Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

Anonim

Svaki domaćica nastoji donijeti unutrašnjost u savršenstvo. Jedna od prepreka na putu do cilja za zavjese i zavjese postaju uhvaćeni u rubovima, koji se ne mogu poravnati kroz glačanje i čišćenje. Rješavanje problema je rukavac za zavjese.

Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

Traka

  • Pošaljite gotove težine: vrpce, tračnice i žice
    • Gruzijci

    Zabavne funkcije za zavjese

    Posebni uređaj za ponderiranje osigurava takve željene linije. Posebno sklon deformacijama japanskih, rimskih, mađarskih zavjesa, ušiveno iz teških tkiva zavjesa koji ne drže pravi oblik bez dodatnog opterećenja. Da se ne mogu ispumpavati pitanje kupnje gotovog proizvoda, možete napraviti kolijevku za zavjese vlastitim rukama, što je prije moguće s obzirom na minimalna ulaganja.

    Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

    Možete napraviti težinski agent iz dodiplomskih stavki (prikladna traka, kabel, detalji metala, tračnice). U svakom slučaju, izbor sredstva za ponderiranje je zbog svojstava tkanine. Kabel i vrpca koriste se ako su glavni materijal zavjesa til, organza ili druge svjetlosne tkanine. Preostale opcije su relevantne ako je otvor prozora ukrašen teškim materijalima.

    Treba napomenuti posebnu praktičnost kabela i utega koje se lako mogu ukloniti prije pranja ili čišćenja zavjesa.

    Kako napraviti gubitak težine: koristite kabele ili vrpce

    Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

    Izrada kolijevke za til, možete napraviti strukturu za utovar iz gotovog kabela ili vrpce, koristite komad žice ili uobičajenim lancem. Kabel je kolijevka za zavjesu, umetnuta na donju granicu weba, omogućuje vam da pružite zavjese savršenog oblika, apsolutno ih ne preopterećuju. Spremni dizajnirači za zavjese u obliku kabela mogu se kupiti u nekoliko verzija, odabirom prikladne težine (od 15 do 150 grama).

    Ako su deformacije prisutne samo na području kutova, prikladan je utega za zavjese, s obzirom na vrstu ploče zabilježene u PODO mreži. Možete kupiti gotove proizvode, odabirom opciju koja odgovara težini, ili napraviti tanjur sam iz guste kartona ili komad plastike (ako je zavjesa izrađena od gustog materijala).

    Članak o temi: Apartman s mezzaninom: praktičnost i stil

    Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

    Alternativa kabelu ili vrpci mogu biti dizajnirači s vlastitim rukama napravljenim od letvica kupljenih u građevinskoj trgovini ili napravljene od brosa. To je ova opcija koja se koristi za japanske zavjese (možete odabrati plastiku, metalne ili drvene tračnice pričvršćene za zavjese umetanjem u džep ili lijepljenje na platnu).

    Učitava opterećenja

    Agent za ponderiranje zavjese ovog tipa je napravljeno pomoću tkanine, trake zavjese, iglama s nitima odgovarajuće boje, škare i malih metalnih dijelova (manjim dijelovima namještaja, kovanica ili teškim, ali mali gumbi). Prije prijelaza, teret se zateže krpom. Za šivanje detalja potrebna je preliminarna priprema donje milosti ili strane zavjesa.

    Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

    Učitava opterećenja

    Možete ispravno odlučiti o težini takve mršavljenja, fokusirajući se na sljedeće brojeve:

    • Til i lagani materijali - koristite opterećenja težine 12-22 grama;
    • Tkanina srednje gustoće, uključujući lana - opterećenja, od kojih sve ne prelaze 50 grama;
    • Teški materijali (na primjer, Velvet, Atlas) - teret težine više od 51 grama.

    Pošaljite gotove težine: vrpce, tračnice i žice

    Traka za zavjese, kabele i tračnice mogu se ručno držati i ručno i pomoću stroja za šivanje ("OVERCK", ZIKZAG). Koristeći traku, donje zavjese su presavijeni i pričvršćeni sirovim elementom.

    Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

    Šivati ​​kolijevku za kabel za zavjesu ili njegov analog u obliku tračnice može biti kako slijedi:

    1. Pošalji donji rub zavjesa. Za drvene daske, mjesto za pokrivanje donjeg džepa treba mjeriti s visinom daske i dodan je nekoliko centimetara.
    2. Snižajte strane zavjesa na pogrešnoj strani, popravite liniju podzemne na strani igala i naprezanja na pisaćem stroju.
    3. Okrenite odabrani materijal u oblikovan džep.

    Za šivanje kolijevke za organze, materijal izabran za balansiranje je ušiveno izravno na donji rub bez stvaranja vašeg džepa. Stoga je bolje šivati ​​kockar za kabel da orgaze, branje ga u ton zavjese. Lanci i tračnice u ovom slučaju nisu primjenjivi.

    Članak o temi: stilovi zavjesa u unutrašnjosti - ukratko o glavnom

    Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

    Još jedna mogućnost vaganja u obliku posebnog, pričvršćenog na dno platna je pogodan za masivni teški porter. Ovo rješenje će posebno prikladno pogledati interijere uređene u klasičnom ili retro stilu.

    Ako želite šivati ​​mršavljenja, maksimalno uštedjeti moje vrijeme i novac, možete jamčiti zavjese, dvaput savijanjem dna na visini od oko 10 cm.

    Pogledajte video dizajn

    Gruzijci

    Pošaljite utega za zavjese takav plan na sljedeće načine:

    1. Detalji odgovarajuće veličine su odabrani, izolirani u komade tkanine i odvojeno šiva s pogrešne strane zavjesa ili zavjesa kroz strogo jednake praznine.

      Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

    2. Tkanina za omotanje tereta nije podijeljena na komade, ali ostavlja u obliku jednodijelne trake iz presavijenog dva puta materijala, koji je skinut formiranjem džepova. U produbljivanju stavite utege, nakon čega je traka ušivena na unutarnju stranu zavjesa.
    3. Kao mjesta u džepovima, koristi se opremljen rub zavjese (ova je opcija prikladna ako zavjesa ima dovoljnu duljinu).

    Možete šivati ​​kolijevku za zavjese ne duž cijele dužine donjeg ruba, već samo sa strane. Zamjena gotovih proizvoda donje rublje moraju biti volumetrični i istovremeno dovoljno mali. Isprva se takvi utezi stisnu s tkaninom, nakon čega su uloženi u mali rez na bočnoj strani (na visini od najmanje 5 cm od ruba). Ako nema prekida u bočnom dijelu, možete popraviti teret pomoću trake zavjese.

    Pomoći će vam da šivate kolijevku za zavjese vlastitim rukama.

    Pošaljite utega

    U zaključku, želio bih primijetiti još jednu originalnu opciju koja se koristi za svjetlo bestezljivo tkivo. Govorimo o rasutom vez, koji uključuje razne dekorativne elemente. Istina, za stvaranje sredstva za ponderiranje trebat će razbarušeni umjetnički okus i ogroman strpljenje, tako da su takve opcije bolje nabavljene u gotovom obliku.

    Članak na temu: Kako napraviti svjetiljku pod starom čovjeku?

    Čitaj više