Instaliranje vijenca za zavjese s vlastitim rukama (fotografija i video)

Anonim

Fotografija

Svaki put nakon popravka želim napraviti maksimalnu raznolikost u dizajnu prostorije, a vrlo često zavjese i zavjese su u ovoj inovaciji. Ali to nije dovoljno da odaberete pribor koji vam se sviđaju u dobroj trgovini, morate pažljivo razmisliti kako provesti instalaciju streha za zavjese na takav način da niste morali požaliti ideju njihove zamjene.

Instaliranje vijenca za zavjese s vlastitim rukama (fotografija i video)

Cornice zavjese sastavni je dio sobe. Međutim, tako da zavjese izgledaju lijepo, potrebno je ispravno instalirati vijenac.

Instalacija streha može se razlikovati prilično visoka složenost, a ne svaki domaći majstor on je na ramenu.

Naravno, bit će ljudi za koje je instalacija bilo koje vrste nadstrešnica učiniti sami, bilo da je to niz ili profil, bez poteškoća, kao i bilo koji drugi, ali ne i svi se mogu pohvaliti takvom vještinom. Stoga, savjetujemo vam da olakšate pozornost na vijence, na primjer, okrugli. Jedan od razloga zašto savjetujemo instalaciju takve vrste povezana je s činjenicom da u kompletu za isporuku obično uključuje sve potrebne elemente, do posljednjeg zatvarača.

Prema njegovim strukturnim značajkama, strehe se mogu podijeliti u jedan-, dva i tri red. Prvi su namijenjeni ili za zavjese ili za tulu, drugi - i za one i za druge, pa, pa, tri red, između ostalog, može nositi više lambrena. Sami strehe mogu biti ne samo najrazličitije vrste, već i materijal koji se koristi u njihovom stvaranju karakterizira velika sorta: drvo, metal, plastika i kombinacija tih komponenti. Što su veće redovi strehe, to je teže instalirati, ali u isto vrijeme, zbog višeslojne kompozicije, to je tromjesečna opcija koja ima najimpresivniju ljepotu i volumen.

Članak o temi: Kako poravnati pod ispod pločice: polaganje neujednačenosti i poravnanja rasutih, pločica za lijepljenje i stavljanje, estrih

Nekoliko savjeta o ugradnji streha za zavjese

Instaliranje vijenca za zavjese s vlastitim rukama (fotografija i video)

Pričvršćivanje streha do stropa.

Od težine cijele strukture u cjelini, broj zatvarača. Lagana plastika ili drvene nadstrešnice mogu se održati jednim samoproticanjem i tišinom na jednom nosaču i masivne metalne strukture i s teškim zavjesama ponekad potrebnim u velikom broju zatvarača.

Montirajte vijence

Instaliranje vijenca za zavjese s vlastitim rukama (fotografija i video)

Montažnu shemu string vijenca.

Ali takve strukture mogu biti višestruke i obično se montiraju na strop.

Instalacija nije posebno komplicirana. Potrebno je objesiti zatvarače kroz koje žice rade. Zatim, koristeći poseban mehanizam, oni su rastegnuti, a onda je cijeli nadjev prekriven panelima. Zavjesa drži za gornji rub s isječcima.

Montirajte magnetne strehe

Pročesnik bageta je kombinacija dva glavna elementa - šupljeg autobusa i daska koja se može izvesti iz polimernih materijala ili drva. Na početku instalacije morate međusobno povezati ta dva elementa, a zatim instalirati bočne stijenke.

Na označenom zidu, izbušite rupe i umetnite tiple tamo, koje su instalirane zagrade. Najčešće je bar bagette također pričvršćen na strop, ali ne i na svim modelima.

Na valjcima koji se nalaze u niši gume, kuke su fiksirane, za koje visi zavjese. Nakon instalacije valjaka na stranama, postavljeni su posebni utikači kako bi se spriječili valjci.

Nadamo se da su vam naši savjeti bili korisni.

Čitaj više