Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Anonim

Čovjek se najbolje odmara u prirodi. Stvorite u urbanom apartmanu, kutak za opuštanje pomoći će u pozadini drveća. Cvjetnice ili jednostavno bijele debla breze, platno s imitacijom biljaka, ne samo pogled na sobu, već i raspoloženje osobe će se promijeniti. Pravilno odabrana pozadina podignite strop i vizualno pomaknite zidove. Zidni murali stvaraju iluziju prisutnosti na prekrasnom mjestu.

Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Pozadina za kuhinju

Drveće na pozadini donijet će prirodu čestice u kuću

Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Pozadina s drvećem

Pomogao sam Vadiku da organizira lijepe i moderne apartmane svojih teta. Ljeti su starije žene ostavljene za kolibu. Zimi, nakon bučnih ulica grada, to nije samo tišina, već i posebna opuštajuća postavka. Navikli su se odmarati u vrtu i šumi. Stoga sam predložio u dnevnom boravku koji drži pozadinu s drvećem. To može biti foto pozadina koja prikazuje šumu cijelom zidu. Oni vizualno uklanjaju barijeru i povećavaju prostor prostorije.

Dovoljno je ograničiti se na jednostavno imitaciju prirode s izvučenim siluetima debla i grana s ukrasom dva susjedna zida. Na svijetloj pozadini, tamnije konture biljaka. U kutu je ležao kauč i stolice. Ako je soba velika, moguće je parkirati s drvećem s drvećem svih zidova tako što ćete napraviti sobu s uzdužnim crtežom, a strop je veći.

Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Pozadina s drvećem u unutrašnjosti apartmana

Što je manja soba, moćni tapeta bira. Konturs debla i grana trebaju biti iste boje s pozadinom zidova. Sharp tranzicija će smanjiti vizualne prostore, pogotovo ako je pozadina blokirana po cijelom obodu. Nijanse jedni s drugima pokušale su odabrati mir:

  • siva;
  • bež;
  • zelena;
  • plava;
  • Bijela.

Kontrast prijelazi i zasićene boje brzo su dosadno. Osobito veliki ukrasi. Crteži s japanskim stilom slikanja stilom s cvatnje grana i motley ptica na njima stvaraju osjećaj prisutnosti u dalekoj nevjerojatnoj zemlji. Takve pozadine mogu se uzeti za sve zidove. Manji je soba, najmanji crtež. Važno je da se soba ne preopterećuje masivnim namještajem. Paul ploče prekrivene lakom bila je na tonu. Darmer Zidna pozadina.

Promjena raspoloženja s pozadinom

Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Pozadina s drvećem za blagovaonicu

Članak o temi: Kako kažnjavati pozadine za pjenu: Mogućnosti

Zeleni listovi na laganoj pozadini umirujuće djeluje na čovjeka. Cvjetnice, osobito s pticama i leptirima, daju opuštajuću romantičnu nijansu. Paneli od cork stabla, točnije njezine kora, dodaju svježinu zraka i stvoriti osjećaj boravka u prirodi. Odbori prikazani na pozadini i završavanju od njih su svojstveni ljetnim stilom. Oni nose čovjeka mentalno u kolibu sa svojom imitacijom drvene kuće.

Odabir materijala, otišli smo oko trgovina s Vadikom i proučavali razne pozadine s prirodnim crtežima drveća i imitacije:

  • papir;
  • vinil;
  • od pluta i bambusa;
  • Zid mural;
  • Naljepnice.

Vadikova teta živjela je u standardnim visokim zgradama. Situacija je bila u smjeru klasičnih i kolonijalnih tema. Tradicionalne posude u loncima omogućuju stvaranje interijera u eko-stilu.

U dnevnoj sobi zalijepili smo na jednom od zidova foto pozadine. Bili su slike šume u sunčanom vremenu. Ispalo je velike prostrane sobe s imitacijom prinosa. Brodska ploča i uski postolje bili su skladno prekriveni u šumu. Sunce, probijajući lišće, napravilo je sobu sa svjetlom i radošću. Za tamno vrijeme naglasili smo učinak slike s motorom svjetiljki usmjerenim na pozadinu s drvećem.

Drveće u spavaćoj sobi

Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Pozadina s drvećem na zidu u spavaćoj sobi

Za punopravni odmor, u spavaćoj sobi u pozadini imitiraju drvo trebaju biti mirni s mekim pastelnim bojama. Prava šuma za spavanje nije potrebna. Gledanje svih zidova pozadinom s drvećem nisu dopustili malo područje. Vertikalni debla ih je pomaknuo smanjenjem vizualno prostora. Prilično široka traka u uzglavlju s konturama rastegnutih bitova i grana za podizanje stropa i mijenja raspoloženje sobe.

Pozadina s izvučenim cvjetanjem stabla bila je uređena u jednoj od spavaćih soba svih zidova. Kada se kombinira, odabrali smo materijal s istom osnovi. Površina zidova istodobno će se istrošiti. Ljepilo i priprema su isti. Konačom, jedan od tri glavne boje na pozadini s imitacijom stabala treba se podudarati s rešećima na ostatku zidova.

S kombiniranom plaćom plaće započeli smo s oznakom. Umetci s drvećem pokušali su ne smanjiti, zalijepljene cijele pruge. Zatim desno i lijevo na pozadini pozadine. Ako je cijeli zid bio s imitacijom drveća, zatim oprao i izrezati dvije trake u kutovima do iste širine.

Na one pozadine gdje je crtež na temu stabala uzduživao i ne prolazi kroz strane susjednog platna, nisu ih smanjili. Cijeli sastav stvara bolji dojam. Preostali prostor zidova ravnodušni su zapečaćeni s jednim ili reljefnim tvrtkama s malim teksturama.

