Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Anonim

Trajne pozadine omogućuju vam da popravite mnogo rjeđe. Nedostatak bilo kojeg interijera u monotoniji. To je dosadno za nekoliko godina. Izlaz u mijenjanju boje teksture tapeta i primjenu ukrasa za matrice. Razmišljajući o budućem stilu, trebali biste shvatiti kakvu je slikanje najbolje za vaš karakter i okus. Da li je web učinkovit i zašto nam treba glatka pozadina, ako još slikate. Što se događa s vlastitim rukama.

Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Pozadina pod slikanjem

Moj prijatelj je bio zainteresiran za postrojbe pod slikanjem

Moj prijatelj je još jednom došao k meni s pitanjima. Ovaj put je bio zainteresiran za odabir pozadine za slikanje. Vadik voli sve prepoznati detaljno, čak i zašto je potrebno slikati valjkom i bolju boju Dulux. Analizirali su informacije koje su me čuli. Nakon toga odaberite materijal.

Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Pozadina za apartman

Wallpapers slika u unutrašnjosti kao što su amateri često mijenjaju teme i raspoloženje stana. Oni su jači i duže izdržavaju netočan stav djece u kući i posjetiteljima u uredu. Primijenjeni su pomoću šablona, ​​ukrasa i konturnih crteža. Kombinirana slika se izrađuje u nekoliko boja. Stropne pozadine pod slikanjem maske nepravilnosti i omogućuju osvježavanje tonaliteta površine, osobito u sobama gdje čađ ili dim.

Pod slikanjem morate koristiti strukturne papirne pozadine. Oni su dvoslojni, s posebnom impregnacijom. Postoje glatke pozadine za slikanje bijele boje. Ispravno nanošenje šablona, ​​možete stvoriti razne opcije za zid dekor. Materijal za pokriće proračuna obavlja se vlastitim rukama.

Savjet! Ne preporučujem jeftine boje. Soba će brzo izgubiti izgled. Visokokvalitetni i skupi dulux i ticcuril uvijek se podudaraju s tonalitetom, čak iu različitim dijelovima. Gubici za dodir ne razlikuju se od pozadine. Ne blijede na suncu. Potrošnja po kvadratnom metru je minimalna.

Vadika je bila zainteresirana za koje prednosti daju glatku pozadinu slikanju. Možete jednostavno pripremiti i odvojiti zid, bez stella. Postoje prednosti.

  1. Ovisno o vrsti materijala, tapeta se može mijenjati u 20 puta, a još više prerađivanja čuvaju se u istoj tonetiji.
  2. Ako je potrebno, napravite popravke i promijenite zidove zidova, pozadinu se lako uklanjaju lako i bilo koje drugo s minimalnom pripremom površine može se izbaciti na njihovo mjesto.
  3. Visokokvalitetna boja, kao što je Dulux i Ticcurila, omogućuje vam da obojite odvojena mjesta i neće se isticati. Potrebno je samo napisati kod boje i kupiti materijal jednog proizvođača, jer paleta ima svoje.
  4. Oštećena parcela Choler zamijenjena je novim pozadinom za nekoliko sati.
  5. Dodatna buka i toplinska izolacija.

Članak na temu: Kako se riješiti vage u vašem apartmanu - Savjeti i fotografije

Papir i staklasto sprječavanje izgleda plijesni. Oni omogućuju zidovima da udahnu i izvađuju višak vlage prema van.

Koji materijali se mogu više puta obojiti

Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Pozadina

U trgovinama veliki izbor materijala. Prije ljepila pozadine za slikanje, odlučite o tematskom dizajnu vaše sobe i stupanj rada, uključujući i mogućnost oštećenja na kraju. Koliko godina želite živjeti bez remonta s mogućnošću da promijenite pogled na stan.

Pod slikanjem koristite određene vrste Chopler:

  • papir;
  • fliseline;
  • Fiberglass;
  • Fiberglass cobweb.

Proizvođači proizvode uglavnom ove vrste završnih materijala dizajniranih za pokrivanje. S snažnom željom da slikamo vinil, bambus i pluće, ali oni neće biti bolji od njega.

