Engleski stil - Tehnike ukrašavanja ključa (48 fotografija)

Anonim

Kao da sluša sve značajke istinskih britanskih, engleski stil je kombinacija aristokratskog profinjenosti i elegantne umjerenosti. Može se pripisati raznolikosti klasika na temelju nacionalnih tradicija.

Stvaranje sličnog interijera može biti prava avantura, tijekom koje ćete naučiti kako se mogu naći strogi stupci, drevni lusteri i motley patchwork.

Engleski stil

Engleski stil - Poznavanje s britanskim karakterom

Govoreći o ideji da opremite unutrašnjost stana ili kuće u engleskom stilu, vrijedi spomenuti da je njegova glavna značajka završena. Trebalo bi imati luksuz i sofisticirani okus, nenametljivo govoriti o visokom statusu domaćina.

Engleski stil

Svi elementi dekor trebaju biti usklađeni, izdržati dizajn detaljno - od namještaja pod drevnim za patchwork zaklopke. Kabinet zahtijeva više suzdržani završetak, druge sobe mogu biti dizajnirane mnogo svjetlijim i hrabrijim.

Dizajn interijera u engleskom stilu može se opisati kako slijedi:

  • Antički stupci za uređenje zidova i otvora;
  • Obilje elemenata iz plemenitog stabla: rođeni hrast, crveno drvo i orah;
  • Klasična pozadina sa prugama, kovrče ili malim cvjetnim uzorkom;
  • Dobar namještaj u presvlaci tkanina i kože (kauč chesterfield);
  • Velike knjižnične ormare sa starim knjigama;
  • grede kao stropni ukras;
  • Lambrequins, teške zavjese ili engleske zavjese s cvjetnim uzorkom;
  • naftne slike, obilje figurica i obiteljskih fotografija;
  • Podovi s rubovima, berba lusteri, jastuci i kaides u patchwork stilu.

Engleski stil

Pri ulasku u kuću gosti bi trebali ući u atmosferu stare Engleske. Kabinet na britanskom način odmah uzrokuje osjećaj poštovanja. To se može postići promatranjem dizajna u svim pravilima, kao što je navedeno u jednom poznatom filmu "Torg ovdje je neprikladan." Ako ste vlasnik kuće, ta se ideja može utjeloviti iu arhitekturi.

Engleski stil

Engleski stil, koji je napravio rukom modernog čarobnjaka, to bolje, to izgleda više. Postoje tehnike koje daje sve prostora stare prirode: to su slike, starija namještaj, resice, baršuna, skinovi, patchwork (patchwork) i još mnogo toga. Stvara atmosferu udobnosti, prijenos konja na vrijeme, cijevi s duhanskim i obiteljskim okupljanjima.

Engleski stil

Kako opremiti kuću u engleskom stilu

Apartman ili kuća, opremljena na britanskom način, vrlo atraktivna opcija je pravi homeie. Ovaj stil može biti uređen i ured. Da biste stvorili interijeru spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak bira svjetlije boje, ali je kabinet u originalnom britanskom stilu obično tamniji. Apsolutno nije potrebno pokrenuti promjenu kapitala, jednostavno napraviti nekoliko ključnih pozicija i vaš dom se transformira. Možete uroniti u sve ove detalje i preklopiti savršene "britanske", ali je prilično prihvatljivo koristiti samo pojedinačne motive.

Članak o temi: Morski stil u unutrašnjosti: Kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Engleski stil

Kamin

Kamin je središnja figura unutarnjih poslova, nadahnuta tradicijom maglovitog albina. Nakon što je uredio kamin u vašem domu, nikada nećete izgubiti, čak i ako se predomislite, nadoknadite engleski stil. Kamin se aktivno vraća u mnoge domove, pa čak i stanova, donoseći udobnost.

Da ga ukrasite, upotrijebite cilj od prirodnog ili umjetnog kamena, pločica i drva.

