Kako napraviti podove u leglama

Anonim

Od kako će se u Sirubi napraviti kvalitativno podovi, budući mir i udobnost cijele obitelji ovisi. U ovu fazu rada potrebno je ozbiljno postupati ozbiljno, tako da tada nije uspjelo razne obloge u radu. Razmislite o tome kako napraviti pod u leglama. Postoji nekoliko opcija za podne dizajne. Možete napraviti podove u legla kao drvena, tako se koristi za ovaj drugi materijal.

Kako napraviti podove u leglama

Visoka kvaliteta podne površine omogućuje udobno smještena u kući.

Ovisno o odabranoj opciji, to može biti potrebno:

  • olovka;
  • čekić;
  • Perforator;
  • odvijač;
  • motorna pila;
  • Corolninic;
  • razina.

Ugradnja podova za rezanje greda za preklapanje

Kako napraviti podove u leglama

Dizajn katova na LAGS-u.

Ova opcija podova u Sirubi je najlogičnija među ostalima. Metoda se smatra najčešćim. Čak i profesionalci savjetuju da rade upravo takve podove, kao što je vrlo lako montiran. Takav pod ima i druge pogodnosti u Sirubi. Mogućnost podizanja poda je gotovo svaka visina. Možete razmisliti o rasporedu podruma. Drugi plus je da preklapanje neće doći u dodir s tlom i stoga će trajati dovoljno dugo.

Ako govorimo o izgradnji poda u leglu, napravljen isključivo od stabla, a zatim ugradite grede preklapanja u trećim ili četvrtim dnevnicima klina. Ako su građevinske opeke korištene za organiziranje temelja, a zatim se grede stavljaju odmah iza prizemlja.

Lice dijelovi greda na kojima se pod nalaze kat može imati ili putem lokacije ili instaliran u dnevniku.

Druga metoda se smatra manje uspješnim. Ako se grede nalaze na kraju do kraja do kraja, onda nužno izađu. Višak kondenzata moći će ispariti. Ova opcija omogućuje vam da struktura poda bude kruti i pouzdaniji. Sve grede koje izađuju, moraju se liječiti posebnim antiseptičkim pripravcima koji će se zaštititi od trulež i plijesni.

Članak o temi: Instaliranje vrata bez praga: Alati, materijali, pravila za ugradnju

Ako se grede koje se koriste za organiziranje poda u kući imaju duljinu više od 3 m, tada se moraju instalirati pomoću dodatnih potpornih uređaja. To će pomoći da dizajn bude kruti. Od ispod, možete instalirati drvene ili opeke. Također je potrebno zapamtiti da ako se grede odnose na tlo ili tlo, moraju se obraditi pomoću antiseptičkih pripravaka.

Neke značajke

Kako napraviti podove u leglama

Dvostruki i na jednom katu dijagramu.

Ako se stupci od opeke koriste kao podrška, moraju se instalirati na čvrstom i parnoj bazi. Ovdje možete sipati beton i koristiti gotove armiranobetonske stupove za poravnanje. U isto vrijeme, postoji sloj hidroizolacije između cigle i drvenih greda. Ova mjera je potrebna.

Tek nakon što su grede instalirane na njihovim mjestima, možete početi dodatno instalirati pod. To je učinjeno u jednom sloju ili dva. Druga opcija je poželjna, jer vam omogućuje da se pod toplijim. Svi gosti i rodbina svakako će cijeniti ovu nijansu. Pod bi trebao biti pokrenut odmah nakon što su drvene grede položene na njihovo mjesto.

Kako bi se izbjegao proces zagrijavanja genitalnih ploča, moraju biti unaprijed pripremljeni za ugradnju. Moraju se držati u suhoj i toploj sobi za 6 mjeseci. Međutim, to nije uvijek moguće učiniti, morate raditi s materijalom koji je na zalihi. Ako se koristi sirovina, nemoguće je odmah popraviti. Treba napraviti samo pre-polaganje.

Ako govorimo o dvoslojnom polju, potrebno je završiti korijenski podovi u okomitoj poziciji na nacrt. Ako govorimo o podovima u kuhinji, trebaju dodatne hidroizolacije. U tom slučaju možete koristiti bilo koji materijal. Nalazi se između Chistova i grubih katova. Ruberoid ima izvrsna svojstva hidroizolacije, pa je njegova uporaba relevantna.

