Kako ljepilo američki papir pozadine s vlastitim rukama?

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Pripremna faza
  • Obavezni alati
  • Što bi trebalo spojiti pozadinu papira?
  • Pauls prekriven vlastitim rukama
  • Papirnati pozadinu i kako ih slijepite
  • Izbor ljepila pozadine
  • Dodatne preporuke

Probijanje Papir pozadine smatra se jednim od najsloženijih procesa u popravku. Neke iskustvo je potrebno za kvalitetnu plaću. Stvar je u tome što su takve pozadine vidljive sve nedostatke napravljene u pripremi zidova i gube snagu u vlažnom obliku. Osim toga, vlažan papir ne drži svoje linearne dimenzije. Za koje prostorije papirnate pozadine najprikladnije? To su dječje sobe, dnevne sobe ili spavaće sobe. Pozadina platna podijeljena su u nekoliko vrsta: moderno, koje se uglavnom proizvode od prirodnog materijala (bambus, trava ili pluta); klasične pozadine na bazi papira; Chameleon Canvas stvoren za osobe s posebnim zahtjevima za dizajn interijera.

Kako ljepilo američki papir pozadine s vlastitim rukama?

Pravila za označavanje pozadine u zatvorenom prostoru.

Prije nego što počnete lijepiti američki papir pozadine, budite spremni za pripremu zidova - važnu fazu u ovom pitanju. Morat ćete ozbiljno raditi prvenstveno iznad da je baza savršeno čak i - rezultat svih vašeg rada ovisi o tome.

Pripremna faza

Dakle, priprema zidova. Do ranije je postavio glavno pitanje kako ljepilo američki papir pozadinu. Ne možete biti lijeni, morate izvesti svaki korak naveden u uputama. Za početak, zatvoriti sva vrata, prozora i prozore, brinuti se da u sobi nema nacrta. Odvojite električnu energiju i demontirajte sve prekidače i utičnice. Zatim uklonite sve nokte i pričvršćivanje iz zidova, a zatim možete nastaviti s uklanjanjem prethodnog premaza.

Natrag u kategoriju

Obavezni alati

Potrebne alate za lijepljenje pozadine.

Pripremiti alate stoji prije nego što počnete ljepilo američke papirne pozadine, jer se slažete, mnogo brže i praktičnije raditi kada je sve pri ruci.

Trebat će kupiti:

  • valjak;
  • četkom (za pažljive nesreće kutova tkanina);
  • Specijalna četka za pozadinu;
  • škare;
  • kit nož;
  • Spužva (ili segment pamučne tkanine);
  • olovka;
  • crta;
  • Blade (oštri nož za statistiku je prikladan);
  • kanta;
  • velika preklopna linija;
  • rulet;
  • ljestve.

Pod prije početka rada napravljen je polietilenskim filmom ili kartonom.

Oslobodite se starih pozadina (ako se njihova baza sastoji od papira) obično nije teško. Kako bi se olakšalo i brže, mokro zidove hladnom vodom, nakon čega s lopaticom uklonite stari zidni pokrivač. Sljedeći korak je pročišćavanje baze od starog kita. Sva neravna mjesta trebaju biti izglađena, primjenjujući novi sloj materijala, nakon čega je površina narezana i tla.

Članak o toj temi: Izrada tepih za dijete vlastitim rukama

Ako su vaše zidove spašene od strane vinilne pozadine, riješite ih se uz pomoć vode, naravno, neće raditi, jer je ova vrsta pozadine poznata kao otporna na vlagu. Takve pozadine imaju izdržljivu bazu polivinil klorida i praktički ne žure pri uklanjanju s površine. Ova okolnost uvelike olakšava zadatak (vinilna pozadina može se ukloniti cijelim prugama.

Kako ljepilo američki papir pozadine s vlastitim rukama?

Uklanjanje starih pozadina: a - lopatica; B - brusilica.

Mnogo je teže za slučaj s oslikanom površinom. Ako boja ostane na neodređeno vrijeme (da možete provjeriti s vrpcom), zid će se morati uzeti, nakon čega je potrebno nositi se s posebnim završnim kitom i ponovno otvoriti. Drveni zid prvenstveno je prekriven grubom razmakom, a zatim treba biti oduzet i primljena. Ako se odlučite za ljepilo američke papirne pozadine za nove zidove, prije nego što se držite, trebalo bi biti izoštreno, a zatim se prenosi akrilnom prajtu dubokog prodiranja u dva sloja.

Kao što ste već vidjeli, ovisno o vrsti pokrivenosti vaših zidova, odabrana je pojedinačna metoda pripreme i izravnavanja površine. Vrlo je važno da nema kontaminiranih mjesta, kalup i masne mrlje. Ako se sve ove suptilnosti uzimaju u obzir, ostaje vam da osušite zid i počnete držati američke papirne pozadine.

Natrag u kategoriju

Što bi trebalo spojiti pozadinu papira?

Preporuča se lijepiti papirnati pozadinu na zidu, unaprijed obloženi posebno namijenjeni slikarstva philizelin, ili, kao što se naziva i "cheatinca". Druga mogućnost je "obloge papira", koji se prevodi kao "papirnati supstrat". Nemoguće je da se šale podloge i tapeta podudaraju. Što god odaberete, imajte na umu da vam je potreban cijeli dan kako bi se supstrat potpuno osušio. Zatim se zglobovi moraju izoštriti, zagaditi i pripremiti akrilni prajmer dubokog penetracije, nakon čega se treba čekati za potpuno sušenje baze. Tek nakon toga možete početi ljepilo američki papir pozadinu.