Članak o temi: Slikanje stepenica iz bora s vlastitim rukama

Vadik je volio temu drveća. Jedna soba štedi velike listove. Soba je bila prostrana i svijetla, veliki kontrastni crtež izgledao je dobro. U spavaćoj sobi, mjesto u uzglavlju bilo je ukrašeno cvjetnice. 3D slika je stvorio efekt odsutnosti zida i nevjerojatno raspoloženje. Meke nijanse ružičaste i bež djeluju umirujuće.

Ormar ormarine

Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Pozadina s drvećem

Vadik je volio raditi u tišini. Zidovi ormarića blokirali smo to pozadinu iz korteksa pluta. Zgužvani i komprimirani dijelovi s teksturom nalikuju gustim krunama drveća, samo smeđi ton. Visoke ploče bile su hrastove ploče, prekrivene lakom, prolazili su prirodne ljepote uzorka drva. Svi zajedno služili imitacija guste šume s lišćem spaljenim na vrućem suncu.

Pozadina od pluta i bambusa furnira prirodan i čisti zrak u sobi, dajući mu lagani miris drva. Kao svježe zagonetke navedene u sobu. Stoga je spremno dovoljno poteza i interijera s imitacijom šume.

Koristio sam naljepnice. Odbori panela i čep pokrivenosti zidova odvojili su horizontalno oblikovanje. Preko toga sam stavio povremeno vinilne naljepnice tamne boje koja prikazuje grane. Činilo se da izgledaju iz guste mase lišća. Bilo je moguće crtati linije, ali s prešanom teksturom cork platna, dobiti jedinstveni sloj boje je težak.

Vadik je u uredu izdao neovisni interijer. On je otvorio dizajnerske sposobnosti u sebi, ispunjavajući ured s imitacijom šume. Učinak cork sličnosti s krunama stabala ojačao je, stavljajući nekoliko visokih unutarnjih biljaka s tamno zelenim sjajnim lišćem.

Drveće u dječjoj sobi

Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Pozadina s drvećem na zidu u apartmanu

Dječja soba trebala bi biti svijetla i podsjećaju bajku. Poštovani su poželjni da ne koriste. Listova i igračke uz brzu energiju i mobilnost stanovnika brzo će voditi neugodna mjesta zidova. Savjetujem vam da preuzmete ekološke i jeftine papirnate pozadine dupleks sa svijetlim uzorkom. Tada će uskoro biti moguće napraviti kozmetičke popravke. Štoviše, nakon 3-4 godine, tema dizajna soba trebala bi biti drugačija.

Da bi se stvorila prikladna za dječju atmosferu, pozadina s uzorkom drveća imitiranje bajke su odabrani za zidove. Svijetli cvijeće, vjeverice i ptice na granama učinit će da je soba vesela.

Članak o toj temi: Kako promijeniti staklo u unutarnjim vratima vlastitim rukama?

Pokušavam lijepiti prozračne papirne pozadine u vrtiću sa svijetlim uzorkom na jednom ili susjednim zidovima, naglašavajući zonu igre. U blizini krevetića na monofonskom zidu crtam ili držim stablo s prekrasnim zakrivljenim granama. Postoje razne varijante vinilnih naljepnica, uključujući krune s elementima za vrhunac. Natpisi s abecednom imitacijom lišća ili u obliku lepršavih ptica - riječi izgledaju originalno.

Kontura stabla omogućuje stvaranje beskonačnog skupa opcija. Prekrasno cvijeće i lišće, omiljeni likovi koji sjede na granama. Možete staviti surround igračke i otvorene police - kuće za lutke. U isto vrijeme, zidovi dišu, materijali su ekološki i dizajn mogu biti brzo i jeftini.

Kuhinja s prirodom

Pozadina sa šumom i imitacijom drveća u tetki prijatelja Klewei vinila. Odabrane zone s stolom za blagovanje. To su bile svijetle cvjetanje na susjednim zidovima ili fotozapirima za jedan. Trodimenzionalna slika povećala je prostor male kuhinje. Zasićene tonove učinile ju je svečanom. Vertikalne linije glavnog crteža podigli su strop. Wallpaper Materijal olakšava isprati obrazac koji nije površina zidova pada.

Za harmoniju u dizajnu pokupila sam glavne boje na pozadini u tonu uzorka na pregači. Ispalo je jedan prostor s dvije zone.

Promijenimo prostor po izboru crtanja

Pozadina s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Pozadina s drvećem za dječju sobu

Pozadine s imitacijom drveća pogodni su za bilo koji moderni stil. U isto vrijeme, proročan uzorak i tonalitet vizualno mijenjaju veličinu i osvjetljenje sobe.

  1. Light Wallpaper s jednobojni uzorak povećava prostor. Oni naglašavaju mekoću i svečanost klasičnih stilova. Možete lijepiti papir i vinil trellis po cijeloj sobi.
  2. Svijetla tamna pozadina, zakrivljena debla i grane nestvarnih oblika s oštrim kutovima različitih boja, uključujući crnu, ljubičastu i plavu. Crtanje za velike prostorije u smjeru Art Deco, Avangard.
  3. Višebojci s pozlatom i složenim tkanjem grana namijenjeni su orijentalnim stilovima. Oni imitiraju tepihe i slikanje.

Varijante su mnoge. Svaki uz pomoć pozadine s drvećem može stvoriti kutak za opuštanje u svom stanu. Podignite vertikalni uzorak stropa. Proširite sobu s velikim lišćem ne-janjetine.

Pokušavam pozadine na kojima su prikazane drveće, kombiniraju se s monofonijom. Odaberite vrstu sobe. Ispada jedinstvene apartmane.

Čitaj više