Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Anonim

Uz neovisnu zbirku namještaja, mnogi imaju pitanja vezana uz pričvršćivanje i prilagodbu vrata. U našem članku pokušat ćemo im odgovoriti.

Podešavanje vrata

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Nedavno je pitanje sve više i više relevantno kako prilagoditi vrata standardnog kabineta. Može biti potrebno provesti sličan postupak u različitim slučajevima, a potrebno je pristupiti tom pitanju.

Za početak, razmislite o tome kada trebate prilagoditi te stavke.

ProblemOdluka
Tijekom vremena, mehanizmi su počeli raditi loše, oni se ne zatvaraju potpuno, ili su vrata zatvorena.Najvjerojatnije, vijci su slomljeni u samom mehanizmu. Bit će potrebno izvući ih i prilagoditi se nositi s problemom.
Nakon preseljenja bilo je velikih praznina.Potrebno je pažljivo pregledati vrata prije podešavanja, a zatim poravnati u visinu, dužinu i eliminirati odstupanja od kraja.
Mjesto elemenata se promijenilo, dizajn izgleda "krivulja".Najvjerojatnije su mehanizmi raseljeni, kao posljedica toga što su se odmaknuli od fasade. Pažljivo pregledajte petlje, položaj vijaka prije početka podešavanja.

Ispravno definirati problem je pola uspjeha. Vrlo je važno razumjeti što se dogodilo namještaju i služio kao premještanje njegovih elemenata. Uključujući trenutnu poziciju vrata za proučavanje daljnjih radnji.

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Kako se vrata ormarine izravno prilagođavaju? Prvo ih morate otvoriti i pažljivo pregledati stupanj raseljavanja. Na petlji, pronađite vijak za podešavanje, nalaze se najprije na krilu i koristi se za promjenu položaja ulijevo ili desno. Vijak ovaj element s odvijačem kontroliranjem promjene položaja. Potrebno je postići rezultat kada će se kriška biti smještena, kraj, a njihovi se rubovi podudaraju. Klauzule bi trebale biti iste svugdje, ta činjenica zahtijeva pažljivu kontrolu. Na nekim modelima, zaključavanje je instaliran ako ste podesili položaj ispravno, to će se zatvoriti.

Članak o temi: Plavi pozadini: Fotografija za zidove, u unutrašnjosti, tamne boje, pozadina bijela, soba sa zlatom, crnom s cvijećem, sivom, plavom, zelenom, videom

Druga faza treba podesiti visinu. Da biste to učinili, odvrnite vijke koji pričvršćuju kriju na sam dizajn. Vrata se moraju ručno premjestiti tako da se u visini potpuno podudara s samim dizajnom i nije izašao na rubove.

Drugi vijak iz krila vam omogućuje da ga gurnete naprijed i vratite se natrag. Ako ga odvrnite, možete podesiti lokaciju za posebne magnete koji se koriste na nekim modelima za popravak krila.

Ako slijedite osnovna pravila, sasvim je moguće vratiti odvojene dijelove namještaja u ispravnom položaju za punopravnu operaciju.

Pričvršćivanje

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Još jedno važno pitanje koje su interesi zanimljive: kako pričvrstiti vrata kabineta, au ovom slučaju, mnogi se smatraju optimalno rješenje za samostalno učenje. Naravno, to vam može pružiti opće informacije, ali je potrebno imati praktično znanje u ovom pitanju. Stoga, ako ne ni zamislite kako se uklopiti u krila, najbolje je odmah kontaktirati stručnjake.

Ali ipak, vrijedi razmisliti o samom procesu instalacije dati ideju o teoriji ovog pitanja.

Što trebate za montiranje vrata svog kabineta:

  • Alati za mjerenje.
  • Mlin za završava 3,5 centimetra.
  • Odvijač.
  • Pile.
  • Bušilica za otvaranje rupa.

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Recimo o tome kako objesiti vrata vašeg garderobe. Za početak, preporuča se označiti oznaku i zakazati centar. Obično se izvodi na udaljenosti od 22 milimetra od rub. Od kraja morate se povući od 7 do 12 centimetara.

U većini slučajeva, dva šarke se izvode u gornjem i donjem dijelu. Ova opcija je najjednostavnija i jednostavna za smanjenje vremena izravne instalacije. Ali postoje vrlo ukupne strukture s velikom težinom, za njih dvije petlje možda nisu dovoljno. U tom slučaju preporuča se instalirati drugi element. Izvodi se u građevinskom centru, zbog toga je osigurana potpuna raspodjela težine.

Članak o toj temi: Domaći vanjski i privjesak svjetiljke to čine sami u jednom stilu

Sada uzimamo bušilicu s rezačem preporučenog promjera. Neki se pitaju - zašto je rezač potreban za točno 35 milimetara?

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Kup iz petlje bit će umetnuta u izvedenu rupu, ima određeni promjer. Overffelming broj dijelova je dizajniran za ovu veličinu za punopravnu instalaciju. Ali prije montaže vrijedi provjeriti promjer na vašim petlji kako bi se izbjegli nedosljednosti.

Koristite samo alat s dobrim oštrenjem. Važno je brzo i pravilno izvesti rupu, izbjegavajući nedostatke u obliku premaza, prekomjerne dubine i usitnjavanja. Normalna dubina - 1.2 centimetra.

Umetnite čašu petlje, prikrili smo ulaz s ušivenim i zavijte ih. Zatim morate postaviti vrata, s obzirom na uvlake na kućištu namještaja, nakon čega je pričvršćen na glavni dio. Uz pomoć pričvršćivanja vijaka, možete odmah konfigurirati ispravan položaj, eliminirajući mogućnost odstupanja kasnije.

Instaliranje ogledala

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Nisu svi proizvođači instaliraju ogledala na njihovom namještaju. Točnije, oni čine ga jedinicama, jer su ogledala vrlo krhki elementi i lako se oštećuju tijekom procesa prijevoza.

Pričvršćivanje zrcala na vrata standardnog ormara je moguća na nekoliko načina:

  • S posebnim plastičnim plastičnim pločama.
  • Liječenjem, ovo je najlakša opcija za danas.
  • Ogledala se često pričvršćuju metalnim šapama u obliku slova "P".
  • Mali samo-crtež.

Prije početka instalacije potrebno je ukloniti kašu s dizajnom i staviti ga na pod. Potrebno je za najtočnije djelo i vaše udobnosti.

Za samu zrcalo, mjerenja treba provoditi učenjem njegovih točnih dimenzija. Nakon toga, potrebno je uzeti olovku, ravnalo i širiti mjesto izravnog pričvršćivanja. To će omogućiti to postići na vratima.

Najlakša mogućnost privitka za danas je korištenje posebnog dvostranog ljepljivog filma. To je što je moguće jednostavnije i prikladnije za korištenje, omogućiti vam da se brzo nositi s zadatkom bez primjene ogromne količine alata.

Članak o toj temi: Spajanje hladnjaka do mreže

Za početak, potrebno je smanjiti komad filma na prethodno izvedenim veličinama. Potrebno je držati se vrata na oznaku olovke, postupno uklanjanjem zaštitnog sloja na dnu i dobro hoda mjesta primjene.

Sada uklonite zaštitni sloj s gornje strane, nanosimo ogledalo i dajte malo. Važno je ne pretjerivati, jer s velikim pritiskom može se samo rasprsnuti. Ljepilo na filmu brzo se namire, a možete biti sigurni u takvu metodu fiksacije. Nije tako lako nositi se s takvim spojem, obično je moguće razdvojiti površine samo s nizom metala.

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

(Vaš će glas biti prvi)

Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Učitavam…

Čitaj više