Kako napraviti zid s fotografijama?

Anonim

Kako napraviti zid s fotografijama?
Za one koji su razmišljali o zanimljivom uređenju zidina s vlastitim fotografijama, ovaj članak može biti vrlo koristan. U njemu ćete pročitati oko nekoliko rješenja za vješanje fotografija u različitim sobama. Odaberite one slike u kojima su emocije žive tamo gdje ste na zanimljivim mjestima. Život će postati svjetliji i bogatiji!

Iako su varijante fotografija super, obično ljudi ne pokazuju posebnu fantaziju. Samo ih umetnite u jednostavne okvire. Ali bolje je udaljiti se od tradicija i razmotriti više originalnih mogućnosti razvoja događaja.

Kako lijepo postaviti zid fotografijama?

Kako napraviti zid s fotografijama?

1. Uklonite okvir malo stila. Da biste to učinili, najčešći drveni, u kojem su umetnute slike. Uzmite veličinu od 70 za 50 cm. Sada treba biti obojana u boju koja će najbolje biti usklađena s interijerom. Zatim morate uzeti male karanfile ili vijak za samozaštit, povući se paralelno međusobno nekoliko redaka udije. To će biti vaša soba mini galerija. Kako bi se osigurala slike, uzmite obične štipaljke.

Kako napraviti zid s fotografijama?

2. Fotografije se mogu objesiti na žice. Ideja je slična prethodnom, samo u ovom slučaju ne treba okvir. Uzmite bušilicu i radite na istoj visini, na udaljenosti od metra od 4 rupe. S različitih strana moraju umetnuti dowlin brze instalacije i protežu se na njih. Karte fotografija mogu se popraviti ne s platnenim štipanama, već isječcima za pričvršćivanje zavjesa.

Kako napraviti zid s fotografijama?

3. Svijetlo višebojno uokvirivanje omiljenih slika! Crno-bijele kartice mogu se staviti na svijetlu pozadinu. To je moderan, moderan, netrivially.

Kako napraviti zid s fotografijama?

4. Mnoge mogućnosti, a ovdje je četvrta. Zid se može ukrasiti kotač na kojem će se fotografije objesiti. Ovo je izvorna ideja, ali to zahtijeva ne-ognjište sposobnosti inkarnacije. Uzmite metalni obod iz kotača bicikla. Također je pogodan za dekorativan od drva.

Članak o temi: Izvorna uporaba postolja u unutrašnjosti

Kako napraviti zid s fotografijama?

5. Magnetski položaj. Fotografije se mogu objesiti na magnete. Ovo je prilično komplicirana ideja, ali je još uvijek moguće provesti. Da biste to učinili, morate uzeti ili kupiti uže, male ravne magnete. Na jednom rubu užeta potrebno je napraviti petlju, s drugog kraja za priključivanje opterećenja. Ovo se prodaje u bilo kojem boru za ribare. Petlja se mora objesiti na karanfilima. Sada uzmite 2 magneta i osigurajte fotografije okomito.

Kako napraviti zid s fotografijama?

6. Neobični sat na zidu. Sada se mehanizmi mogu kupiti bez samih sati u uobičajenom razumijevanju. A ovo je sjajna vijest za one koji imaju zlatne ruke. Dakle, u bilo kojem hipermarketu s građevinskim proizvodima, kupite sat. Mora biti visi na zidu. I gdje je brojčanik? Da biste to učinili, koristite svoje fotografije!

Kako napraviti zid s fotografijama?

7. Veliki okvir. Sve fotografije mogu se smjestiti u jedan, ali vrlo veliki okvir koji će biti na cijelom zidu. Naravno, trebat će mnogo truda da ovaj okvir napravi.

Kako napraviti zid s fotografijama?

8. Jednostavan i brz dizajn zidnih fotografija - to je samo kaotični poredak. U isto vrijeme, svi moraju biti u istom stilu, na primjer, crno-bijeli.

Tako postavljena rješenja! Odaberite što je moguće zanimljivo i jednostavnije za sebe.

Čitaj više