Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Anonim

U pravilu, prelazimo s izborom zavjesa već kada su zidovi sobe plutaju s pozadinom, tako da su desne zavjese nekakav konačni dodir u ukupnom dizajnu interijera. Od boje pozadine u ovom pitanju puno ovisi. Dakle, ako ste izabrali sofisticiranu lilu nijansu da završite zidove, što će joj zavjese najbolje odgovarati?

Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Zavjese u pozadinu lila

Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Temeljna pravila

Prije konačno, odlučite o boji i stilu zavjesa, potrebno je obratiti pozornost na glavne odredbe koje se uvijek trebaju uzeti u obzir u ovom pitanju:

  • Što je manja veličina sobe, za to bi se trebale odabrati sve skromnije zavjese;
  • Zamračena soba postat će vizualno svjetlija ako su zavjese izrađene od svijetlih i laganih tkanina;
  • Višak sunčeve svjetlosti u zatvorenom prostoru može se skrivati ​​pomoću zavjesa. Na primjer, u sobi s lila pozadinom, sive ili srebrne zavjese bit će savršeno savršeno izgledaju savršeno;
  • Svijetli narančasti ili žuti tekstili mogu učiniti sobu toplije i udobnije, ali neznatno smanjiti prostor vizualno.

Ova pravila uvijek treba uzeti u obzir pri projektiranju otvorenih otvora u svim prostorijama.

Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Optimalne kombinacije cvijeća

Pozadina nježne boje lila izgledaju vrlo nježno i elegantno, tako da zavjese nisu manje rafinirane. Ton zavjese uvelike će ovisiti o tome što je točno nijansi lila ste odlučili završiti zidove. Također se treba odbiti iz cjelokupnog stila prostorije, jer bi se zavjese prirodno uklopile u nju.

Dakle, možete ostati na jednoj od sljedećih opcija:

  • Pozadine lavande bit će savršeno u kombinaciji s Fuchsia ili francuskim ružinim tekstilom. Unutrašnjost u takvim nijansama stječe stroge oblike i dubine. Kako bi prostora bila svjetlija, postane na zavjesama mente ili nježnim plavim;
  • Pale lila tapeta bit će savršeno nadopunjena zavjesama za zasićene nijanse. Dakle, stvoriti elegantan romantični interijer, izabrati koraljne ili trešnje zavjese, za svijetle i tople sobe, zaustaviti se na nijansama limuna ili naranče. Svečano okruženje u sobi pomoći će vam da stvorite zavjese za kavu s mlijekom dopunjenim izuzetnim nitima zlata;
  • Pozadina zasićene boje u lilu bit će najbolje u kombinaciji s zavjesama kontrastnih boja: cigla-crvena, čokolada, bijela itd.

Članak o temi: Opcije dizajna luka u hodniku

Kao što se može vidjeti, postoje mnoge varijante dizajna boja zavjesa koje su pogodne za pozadinu boje lila. Prilikom postavljanja sustava Windows ne bojte se slušati vlastite osjećaje i intuiciju.

Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Uzorci

LILA pozadine mogu biti dobro u kombinaciji s monofonskim zavjesama, a sa zavjesama, obojili su različite crteže. Dakle, uzorci na njima mogu biti sljedeći:

  • Detaljni kontrastni ispis, na primjer, boje zasićene čokoladne boje, na krem ​​pozadini. Ovdje treba napomenuti da je veliki crtež pogodan za prostrane prostore, ali u malim sobama je bolje koristiti male uzorke;
  • Kontrast ruffles i lambrequins, ali takav prijem će također biti prikladan samo u prostranim sobama s dovoljno visokim stropovima;
  • Sažetak uzorak s glatkim krugovima i valovima ili strogim geometrijskim oblicima;
  • Trake - Real trend sezone. Može biti široko, uska, svijetla, uzdužna, poprečna - sve je vaš ukus;
  • Cvjetni ispisi na zavjesama mogu biti terakota, narančasta, zelene, žute boje. Čak možete odlučiti koristiti crtež zasićene ljubičaste boje, koji će biti vrlo zanimljiv za usklađivanje s blagim lila pozadinom.

Pozadina u Lilcu pogodna je kao zavjese slične nijanse i kontrastne tonove. Potrebno je odabrati tekstil tako da se kombinira s zajedničkim stilom prostorije, bez izbacivanja iz njega i stvaranjem posebnog raspoloženja.

Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Koje su zavjese u boji pogodne za tapetu u Lilcu

Čitaj više