Članak o temi: Svjetionici s poda estriha: Bulk zrake za ispune, kako postaviti za poravnanje, instalaciju i kako staviti, pravilo

Natrag u kategoriju

Pauls prekriven vlastitim rukama

Kako ljepilo američki papir pozadine s vlastitim rukama?

Tablica potrošnje valjaka za pozadinu ovisno o području sobe s različitim visinama stropova.

SUT s pozadina, potrebno je ostaviti naknade od 5-10 cm. Možete računati željenu količinu materijala na ovaj način: podijelite ukupnu širinu prostorije na širinu valjka (ne zaboravite oduzeti širinu vrata i prozore). Širina valjka je obično 53 cm.

Platno s uzorkom odrezano je tako da se zglobovi podudaraju jedni s drugima. Da biste to učinili, potrebno je usredotočiti se na prvu kasetu (neke vrste pozadina zalijepljene naljepnici).

Svaka valjka pozadine ima svoj oznaku:

  • Ako na košuljici vidite natpis "kap utakmica", to znači da je prilagođeno platno, morate ga premjestiti tako da se crtež podudara;
  • Natpis "polupus" sugerira da tijekom postavljanja drugog weba morate premjestiti pola u odnosu na prvi;
  • Slučajna podudarnost - ova oznaka znači da možete početi na rezanje pozadine, bez da ih konfigurirate;
  • Konačno, ravna podudarnost (ravno preko) ukazuje na to da se fokusira na prvo platno, drugi treba premjestiti gore, a prije početka rezanja potrebno je okrenuti.

Natrag u kategoriju

Papirnati pozadinu i kako ih slijepite

Prije kupnje pozadine morate izmjeriti područje svoje sobe. Prilikom odabira tkanine, obratite pažnju na neke pojedinosti, na primjer, sve pojedinačne role moraju odgovarati broju dijela, pobrinite se da materijal nema nedostatke i brak.

Uzorak pozadine treba se podudarati što je više moguće u zglobovima. Odlučite unaprijed s mjestima gdje će se uzorak najviše žuriti u oči. Mjesta iza zavjesa i uglova pogodna su za zglobove koje se ne podudaraju.

Papirna pozadina je zalijepljena okomito, to će biti prikladno za rad, ako ćete napraviti markere na spreman za lijepljenje zidova, na kojem počinjete ljepilo jednu traku od strane drugog, s naglaskom na prvu tkaninu.

Natrag u kategoriju

Članak o temi: Bambus zavjese na vratima

Izbor ljepila pozadine

Važno je ljepiti američki papir pozadine samo poseban, prije ljepila, koji je prikladan upravo za vašu vrstu tkanine. Da bi se stigli papirnati pozadinu, najbolja varijanta bit će ljepila na temelju celuloze. Strogo slijedite isporučene upute, promatranje omjer tijekom razrjeđivanja i uporabe ljepila.

Pri primjeni ljepila postoje suptilnosti: na primjer, radeći s vinilnim platnama, potrebno ga je primijeniti i na zid i sam materijal. U vašem slučaju, ljepilo se primjenjuje fino, glatki sloj, strogo na papirnatim pozadinama tako da su rubovi u potpunosti obrađeni. Nakon toga, dvaput ih preklopite (tako da je strana tretirana sa sastavom pokazala unutar). Sada pričekajte oko 10-15 minuta tako da su platno impregnirani ljepilom.

Ali što je s prekidačima i utičnicama? Kao što je već već spomenuto, električna energija se mora isključiti, a sve utičnice i prebacuje na demontiranje. Pozadine su zalijepljeni na vrhu rupa nakon što su potpuno osušeni, moraju se probijati uz pomoć pribora noža. Obrezivanje platna treba vrlo oštro oštricu, inače, ako je materijal vlažan, može se slomiti.

Događa se da je tkanina neujednačena, ali se još uvijek može popraviti. Glavna stvar nije da žuri konačno ne pokvariti sve. Ne pokušavajte premjestiti pozadinu, ako je uspjela zaključati zid - morate ga ukloniti iz zida, a zatim ponovno ljepite.

Natrag u kategoriju

Dodatne preporuke

Preporuča se ventilirati sobu prije lijepljenja papira pozadine. Tako ćete osigurati stabilnu temperaturu koju će korisno utjecati na vaš rad. Nemojte se bojati ako su tamne mrlje ili mjehurići ostali na bljeskanju, moguće je procijeniti rezultat u potpunosti sljedeći dan. Svi mjehurići će biti izglađeni, a mrlje, sušenje će nestati. Vrlo često, nakon lijepljenja pozadine, ostaju dodatni segmenti ili čak cijeli rolls. Nemojte ga žuriti da ih izbacite, oni će vas koristiti u budućnosti za web-lokacije koje će zahtijevati ispravke.

Kao što se može vidjeti iz gore navedenog, stick papirnate pozadine, čak i ako Amerikanac, možda bez sudjelovanja profesionalaca. Glavna stvar je strogo slijediti sve preporuke i upute. A ako je sve učinjeno ispravno, onda će vam kvalitativno lijepljene pozadine oduševiti, vaše voljene i prijatelje ne godinu dana.

Čitaj više