Vadik je napravio stol za usporedbu glavnih vrsta pozadina.

PogledTeksturaBroj dopuštene prerađivanjaŽivot, godina
PapirGlatka strukturna5 - 75 - 8.
FliselinovyeGlatka, reljefna10 - 20Do 20.
FiberglassOlakšanje, strukturalna20 - 30.trideset
Pautincglatko, nesmetano20 - 30.preko 30 godina

Prije hodanja pozadine za slikanje, morate pripremiti zid. Za papir i fleyslinic, površina mora biti glatka, bez prijelaza, pukotina i odmašćivanja. Neće se sakriti, naglasit će sve nedostatke. Njihovo dostojanstvo u niskoj cijeni i sposobnost da se popravi vlastitim rukama.

Gimlelomes pojačavaju zid, jačaju ga. Možete ostaviti male pukotine, male razlike u ravnini. Površina se mora ojačati početnicima i posebnim pripravcima. Bolje je koristiti strukturne pozadine za slikanje, trajnije. Iznimka je staklena mreža.

Prijatelj zainteresiran za ljepilo pozadinu pod slikanjem. Općenito je nanošenje ljepila samo na zid. Možete obojiti četkom i prskanjem. Ali najbolja boja za zidove i pozadinu Dulux. Pripravci se biraju pomoću vrste završnog materijala navedenog na pakiranju valjaka.

Velike prednosti i mali nedostaci fleislinskih proizvoda

Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Mobilna pozadina

Ukrasni sloj fleezilina i baza celuloze povezani su polimerom ljepilom. Teksturirana pozadina pod slikanjem je obično bijela. Dakle, paleta nijansi je vrlo bogata i počinje najsjajnijem tonovima. Boja jača gornji sloj i povećava pluse od Fliesline Wallpaper:

  • Lako zalijepiti vlastitim rukama;
  • Plastika, može se koristiti u novim kućama koje daju skupljanje;
  • Višeslojna tekstura daje visoku reljefu uzorka, omogućujući stvaranje različitih učinaka sjena, skele, starenja;
  • Paint pada bez razvoda;
  • Površina se ispere s konvencionalnom spužvom.

Članak o temi: u kupaonici se pojavio crni plijesan, kako se riješiti

Glavni nedostaci Fliesline Wallpapers u niskoj propusnosti pare i izolaciju tijekom spaljivanja štetnih tvari. Ne mogu se zalijepiti u spavaće sobe i blizu kamina. Reklamljena površina se brzo izbriše.

Premazivanje od stakloplastike udara snagu i nježnost

Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Zanimljive odluke dizajnera s pozadinom pod slikanjem

Rješavanje pitanja s prijateljem Kako odabrati pozadinu za slikanje, razgovarali smo o staklenim kompletima pozadinu s njim i webom. Na temelju proizvodnje pozadine leži tanka vlakna. Neznatno isprepletena, staklena niti stvaraju uzorak reljefa na bazi celuloze i tkiva. Materijalna tekstura je izdržljiva i dobro obojana valjkom i prskanjem. Prvi put morate nanijeti dva sloja.

Možete koristiti pozadine u rureovima, uključujući kupaonice. Prirodne komponente su sigurne i ne podržavaju spaljivanje. Možete završiti dječje sobe i ogromne dvorane, hodnike i urede s intenzivnim pokretom i zidovima brisanja. Na pitanje prijatelja, kako lijepiti staklo na slikanje, i je li moguće s vlastitim rukama, odgovorio sam potvrdno. Pravila jednostavna:

  • Budite sigurni da koristite ljepilo navedene u uputama za ovu vrstu pozadine;
  • Potrebno je razmazati samo zid;
  • Light Canvas vam omogućuje da izrežete rubove od strane tiskanice nož na već zalijepljeni bend;
  • Na zidu potrebno ih je okretati valjkom.

