Snimanje pletenje: video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Anonim

Pletenje je vrlo višestruki proces. Možete plesti i kukičanje i igle, obavljajući razne predmete odjeće, cipele i kućne atribute. Kako razumjeti gdje započeti razvoj novog hobija? Pletanje nije samo još jedno meditativno zanimanje ili stvaranje odjeće, već zanimanje koje zahtijeva vječnost i logiku koja razvija osjećaj izvrsne. Kletanje je zainteresirano za mnoge djevojke i žene, ali set baca zanimanje zbog njezine zamršenosti, poteškoća koje ne dobiju uredne petlje. U ovom materijalu možete shvatiti u osnovama znojenja parenja, video lekcije će vam pomoći brže popraviti svaku od tehnika.

Snimanje pletenje: video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Glavne petlje, osnovno za većinu pletenih proizvoda, su na vrijeme i lica. Možete naučiti kako izvesti složene obrasce, ali prvo je potrebno ovladati bazenima za obavljanje određenih tehnika. Jedan od ključnih uzoraka je dvostrani čist.

Naziv takve opreme dogodilo se s starog puta do pletenja marame, koji na obje strane izgledaju jednako. Ovaj uzorak ima mnoge prednosti: platno ispada prilično gustu, konzervirajući toplinu, a također izgleda uredno od estetske točke gledišta.

Analiza korak po korak

Dakle, petlja lica je sastavni dio nagibnog parenja. Za njezino parenje morate birati šarke na lijevim igalima za pletenje i svaki zauzvrat izvršite sljedeće korake:

  1. Prva petlja je uvijek uklonjena, stavite desno i nikada ne podložite;
  2. Uvod u drugu petlju. Odvojite nit s nizom koji se nalazi na kažiprstom, povucite ga kroz petlju na lijevoj iglu i uklonite ga;
  3. Posljednja petlja je napisana pogrešnom petljom (desni pletenje iglice se uvodi odozgo u petlji koja se nalazi na lijevom pletenju pletenje).

Dijagram prikazuje crtež uzorka uzorka "znojenje pletenje", gdje je vertikalna značajka petlja lica:

Snimanje pletenje: video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Nakon definiranja takav jednostavan pojam, poput petlje lica, može se nastaviti s znojenjem pletenje. Ova metoda je vrlo jednostavna tehnički, zbog čega nije samo popularna, već i dostupna igonema svih razina pripreme. Od običnog duplex znojenje, možete stvoriti rupčić, šešir, šal ili kompozitne dijelove za kaput, dasku na bluze i ovratnike.

Članak na temu: Stroj za poliranje izgrebanih CD / DVD diskova

Snimanje pletenje: video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Kako izvesti "ključa pletenje" kao osnova za buduće stavke odjeće:

  1. Birajte 24 petlje na oba pletenje iglice, izvucite jednu iglu. Ostavite petlju na drugoj iglica;
  2. Idite na proces parenja;
  3. Prvi red. Uklonite prvu petlju i prodrijeti u ostatak šarki lica;
  4. Drugi i naknadni redovi: plesti na isti način, naizmjenično lice i nevažeći redovi.

Mnoge igle su prije ili kasnije dolaze na korištenje opreme ubrzava ručni rad. Proizvodi su oprezni, petlje - manji. Ona gura knitters da isprobaju tehnička svojstva strojeva za pletenje. Poznato je da strojevi stvaraju apsolutno glatko platno bez nedostataka. Međutim, svaki stroj zahtijeva poseban pristup njegovoj uporabi. Obratite pozornost na detaljan opis jednostavnih modela za stvaranje na stroju za pletenje ili igle.

Tu su i načini za stvaranje kantaže znojenje na kružnim žbicama:

Jedan primjer stvaranja nečeg velikog opsega s minimalnim vještinama pletenja može biti sloj komponentnih dijelova povezanih s znojenjem. Ako želite ići na vježbanje i jasno naučiti kako se stvara određeni komad odjeće, koji se preporučuje da pogledate u nastavku sheme:

Snimanje pletenje: video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Snimanje pletenje: video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Snimanje pletenje: video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Kružni put

Čak i lakše od kaputa stvaraju se razne vrste šalova i kape. Sud za pletenje može postati za vas trening tehnike pletenja s šačicom viskoznog. Značajke ove tehnike su da s ovim oblikom pletenja nije moguće rotirati tkaninu. Zbog toga izgledaju petlje obrnute. Svaki red je vjeran. Još jedna ključna točka: čir je izmjena niza lica i nevažećih petlji.

Snimanje pletenje: video lekcije s shemama i opisima modela kaputa

Sin, koji se odlučite za povezivanje, bit će povezan samo na jedan šav - to je prijelaz s lica u povlačenju, to jest, proizvod je napravljen viskoznim u krugu gotovo bez šava.

Preporučuje se da se upoznate s ovim videozapisom kako bi se detaljno razmotrio tehniku ​​po korak:

Članak o toj temi: Kakva poliesterska tkanina i što su njezine razlike iz drugih tkiva

Dakle, vaša piggy banka je nadopunjavala novu teoriju i ideje kako bi razumjeli kako napuniti vaš ormar nego učiniti ili početi, ako se odlučite za početak novog hobija.

Video na temu

Čitaj više