Engleski stil

Svi namještaj trebaju biti usmjereni na kamin - postoje relevantne pletenice za ljuljanje, pokrivači vune u staničnoj ili motley tehnici patchwork, skinove i knjižice. Dnevni boravak s kaminom postat će omiljeno mjesto cijele obitelji, čitat će se knjigu za šalicu kave, slušati pucketanje drva za ogrjev i samo razgovarati. Ne postoji ništa tradicionalno engleski nego takva okupljanja.

Engleski stil

Štoviše, to može biti pravi glumački kamin ili električna imitacija za ukras da čak i vlasnik stana može priuštiti.

Dizajn prostora iznad kamina najčešće se sastavlja uz pomoć ogromne slike ili, u korist modernih tehnologija, plazma TV-a.

Engleski stil

Stablo u dekoraciji

Duboka zasićene boje drva su klasični dekoracija soba, pogotovo ako trebate opremiti ured. Ova završetka dodaje cijeli sastav strogosti, tako da nije prikladan za spavaću sobu. Sočna debljina ostataka, Burgundy čokoladne nijanse morem hrasta šiljaka u uredu, uredu i istom dnevnom boravku s kaminom. Vrlo spektakularne zidne ploče i završne stropne grede, konzole, gdje se uočavaju jasna simetrija pravokutnog glodanja.

Vrata moraju biti ispunjena u istom stilu. Drvene panele koriste se za ukrašavanje zidova. Kabinet, istrošeni u ovom Duhu doprinosi mentalnom radu.

Engleski stil

Dizajn kuhinja mogu se dizajnirati lako drvene elemente kao perimetarski ukras. Ako govorimo o unutrašnjosti spavaće sobe, umjesto tamnih tonova stabla možete odabrati točno suprotno smjer - bijelu boju. Glačala pravila za dizajn br, engleski stil treba osjećati. Antički stupci bit će divni za ukrašavanje otvorenih vrata, koji također koristi klasični interijer na Engleskoj. Stil u bijelim nijansama savršeno je nadopunjen pozadinom pastelnih tonova, plavih cvjetnih zavjesa i namještaja s tkaninom.

Engleski stil

Pozadina

Pozadina u engleskom stilu je jedan od najspektakularnijih i istovremeno jednostavnim načinima za ukrašavanje prostora. Izbor boja i uzoraka vrlo je raznolik, a ponekad, neobično dovoljno, ne u britanskim pretjeranim.

Članak o temi: Dekor u stilu Chalet: Interijer dnevnog boravka u seoskoj kući i stanu

Pozadina u stilu engleske kuće:

  • Tradicionalna ravnomjerna traka;
  • Sofisticirani cvjetni uzorak, ponekad čak i s elementima faune;
  • Klasični ponavljajući uzorak u obliku kovrča različitih količina i grananja.

Engleski stil

Boje mogu biti i tamne i lagane, ovisno o mjestu njihove uporabe. Pastelne tonove preporučuju se za spavaće sobe: meka plava, lagana pepela, bež ili svijetlo ružičasta.

Engleski stil

Klasični engleski stil koristi ne samo cvjetne crteže, nego i ptice, slike s imidžom ljudi kao ukrašavanja pozadine. Boje se mogu odabrati između krema do crne boje. Takav hrabri dizajn, naravno, nije za spavaću sobu, već za veliki dnevni boravak.

Klasična ormarića je trake s izmjeničnom ciglom crvenom i zlatnom ili plavom pozadinom s ponovljenim uzorkom.

Engleski stil

Odabir spektakularnih pozadina potrebno je shvatiti da bi se trebali razrijediti strogim elementima, inače će biti klasičan i stilski "Caitorium". To svakako neće uskladiti šarene pozadine s kovrčema, istu motley zavjese, ogromne berbe lustere i namještaj koji se taperiraju tkanina imitirajuća tehnika patchwork. No, ograničenje stabla u kombinaciji s takvim pozadinom čine veličanstveni dizajn.

Engleski stil

Tekstil

Kao da želi dobiti više sunca, cvijeća i boja, stil maglovitog poluotoka nije bogat svjetlom, bogatom bojom.

Tekstil u britanskom interijeru koristi se u dva smjera:

  • Engleski zavjese;
  • Presvlake namještaj i pribor za namještaj.