Stavljanje staklenih vlakana i obilježja zidova zidova i stropa

Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Pozadina za samo-slikarstvo

Web je primio svoje ime za sličnost tankog transparentnog platna s proizvodima oktalnih traka. Tanko staklene vlakna prolaze kroz role. Ispada transparentan materijal s poroznom homogenom teksturom i glatkom površinom. Pautinka ima svoje prednosti:

  • izdržljiv;
  • vatrootporan;
  • Lagana, težina 1 m2 manje od 40 grama;
  • vijek trajanja dulje od 50 godina;
  • može se koristiti u svim prostorijama;
  • kako bi se smanjila do 30 puta;
  • Posunka pojačava površinu;
  • Paleta boje može biti bilo koja;
  • Zidovi ispod čopora dišu.

Moj savjet, odabirom stropne pozadine za slikanje, obratite pozornost na web. Nakon što jednom provedete, već desetljećima ćete jednostavno osvježiti strop boje. Paleta može biti bilo koja, odgovara odabranom stilu. Primjena boje, trošite na promjenu pogled na sobu nekoliko sati. Potrebno je koristiti valjak kako bi se smanjili prskanje. Namještaj se ne može izvaditi.

Članak o temi: Swing vrata iz profila za davanje - proizvodnju i instalaciju vlastitim rukama

Neka se popraviti vlastitim rukama, neka se ne zbunjuje da ne znaju kako lijepiti staklo u slikarstvu. Kao i svi poznati papir. Samo je ljepilo posebno, naznačeno na paketu. Web je tanak i može se položiti Bivine. Treba priložiti gotovo veliku pukotinu. Mali stakloplastici pozadina i web se zategnite.

Koliko puta i kako slikati pozadinu

Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Pozadina slika u unutrašnjosti stana i kod kuće

Vadik je pitao kako slikati pozadinu kako bi se izbjeglo razvod i mrlje. Da biste to učinili, koristite valjak i primijenite boju na dva sloja, budite sigurni da je okomito. Tada će sve teksturirane platnene pokriti ravnomjerno. Paleta može biti bilo koja. Nemojte se uključiti u kontrastne tonove, nakon crnog kako bi zidovi bili bijeli ili zeleni odjednom da se pretvori u crveno. Morate odabrati kvalitetne boje iz dobro dokazanih proizvođača. Obično radim s kompozicijama Duluxa i Ticcurile.

Ako ne znate kako lijepiti pozadinu ispravno, tako da izgledaju dobro za dugo vremena, promatrajte jednostavno talište:

  1. Zidovi i strop moraju biti pripremljeni. Zatvori velike pukotine i pivo ispod stakla. Poravnajte površinu do početne kit ispod papira i fleslinski rešetki.
  2. Upotreba ljepila navedena na pakiranju rola i nanesite na zid ili strop.
  3. Svi materijali, osim Web, Paste Jack. Zrak je vođen valjkom.
  4. Ne bi trebalo biti nacrta i vlažnih u sobi.

Tko je barem lijepljen papir, slobodno nošen i čini popravke vlastitim rukama. Količina boli i vrste materijala moj prijatelj naveden u gornjoj tablici.

Dulux Boja voditelja popularnost

Različite pozadine za slikanje, prednosti i mane svake opcije

Posebne pozadine koje se mogu oslikati

Boja za pozadinu i zidove Dulux, ovo je paleta boja za svaki ukus. Proizvodi se:

  • akril;
  • lateks;
  • Mineral.

Očigledne prednosti svih kompozicija Duluxa posebno su male dimenzije frakcija i više komponente. Zbog toga je potrošnja mnogo manja. Stručnjaci vjeruju da boja s 16 komponenti može zadovoljiti sve kvalitete. Dulux ima više od 20 aditiva.

Na pozadini možete primijeniti ornament pomoću matrica. Tekstura se koristi za stvaranje učinka starenja i nijansi. Dulux boje sa srebrnim ionima gura prljavštinu.

Ako radite popravak, onda ne uzimajte profesionalnu boju. Namijenjen je primjeni posebne opreme i troškova više.

Čitaj više