Lukove za zavjese rade sami: neobične ideje

Anonim

Što može biti tako dobro pretvoriti unutrašnjost kao dizajn prozora s zavjesama? Zavjese igraju ne posljednju ulogu u stvaranju jednog unutarnjeg stila. Zavjese to čine posebno dobro, originalne i uređene i uređene. Oni nehotice padaju prvi put u prostorijama osobe. Stoga, ako želite ažuriranja u stanu, onda je vrijedno razmišljati o zavjesama.

Lukove za zavjese rade sami: neobične ideje

Postoje dvije opcije: možete koristiti lukove kao neovisni pribor dekor i kao petlju za zavjese za vješanje.

Naravno, zavjese za kostiju mogu se mijenjati na novim. Ali to nije uvijek moguće pribjegavati takvoj radikalnoj mjeri. Najlakša opcija u ovom slučaju je osvježiti stare zavjese.

Razmotrite nekoliko načina za dizajniranje zavjesa koji su već dostupni, naime, konverzija zavjesa.

Stvaranje benista neće podrazumijevati veliki gubitak financija, a možda uopće ne troši novac ako pregledate zalihe stvari koje su služile.

Neobične ideje za vrh zavjese

Lukove za zavjese rade sami: neobične ideje

Formacija kupke. Za početak, dvaput smo sklopili traku, poravnavajući rubove i napravili oznaku u središtu PIN-a.

  1. Okreće zavjese malih veličina, ukrašenih lukovima, na vrhu starog. Ova metoda pretvaranja zavjesa može se sigurno koristiti za svaku zavjesu. Glavna stvar se ne smije mijenjati pri odabiru tkanine dodatnih kratkih zavjesa.
  2. Lukovi se mogu vezati izravno na zavjese. Štoviše, dvije opcije su ovdje prikladne: korištenje lukova kao neovisni pribor dekor i kao kruh za vješanje zavjesa. U prvom slučaju, pletenica narezana na potrebnu duljinu je sužena pored svakog pričvršćivanja, au drugom slučaju, kaline su priključene na zavjese, oni su vezani i vezani luk. Satin traka i pletenica bit će vrlo dobra za takav način. Bows šive iz tkanine također će izgledati dobro. Dekoracija se može izvršiti u boji glavnog proizvoda, a možete pokazati igru ​​kontrastnih nijansi. Prikladne sobe za zavjese s lukovima - dječja soba djevojke, spavaća soba, kuhinja.
  3. Još jedna ideja za neobične zavjese je šivanje mozga na vrh zavjese i ukras lukova iz iste pletenice. Dekoracija na ovaj način spriječit će potpunu vrstu zavjesa. Gosti neće povrijediti napore domaćice.
  4. Ako nema želje u ažuriranom interijeru, ne postoji želja u unutrašnjosti ažuriranja, ali želite nešto uravnoteženo, onda možete razmotriti opciju koja ukazuje na veći Zemp od dekorativnog kabela.

Članak o toj temi: Kako i što oprati pozadine u kuhinji, savjet od stručnjaka

Registracija zavjesa na dnu

Zavjese mogu biti ukrašene ne samo odozgo. Bok za zavjese može se kuhati i usredotočiti na podizanje.

Kako napraviti luk za zavjese na kamionetu i izvršiti samog preuzimanja?

Jako jednostavno. Što će vam trebati:

  • Tkanina za proizvod i za pramac - može biti isti ili drugačiji;
  • brtvljenje ljepila;
  • kuke;
  • prstenovi.

Fazne performanse:

  1. Izreže se dvije trake materijala željene duljine i širine 8 cm, plus 3 cm na suputu. Brtva ljepila je sakupljena istim veličinama, zalihe naknada ne. Brtva je pričvršćena na unutarnju stranu prve trake tkanine, ostavljajući uvijanje od 1,5 cm po bateriji.
  2. Rezne trake su presavijene prednjim stranama, drže se igle, spuštaju se i skinuše na pisaći stroj, uklanjajući 1,5 cm kako bi se omogućilo opseg s rubom ljepljive brtve. U šav ostavite rupu za budućnost okretanje proizvoda. Naknade za šavove su izrezane na 0,6 cm, kutovi su rezani.
  3. Pickup se okreće kroz rupu u šav, oni su obrubljeni. Pažljivo pretvoriti rubove u otvor, nakon čega je ušiveno tajnim šavovima.
  4. Priprema za kupanje. Rezanje 2 trake tkiva 93x11 cm, preklopite ih izvana s uključenim zabavama. Oni zgrabiju klinove, spuštaju se i drže se na pisaći stroj, ostavljajući 1,5 cm na dodatku. Dio šava za okretanje ostaje ne-zgnječen. Šavovi su izrezani na 0,6 cm, uglovi su izrezani. Proizvod je okrenut, glačajući, zatvori rupu.
  5. Formacija kupke. Traka je dvaput presavijena, poravnavajući rub i izradi oznaku u središtu PIN-a. Završava benzinskom oslobađanjem kroz središte, dajući vrpcu željeni oblik. Regulirajte mjesto rubova luka i petlje.
  6. Dekoracija štete. Luk u željenom položaju je fiksiran pin u centru. Prvo, pokušajte vježbati, izraditi luk iz Boszye ili Citza, a zatim napraviti kamionet.
  7. Priprema središnje trake. Iz tkiva, trg je izrezan sa strane od 11 cm. Dvaput presaviti s vanjskim. Oni zgrabiju igle, odustaju i drže se pisaći stroj, povlačeći 1,5 cm s duge strane pravokutnika kako bi dobili cijev. Natopljena, zašijte jezgru u sredini.
  8. Pričvršćivanje središnje trake. Traka se okreće oko središta pripremljenog luka, unutar sebe s šavom. Krajevi traka su brtvljenje i spojeni iza sebe na takav način da se čvrsto pokrivaju središte luk. Stick završava šav.
  9. Pričvršćivanje za odabir luka. Gotovi pickupi na zavjese stavljaju se na stol licem prema gore i označite sredinu. Šivati ​​pravo na luku. Na krajevima podizanja prstenovi su ušiveni i prekriveni brzinom, prstenovi su obješeni na kuku, dramatično dramatično.

Članak o toj temi: Dizajn jednosobnog apartmana za obitelj s dvoje djece

Možete ažurirati stare zavjese pomoću ukrašavanja lukova koje se nalaze i na vrhu zavjesa iu bilo kojem drugom dijelu.

Čitaj više