Izračun ploča na podu: kalkulator, kako izračunati

Anonim

Izračun ploča na podu: kalkulator, kako izračunati

Za izvođenje točnog izračuna ploča na pod, kalkulator, stvoren kao online usluga, postoji već dugi niz godina. Uz to, moguće je izračunati količinu materijala koji će biti potreban za izgradnju kašnjenja i podne obloge.

Kalkulator se koristi za određivanje količine ne samo podne ploče, već i materijal za grublje pod. Kao i kod izgradnje drugih dizajna, rad na stvaranju visokokvalitetnih podova zahtijeva određivanje točne količine pričvršćivača i izolacije, završetka i drugih dijelova.

Značajke online kalkulatora

Izračun ploča na podu: kalkulator, kako izračunati

U kalkulatoru morate postići nekoliko parametara stambenih prostora

Izračun poda pomoću online kalkulatora provodi se na temelju veličine dimenzija navedenih u milimetrima. Da biste ispunili sve operacije, morat ćete razjasniti:

  • Duljina poda i širina;
  • Duljina i debljina zaostajanja;
  • širina i debljina ploča;
  • Parametri kuće (širina).

Za svaku vrijednost postoje određene oznake, među kojima postoje brojevi i slova koja odražavaju:

  • debljina i širina nacrta crnih ploča;
  • broj skakača između LAGS-a i koraka između njih;
  • Udaljenost između ploča.

Možete saznati točno koliko ploča na podu može koristiti jedan od predloženih kalkulatorskih programa. Trebat će nam kompetentan visokokvalitetni crteži, prema kojem se podovi gradi i planovi preklapaju.

Početak rada s izborom materijala, potrebno je uzeti u obzir značajke njihovih parametara. Odbori, čija debljina doseže 4 cm prepoznaje se kako je zahtijevalo.

Unatoč činjenici da mnogi dizajneri preporučuju korištenje proizvoda, od kojih je parametar znatno veći, često dovoljno tih ploča, što nije deblje 2 cm.

Oni su fleksibilniji i izdržljiviji, a zbog visokokvalitetne i kompetentne obrade odbora, oni se odlikuju povećanim otporom na razlike na vlagu i temperaturu.

Izračun ploča na podu: kalkulator, kako izračunati

Izračun ploča na podu: kalkulator, kako izračunati

Ispravni izračuni će omogućiti da položi čvrstu kravatu

To su ove kvalitete koje omogućuju pravilno pripremljene materijale za očuvanje izvornog oblika, izbjegavaju pucanje, oticanje i druge štete i deformacije.

Članak o temi: Falish Windows: Značajke, pravila proizvodnje

Izračunajte željeni broj proizvoda namijenjenih strukturi poda, možete znati ukupnu površinu sobe ili širinu kuće.

Kada trebate kalkulator

Izračun ploča na podu: kalkulator, kako izračunati

Program će pomoći čak i odrediti optimalnu udaljenost između LAG-ova

Izračunajte pod pomoći će takve podatke kao širinu i debljinu nacrta dna plus točnu udaljenost između ploča.

Mogu se i drugi podaci zaostaje i dizajnerski komponente.

Koristeći program, potrošač dobiva specifične podatke o traženoj količini ne samo ribe, već i izolaciji potrebnoj za dogovor i stvaranje izolacije pod drvenim podovima. Dodatne informacije o izgradnji kalkulatora pogledajte ovaj videozapis:

Još jedna značajka programa je sposobnost odrediti neke opcije za polaganje budućeg poda, omogućujući vam da spremite i koristite minimalnu količinu drva i izolacije pri provođenju građevinskog rada.

Raditi s online kalkulatorom, nema potrebe da se okrene stručnjacima i dizajnerima. Dovoljno je koristiti internetske usluge navođenjem traženih podataka.

Čitaj više