Kako napraviti ormar vlastitim rukama

Anonim

Za skladištenje stvari najčešće se koriste ormarići koji su izrađeni vlastitim rukama. Mnogi vjeruju da je vrlo teško napraviti ormar vlastitim rukama i moguće je samo ljudi koji imaju posebne vještine. Zapravo, morate biti vođeni savjetom stručnjaka, a onda će sve definitivno raditi. I ne postoji ništa komplicirano u izradi namještaja vlastitim rukama iz obloge bez mnogo poteškoća.

Kako napraviti ormar vlastitim rukama

Okvir okvira garderobe.

Za proizvodnju kabineta od obloge, morate kupiti takve materijale:

  1. Za okvir bit će barovi drva, 40 za 40 mm. Preporučuje se zbog uštede za kupnju barova iz bora, ali morate osigurati da su savršeno suhi, čisti, bez znakova truljenja nisu dopušteni.
  2. Za povezivanje morate koristiti metalne kutove.
  3. Za proizvodnju okvira vrata, bit će potrebna ploča ili barovi (tanka).
  4. Za podrezivanje, trebat će oblogu, koja je također potrebna za vrata.
  5. Kao materijal za proizvodnju polica, možete koristiti ploče ili guste ploče.
  6. Olovke, petlje, brave treba koristiti za ormar pribor.
  7. Za pričvršćuje, morate stokpenter na drvenim vijcima, noktima i Kleimers za obloge.

Što se tiče popisa alata, izgleda ovako:

  1. Odvijač koji bi trebao biti opremljen magnetskom mlaznicom.
  2. Sabel je vidio, možete koristiti disk.
  3. Razina izgradnje, rulet.
  4. Čekić.

Prije izrade ormara obloge, morate pažljivo tretirati odabir materijala.

Kako napraviti ormar vlastitim rukama

Pričvrstite uzorak obloga.

Ostava drva iz onih pasmina drva, koje sadrže malu količinu smole, u tom smislu treba napomenuti hrast, vapno i pepeo. Ako govorimo o razredu razreda, onda je viši, a atraktivniji će biti izgled. Sve ovisi o financijskim mogućnostima. Nema potrebe za kupnjom klase, koja je tehnička i za proizvodnju namještaja nije prikladna.

Članak o temi: Dekor i dizajn prozora i vrata

Što se tiče obujma potrebnog materijala, sve ovisi o tome koji je planiran dizajn. Ako su zidovi sobe planiraju kao zid, tada će sluznica biti potrebna samo da se ušuljaju vrata. Za stražnji dio ormarića preporučuje se koristiti laminiranu vlaknasti ploču koja se odlikuje trajnosti i trajnosti.

Kako je montaža okvira?

Kako napraviti ormar vlastitim rukama

Vrste obloge.

Kabinet od obloge treba montirati na temelju okvira drva. Okvir se izvodi u slijedećem nizu:

  1. Za početak, potrebno je prikupiti prednji i stražnji okvir, što podrazumijeva spoj 1,5 i 1,8 m dugi i metalni okvir za to.
  2. Na katu možete sash faneru, djeluje kao uloga dna kućišta. Brussia se može povezati bez primjene uglova, za to je potrebno koristiti nesebičnost, čija je duljina 60-75 mm.
  3. Potrebno je pričvrstiti stražnji zid ormarića na stražnji okvir samo-crtanjem ili građevinskim klamericom, koji je izrađen od laminiranog obroka.
  4. Stražnji okvir sa zidom je pričvršćen na stražnji dio zida, a zatim fiksiranje sidrima, moraju biti postavljeni u smislu razine.
  5. Unutar kabineta morate napraviti instalaciju vodiča, na kojima tada treba staviti police.

U to se može smatrati okvir okvira.

Poklopac kućišta od obloga vlastitim rukama

Kako napraviti ormar vlastitim rukama

Veličina kabineta.

Kabinetska obložaja klapnja najčešće je proizvodnja atraktivnih vanjskih vrata. To se radi kako slijedi:

  1. Potrebno je uzeti odbora (preporuča se koristiti najviše tanki ploču), prikupiti okvir odgovarajućih dimenzija iz nje.
  2. Kako bi se postigla potrebna ukočenost, potrebno je u okviru (ima pravokutni oblik) dodati skakač (to je poprečno, ali možete napraviti dijagonalu).
  3. Okvir se stavlja na pod, obloge je napravljen na njega, izrezati u skladu s odgovarajućim dimenzijama, sve je to pričvršćeno na čavle. Preporučljivo je koristiti sluznicu koja ima maksimalnu suptilnost, a onda se ne možete bojati da će vrata biti vrlo teška. Nakon što su trim radovi došli do kraja, potrebno je priložiti dekorativne platforma na vrata, a ručka je pričvršćena s polege.

Članak o temi: Kako pravilno pripremiti vodu za sustav grijanja?

Posljednji moždani udar u proizvodnji namještaja je njegov lanac. Kabinet bi trebao biti prekriven zaštitnim lakom, ne samo da poboljšava izgled, nego i veliki opseg njegove operacije.

To dobiva visokokvalitetan namještaj od vlastitih obloga. I unatoč činjenici da proizvodnja takvog namještaja nije drugačija složenost, ne može samo smjestiti veliki broj različitih stvari, već će također poslužiti kao izvrstan ukras interijera. I ne možete sumnjati da će se svi prijatelji, rodbina i poznanici diviti takvom umjetničkom djelu!

Čitaj više