Panasonične mikrovalne pećnice

Anonim

Panasonične mikrovalne pećnice

Panasonic je za mnogo godina stvarao proizvode koji zadovoljavaju najnovije trendove i tehnologije. Prema ovom brandu proizvodi se širok raspon električnih uređaja, uređaja i opreme. Posebno mjesto među svim proizvodima tvrtke zauzima mikrovalne pećnice.

Vrste mikrovalnih pećnica Panasonic

Danas tvrtka proizvodi nekoliko vrsta mikrovalova. To su tradicionalne mikrovalne pećnice, panasonične mikrovalne pećnice s pećima za roštilj i inverter. Peći inverter proizvedeni su u tri verzije: Solo, s konvekcijom ili s roštiljem. Sve peći tvrtke opremljene su timemerom koji vam omogućuje podešavanje vremena rada načina rada peći.

Panasonične mikrovalne pećnice

Na kraju vremena, mikrovalna se automatski isključuje. Timer je dva tipa: mehanički i elektronički. Inverter Microwave Panasonic pećnica je živopisna potvrda da tvrtka uvijek slijedi vrijeme. To je inteligentni uređaj za obradu proizvoda.

Tehnologija invertera

Panasonične mikrovalne pećnice

Zahvaljujući tehnologiji invertera, mikrovalna moć zračenja glatko je raznolika. Sklop pretvarača stoga prilagođava snagu. Konvencionalna mikrovalova zbog velike snage neravnomjerno zagrijavaju jela i prevladavaju ih. Struktura proizvoda varira, a blagotvorne tvari su uništene. Tehnologija pretvarača nema takve nedostatke. Parasonična pećnica s mikrovalnom pećnicom s konvekcijom i roštiljem koristi tehnologiju invertera. Takvi modeli imaju ugrađeni generator pare.

Panasonične mikrovalne pećnice

Ovo je vrlo važna prednost i najpogrešniji način kuhanja zdrave i korisne hrane. Mesna jela s generatorom pare dobivaju korisniji i sočni, žitarice - mrvljivo i pečenje - više zraka. Voda ne prodire u hranu, ali sprječava sušenje hrane i zadržava prirodni okus.

Panasonična mikrovalna pećnica s parom vrlo je prikladna za uporabu. Dovoljno je sipati malo vode u poseban spremnik. Kontejner za vodu nalazi se vani i ne uzima slobodan prostor unutar komore. Možete se pripremati s hidratantnim i stalno i uključujući ovaj način u pravom trenutku. Para ulazi kroz posebne rupe i odmah ispunjava unutarnji prostor mikrovalne pećnice.

Članak o temi: Gdje početi popravljati u kući i stanu - korak po korak upute

Prednost tehnologije invertera

Panasonične mikrovalne pećnice

Struktura svih proizvoda u procesu kuhanja ostaje nepromijenjena. Osim toga, nova tehnologija smanjuje gubitak vlage proizvoda i tijekom odmrzavanja, a ne samo prilikom kuhanja. Hranjive tvari i vitamini su sačuvani zbog jedinstvene toplinske izloženosti. Mikrovalna panazonska pećnica s inverterskom tehnologijom priprema svinjetinu s sadržajem vitamina B1 od 42% više u usporedbi s kuhanim mesom u uobičajenim mikrovalova. I kupus pripremljen u takvoj peći sadrži vitamin s više za 31%.

Značajke PANASONIC PANAMONICA INVERTERA

  1. Brzo kuhanje. Nova metoda kuhanja kombiniranog kuhanja omogućuje vam da uklonite mnoge nedostatke svojstvene tradicionalnim mikrovalnim i električnim pećima. Mikrovalna panazonijska peć s inverterskom sustavom omogućuje vam brzo kuhanje proizvoda, uz održavanje prehrambenih svojstava i teksture proizvoda zbog kontinuirane "meke" penetracije energije.
  2. Turbo-odmrznuti. Invertor Turbo Defrost tehnologija omogućuje vam odmrzavanje hrane dva puta brže. Tehnologija uključuje poboljšan mikrovalni sustav, čija se snaga sekvencijalno mijenja. Znanstvenici nazivaju načelo ove tehnologije "kaos teorija". Distribuira mikrovalnu energiju s optimalnom izmjenom pravilnosti.
  3. Senzorno automatsko kuhanje. Jedan pritiskom na tipku za upravljanje dodirom Podešavanje napajanja i automatski određuje vrijeme kuhanja proizvoda. Mikrovalna panasonic unutar ima senzor pare. Tijekom kuhanja proizvoda rasporedite paru. Senzor odgovara na njega i kontrolira vrijeme i kapacitet kuhanja.
  4. Spašavanje prostora. U preljetnici ne postoji potreba za stavljanjem mnogo elektroničkih sklopova, tako da se korisno područje unutarnje komore povećava. Mikrovalna pećnica s inverterskom tehnologijom omogućuje vam da pripremite nekoliko jela u isto vrijeme.
  5. Kombinirano kuhanje. Inverter mikrovalna panasonična pećnica se priprema uz pomoć roštilja, mikrovalova i pare. Takve peći ne samo kvalitativno i brzo pripremaju bilo jelo. Zahvaljujući kombinaciji inverterske tehnologije s konvekcijskim roštiljem ili grijačem, mogu pržiti proizvode. Nova tehnologija je ravnomjerno zagrijana i mnogo brže priprema jela, uz održavanje vrijednosti hrane i okus proizvoda. Uz pomoć dvostrukog roštilja, možete pržiti proizvode sa svih strana, a da ih ne okrenete u proces kuhanja. Osim toga, ovaj način je koristan za one koji slijede njihovu prehranu i figuru. Kombinirani način kuhanja s roštiljem, mikrovalovima i načinima pare smanjuje kalorivost posuđa. Količina viška masti se smanjuje na 19%.

Članak na temu: Kako instalirati plastični kutak na kupku s vlastitim rukama?

Panasonične mikrovalne pećnice

Panasonic Parne mikrovalne pećnice s kontrolom pretvarača imaju ne samo najnoviju tehnologiju, već također izgledaju vrlo elegantno. Takav mikrovalni panasonic skladno uklapa u bilo koju unutrašnjost kuhinje. Osim toga, takve peći su vrlo povoljni i praktični u uporabi. Panasonic Nn-CS-596 peć ima preklopna vrata, kao standardna pećnica. To će uživati ​​u bilo kojoj domaćici.

Panasonična mikrovalna pećnica s tehnologijom pretvarača apelirat će ne samo iskusnim hostesema, već i prvostupnika. Postoji funkcija samočišćenja. Sama peć je vrlo jednostavna za upravljanje. Ona samostalno priprema mnoga omiljena i popularna jela. Mikrovalna pećnica ima 22 auto kuhara.

U biti, Panasonic mikrovalni model NN-CS596SZPE kombinira sva četiri uređaja - mikrovalna pećnica, parobrod, roštilj i pećnicu.

U konvekcijskom modu, zagrijani zrak cirkulira u cijeloj komori. Konvekcija se koristi za pečene različite proizvode i pečenje tijesta (kvasac, a ne kvasac). Peć ima navigacijski sustav upravljanja i automatskim odmrzavanjem invertera. Osim toga, mikrovalne pećnice ima zanimljivu završnu obradu - unutarnji premaz je od nehrđajućeg čelika, a vrata imaju ogledalo.

Čitaj više