Kako šivati ​​kaloriju iz organske: krojenje tehnologije

Anonim

Detaljna objašnjenja, kako šivati ​​kaloriju iz organe, potrebne su pri odabiru zavjese za zamračene sobe. Organza dobiva vlakna poliestera, viskoza, svile, materijal ima krutost, potpuno prozirna. Ukrasite platno perforaciju, lasersko rezanje, ispis fotografija, vezenja. Nije nejasna sunčeva svjetlost, zavjese daju prirodno osvjetljenje sobe srebrne boje s mekim svjetlucanjem, nijansom.

Kako šivati ​​kaloriju iz organske: krojenje tehnologije

Organa je svjetlo, ali u isto vrijeme kruti tkanina, koja je složena u obradi.

Prijelaz materijalnih proizvođača iz prirodnih sirovina (svila, viskoza) na sintetiku (poliesterska vlakna) omogućila je smanjenje cijena organske. Postoji nova tehnologija za obradu vlakana, koja omogućuje dobivanje laganog materijala. Dakle, prije nego što znate kako šivati ​​zavjese iz organizacije, potrebno je odlučiti sa svjetlom propusnosti platna, oblika, veličina zavjese.

Kada koristite traku trake, gornji rub je čvrsto u susjedstvu za zatvaranje kurenija, valovi se dobivaju zatezanjem niti unutar njega. Ako se koristi sustav reflektora, valovi se automatski dobivaju. U potonjem slučaju, ostavljajući drugu udaljenost između šefova, možete napraviti valove raznih veličina, što je korisno pri isključivom dizajnu prozora, vrata, prehrambenih kreveta preko velikog kreveta.

Nekretnine, Organske karakteristike

Kako šivati ​​kaloriju iz organske: krojenje tehnologije

Pearl Organa će biti vrlo skladna i sofisticirana, ako zasićene tonove prevladavaju u spavaćoj sobi.

Možete čak i šivati ​​kaloriju iz organske boje bez uzorka, na primjer, kada je odabran model, prozor se prenosi na materijal s 10 cm incentropa perimetra. Savijanje se prelazi na pisaćem stroju, u gornjem dijelu treba postaviti drvenu dasku. Na poleđini platna, horizontalne pokrivene za metalne letvice, uzrokuju zavjese za sjenila. Da bi se povećala umjetnička vrijednost gotovog dizajna, vrijedi prakticirati čak i na malom komadu istog materijala koji se koristi u zavjesama.

Kruboćenje proizvoda iz ove tkanine omogućuje korištenje pletenice na adhezivni sastav umjesto u kosi bey. Zavjesa Organe je vrlo teško za željezo - oprez treba uzeti, kontrolirati temperaturu grijanja. Šivanje iz ovog materijala je obično kontinuirani proces, budući da je rub šava izgubljen, najmanji kontaminacija ruku postaje uzroci mrlja. Vrlo težak izbor niti koji se integriraju s odabranim materijalom. Da biste ih stekli, morat ćete posjetiti specijaliziranu trgovinu. Maksimalni učinak organskih zavjesa postiže se kada ih koristi zajedno s teškim rimskim zavjesama ili masivnim nosačima.

Članak o temi: Novogodišnje obrt od čunjeva s vlastitim rukama (25 fotografija)

Ljubitelj u gornjem dijelu platna u potpunosti rješava problem neujednačenih, nestabilnih nabora. Sustav suca je prikladan za sljedeće kvalitete:

  • Unutrašnjost se dodaju elegantni plastični prstenovi;
  • moderan dizajn;
  • glatkim valovima;
  • Jednostavno podešavanje svjetla;
  • Pažljivo pričvršćivanje lagane tkanine za strehe.

Proizvođači proizvode širok raspon posebnih vrpca s prstenovima koji su ušiveni na zavjese. Prilikom projektiranja proizvoda, širina otvora se umnožava s polovicom, visina od 5 cm prelazi pod poda od poda do kornističke šipke / cijevi. Ovisno o vrsti zavjesa, stručnjaci preporučuju sljedeće niže naknade za savijanje:

  • Zavjesa leži na katu - 3 cm dodatka;
  • Platno se odnosi na podne obloge - dodatak se povećava na 20 cm;
  • Zavjesa dolazi na prozorske prozorske prozora - 10 cm rezerve na savijanje.

Uz parni broj prstena na vrpci, nabori duž rubova bit će rotirani na zid. Duljina trake trebala bi biti 10 cm kraće materijalne zavjese. Ovaj element je položen na poddisne (prikupljeni su dva ruba trake, a zatim je postavljen dvostruko više od gornjeg ruba). Iz unutrašnjosti rupa, materijal je izrezan, umetnuti su prstenovi, koji se naknadno stavljaju na šipku.

Čitaj više