Engleski stil

Ako želite izvršiti stan ili kućni dizajn na britanski način, engleske zavjese su idealan alat. Dugo, ležeći na podu, s cvjetnim uzorkom ili ponavljajućim uzorom, oni su osvojeni na prvi pogled. Unatoč raznim zavjesama u engleskom stilu koji se nudi u trgovinama, vrijedi dobro razmišljati. Ako se usredotočite na pozadinu s uzorom Motley, onda su zavjese bolje izabrati monofonske zavjese u engleskom stilu, i obrnuto. U uredu je bolje izabrati malo tihog tona.

U prikladnoj opciji za spavaću sobu i dnevni boravak može se podizati engleske zavjese.

Engleski stil

Namještaj završiti može biti i svijetle, Motley i uplašeni i konzervativni. Tu su i svi isti elementi kao u pozadini. Izvorni crtež za presvlake može biti ćelija u različitim bojama. Jedna od najljepših opcija je jastuk i prekriven patchwork stilom.

Članak o temi: Estetika i konciznost o skandinavskoj kuhinji

Engleski stil

Usput, patchwork - Ovo je nevažeća engleska umjetnost za šivanje beskonačnog skupa svijetlog poklopca, koji se pojavio kao rezultat deficita indijskih tkiva. Neki dizajneri nude čak i presvlake koristeći patchwork tehniku, međutim, smatraju da se može brzo biti dosadno.

Engleski stil

Namještaj

Engleski stil u dizajnu interijera stanova i kuća zahtijeva dragi namještaj. To može biti kožni kauč chesterfield, dosadne rezbarene stolice i sofe, namještaj i spojnice i stroge linije, krevet s savijenim uzglavnom pločom za spavaću sobu. Glavna stvar u namještaju za takvu ideju nije čak ni dizajn, već kvaliteta materijala. Ponekad je engleski stil čak i namjernu pretjeranost u broju namještaja po kvadratnom metru, ali uopće nije potrebno.

Sve što trebate stvoriti engleski dizajn je klasični namještaj ili rafiniraniji barokni

Engleski stil

Pribor i pribor

Počnimo s činjenicom da su pribor opisao nas odigrana jedna od glavnih uloga. Budite sigurni da imate vintage svijećnjake, lustere s imitacijom svijeća, mnogo malih ili vanjskih figurica.

Engleski stil

Govoreći o tradiciji, Engleska je stil koji ne podnosi jarko svjetlo, tako da bi trebali izabrati lagano svjetleće svjetiljke i lustere. Za spavaću sobu postoje neophodne svjetiljke i noćna svjetla s rubovima, nježnim lusterima iz kristala. Svjetiljke i lusteri s kovanjem će ukrasiti kuhinju i dnevni boravak. Globe, olovke, kartice na zidovima savršeno se uklapaju u britansku kabinet.

Osim svih navedenih elemenata dekor, možete pokupiti dodatnu opremu:

  • izvrsni vijenci za uređenje spavaće sobe i dnevnog boravka;
  • Priključci namještaja u klasičnom stilu;
  • Ručke za vrata za broncu, itd.

Engleski stil

Unatoč način, engleski stil ima klasičnu šipku, u njemu postoje lijepe podebljane kombinacije. U arhitekturi, engleski stil je mnogo strožiji, kućni dizajn interijera ili apartmana, kao da za kontrast. Pri ulasku u zgradu s suzdržanim vanjskim ukrasom, odmah uđete u zatočeništvo šarene raznolikosti tekstila, kariran u kavez i patchwork jastuke.

Pažnja privlači figurice, vintage lustere i slike.

Engleski stil

Osim engleskog klasika, koristi se stil istog uspjeha - Alpine Chalet. Na neki način, ovi stilovi se sije, ali alpska chalet zahtijeva ogromne panoramske prozore.

Video galerija

FOTOGALERIJA

Engleski stil

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

Engleski stil

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

Engleski stil

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

Engleski stil

Engleski stil

6 ključeva u unutrašnjosti u engleskom stilu (+48 fotografija)

Engleski stil

Engleski stil

Engleski stil

Čitaj više