreće. Bacite na rub i jedan od kraja.
  9. Uklonite ih i otkrijte svaki podvezi.
  10. Kraj koji se ne obrađuje mora se koristiti nakon prethodno izloženog.
  11. Svaki od bendova mora biti presavijeni dvaput, nakon šivanja na podvezicu.
  12. Stisnite obloge tkanine iznutra. Također bi se trebalo podesiti za svaki rub. Dođite na željezo. Tajni šavovi pričvršćuju oblogu na podvezicu.
  13. Spreman! Osigurajte zavjese dobivene Garters.

Garters za zavjese s vlastitim rukama: Stvaranje originalne dodatke

Garters iz perli.

Pickup za zavjese iz perli izgledaju lijepo i elegantno. Da biste stvorili jedinstvenu sliku vaših zavjesa, potrebno je pripremiti staklene perle (poželjno je da je veličina i boja od bila raznolika), kabel, dobro savijena metalna žica (duljina 2,5 metara i promjer 1-2 mm).

Pridržavajte se slijeda djelovanja, a uskoro će vaše zavjese ukrasiti neuobičajene grede iz perli koji tako lijepo igraju na suncu.

Članak o toj temi: Što je PLINTH pogodan za strop s rasteglom i kako ga lijepiti

Akcija 1. Pronađite najveću kuglicu i osigurajte ga u središtu žice. Dakle, da je dizajn pouzdan u procesu kreativne aktivnosti, žice žice su poželjne da se međusobno penju.

Akcija 2. Preostale perle vozimo na slobodnim krajevima, tako da je iznos isti, ali njihov slijed može biti drugačiji. Da bi omjer nakon svega isti, preporučujemo da vozite fino veličine kuglice na kraju žice.

Akcija 3. Dobivena suspenzija iz perli udiše u kabel. Podijelite kabel u sredini i preskočite jedan od krajeva žice do rezultirajuće rupe. Vratite 0,5 cm i protresite drugi kraj žice. Zatim kombinirati krajeve i okretati se nekoliko puta.

Akcija 4. Krajevi žice koji je ostao, vrlo pažljivo carini u kabelu. U slučaju da su dugo, možete ih izrezati

Akcija 5. Više privjesci iz perli, bogatiji izgleda kao jaz. Učinite ih pomalo i popravite na kabel identično prethodni.

Akcija 6. Opet prsten koji drži podvezicu, vezati brzinu i udisati preostale krajeve u prsten.

Što bi moglo biti ugodnije od osjećaja divljenja iz rezultata vlastite kreativnosti? Ideje za kreativnost - i vi, te u dodatnim izvorima informacija. Neophodni savjeti i preporuke pomoći će napraviti Garters vlastitim rukama mnogo ljepšim i boljim.

Ljepota elemenata dekora za zavjese nije samo u milosti i sjaju, već i što ih je moguće. Stvaranjem Gartersa s vlastitim rukama, kombinirate tri korisne stvari: uštedite obiteljski proračun, uživajte u odličnom odmoru za dušu i, naravno, koristeći dizajnerske trikove, stvoriti vlastite - jedinstvene i jedinstvene.

Čitaj više