Članak na temu: Presavijeni krevet Učinite to sami (foto i video)

Kako napraviti podove u leglama

Ugradnja ploče za jezik.

Vrlo često, pinus se koristi za organiziranje završnog poda. Karakterizira se ljepotom i izvrsnom izvedbom. Možete primijeniti gotovo bilo kakve boje i lak materijale.

Takva ploča je izvrsna za organiziranje temelja za ostale podove. Lako je i lako izoštriti linoleum, tepih ili laminat. Savršeno će se nositi sa zadatkom osnove za njih.

Što je potrebno nacrt pod i kako ga opremiti

Je li vrijedno da ugasi pod nacrt? Zbog nacrta poda možete dobiti sljedeće prednosti:

  • Čvrstoća i pouzdana ventilacija, koja je potrebna kako bi završni pod ne pokrene truljenje;
  • Ona igra ulogu dodatnog strifferija, to jest, može se pretpostaviti da povećava krutost cijelog dizajna;
  • izvrsna je osnova za polaganje izolacije i hidroizolacije;

Kako napraviti podove u leglama

Nacrt poda služi kao osnova za polaganje izolacije.

Neopadnuta ploča se najčešće koristi za organiziranje nacrta poda.

Sada je vrijedno razgovarati detaljnije o tome kako se postiže styling nacku. Za početak, trebali biste razmisliti o ventilaciji pod. U te svrhe možete napraviti posebne rupe u kutovima rezanja rezanja. Onda se mogu maskirati s roštiljem.

Zatim se napravi hidroizolacija. U te svrhe, kao što je ranije zabilježeno, bolje je koristiti Runneroid. Ovaj materijal je praktičan i nepretenciozan za različite uvjete. Naravno, mogu se koristiti i drugi materijali. Tada su svi drveni strukturni elementi spojeni antiseptičkim rješenjem, koje će ih savršeno zaštititi od štetnih učinaka vanjskog okruženja.

Instalacija nacrta preklapanja može se provesti na različite načine. U svakom slučaju, u te svrhe treba koristiti samo suho drvo.

Betonski pod u Sirubi napravio: nijanse

U bilo kojem legla možete napraviti betonski pod. Ovaj dizajn element imat će brojne prednosti u odnosu na drvene. Onima se mogu pripisati:

Članak o temi: Stolice iz šperploča: proizvodne tehnologije

Kako napraviti podove u leglama

Shema podnog izolacije u drvenoj kući.

  • dovoljno dugog vijek trajanja betonskog poda;
  • najviša pouzdanost i snaga u slučaju pravilnog punjenja baze;
  • Mogućnost oblaganja betonskog poda s gotovo bilo kojim vrstom završnog materijala, koji se koristi za organiziranje prvog kata: pločice, linoleum, laminat.

Trenutno, betonski podovi mogu biti opremljeni na dva načina. U prvom slučaju, vrijedno je govoriti o polaganju betonskih katova izravno na drvene zaostajanje. U drugoj varijanti - o polaganju betonskih podova na tlo. Obje metode pronađene su prilično rasprostranjene uporabe tijekom podova u požarima. Ovaj pristup se može koristiti ne samo u drvenim kućama, prihvatljivo je za bilo koje druge vrste preklapanja.

Nije bitno kakva će se odabrati opcija podova u kući, glavna stvar je da ima povećane karakteristike snage. Ovo je vrlo teško postići, ali možete. Da biste to učinili, ponesite pod mora biti strogo prema uputama. Iznad dvije glavne mogućnosti za polaganje poda u drvenoj kući ili legla. Obojica će trajati dovoljno dugo ako se sve nesuđuju uzimaju u obzir tijekom instalacije.

Inače, vjerojatnost da će se pod uskoro morati promijeniti. Ako govorimo o instalaciji drvenog poda, onda se svi elementi dizajna moraju obraditi pomoću antiseptičkog. Ova tvar prodire u materijal i štiti je od kalupa i razvoja različitih mikroorganizama.

U slučaju betonskog poda potrebno je obraditi samo kašnjenje na kojima će se položiti betonske podove. Također će ih zaštititi. Ostalo vam je potrebno strogo slijediti upute, a zatim će biti dugi niz godina da oduševite sve one koji žive u kući.

Čitaj više