Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Anonim

Odjeljak kratkog imena geometrije dostupno je za svakog proizvođača završnih materijala. Zbirke svijetle boje i meke pastelne nijanse, klasični i ekstravagant mogu se odabrati za bilo koji stil i oblik prostorije. Pozadina s geometrijskim uzorom je lako gurati vlastitim rukama, kako bi odgovarale ornamentu na oznaku i postavite beskonačne prepuštanja linija na zidove. To je sposobnost stvaranja individualnog interijera koji odgovara okusu i prirodi vlasnika sobe.

Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Pozadina s geometrijskim uzorkom

Geometrijski ukras na pozadini

Moj prijatelj matematičar i geometrija za njega je točna znanost, ne-tumačenje. Moj prijedlog za stvaranje jedinstvenog pogleda na sobe, ubijanje pozadine, slika na kojima su prikazane linije i brojke, već dugo razmišljao. Tada smo otišli s njim u trgovinu kako bismo vidjeli izbor i sukladnost ukrasa s modernim stilovima.

Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Odabiremo pozadine s geometrijskim uzorkom

Pozadina s geometrijskim uzorkom jedinstven je sa širokim izborom crteža, raspoloženja, rješenja boja. Mogu se odabrati za bilo koji tematski dizajn u unutrašnjosti. Ispravno odabrani crtež:

  • čini sobu lakšim;
  • daje sobu raspoloženje odmora i odmora;
  • Mijenja geometriju prostorije, gurajući zidove i podizanje stropa;
  • stvara određeni ritam interijera;
  • prenosi karakter i okus domaćina.

Glavna stvar kada lijepljenje pozadine s vlastitim rukama pažljivo ispituje upute i izrezati trake uzimajući u obzir oznake na paketu. Tada će pozadinu s crtežom bilo koje složenosti gledati skladno, bit će ukrašena zidovima.

Jednostavna pravila pomoći će napraviti sobu s kaputom:

  • bež, sive, pastelne boje su brzo poznate;
  • Pozadina s tirkiznim pozadinom i smeđim uzorkom uzbuđuje živčani sustav;
  • Svijetli veliki crteži za prostorije gdje ima malo i iza kauča;
  • Apstraktne slike koriste fragmentarni kao dekor na jednom od zidova;
  • Što je manja soba, manji crtež i svjetlija pozadina;
  • Bright Motley Wallpapers uravnoteženi u unutrašnjosti jednostavnom namještaju;
  • Volumetrijski uzorak pomiče zidove.

Članak na temu: Tekuće pozadine: Fotografije, recenzije, nedostaci, što je, sastav, prednosti i kontra, video, vrste, što izgleda, svojstva, prednosti

Pogledajte pozadinu u različitim kutovima. Ponekad mijenjaju kut, možete vidjeti potpuno različitu sliku.

Linije različite širine i prostora za promjenu svjetline

Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Pozadinu s geometrijskim uzorkom u spavaćoj sobi

Najduža geometrija, to je pozadina s prugastim uzorkom. Pogodni su za bilo koji stil. Potrebno je samo odabrati pravu boju i širinu bendova. Za klasičnu unutrašnjost, uske smeđe linije su prikladne na bež, plavoj i narančastoj pozadini. Žuta i lila u kombinaciji s tirkiznim i plavim.

Morski stil se odlikuje plavim i crvenim cvjetovima. Nalazi se horizontalno linije na jednom od zidova naglašavaju teme dizajna, raspoloženje mora i sunce će stvoriti u unutrašnjosti.

Na bijeloj pozadini široke pruge mekih tonova: žuta, krema, bež, maslina, postavljena vodoravno, proširiti sobu. Vertikalno - podignite strop. Soba će izgledati prostrano, lakše. Registracija je prikladna za većinu stilova.

Traka se kombinira s bilo kakvim slikama i slikama. Potrebno je samo odabrati pravu boju. Trelliers se lako lijepi vlastitim rukama, ne smetaju linije.

Rhinestone u klasičnoj sobi i kao glavni fokus avangarde

Klasične pozadine, čiji crteži čine romb. Kontinuirana rešetka tankih linija, uglavnom smeđe i sivih nijansi, naglašava ljepotu namještaja i dekoracija slikama i vazama. Zidovi su zapečaćeni. Nježnost slike naglašava svjetlo tanke zavjese na prozorima. Dodavanje zidnog dekorta koristi kalupljenje i štukatura. U unutrašnjosti s visokim stropom, smeđi drvene ploče su prikladne.

Avangarda je karakteristična za svijetle elemente različitih oblika sa apstraktnim mjestom. Pozadina s velikim crtežom rombova, trokuta, prstena i drugih figura. Stavite takvu sliku je bolja na jednom od zidova. Ovo su krajevi sobe ili particije nasuprot TV-u. Zaslon na pozadini će biti izgubljen. Oči da se umorite. Za monitor je potreban neutralni uzorak, bež, plava, žuta.

Svijetli romb će ukrasiti unutrašnjost u zemlji i etničkom stilu. Lako će zamijeniti kavez kada se popravljaju vlastitim rukama. U ovom slučaju, geometrijski ukras može se kombinirati s cvjetnim.

Geometrija prirodne linije modernizma

Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Ljepilo pozadinu s geometrijskim uzorkom

Glatke linije koje stvaraju određeni ritam s njihovim interlaciranjem karakteristične su za modernizam. Brown i Beige, s ravnom slikom, zalijepljeni su vlastitim rukama preko cijele površine zidova. Za naglasak, oni su odabrani s rasutom stanju, igrom sjene između valova crnih, plavih i zelenih linija.

Članak o toj temi: Kako napraviti vrata - s pragom ili bez

Volumetrijski složeni crteži stvaraju vidljivost prostora. Oni vizualno uklanjaju prepreke. U spavaćoj sobi ljepilo je pozadinu u stilu modernizma poželjno na zidu u uzglavlju. U dnevnom boravku ovo je mjesto zone tapeciranog namještaja ili bar brojača.

Potkrovlje, crna kutija i industrijski stil u pozadini s geometrijom

Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Pozadina s geometrijskim uzorkom u unutrašnjosti spavaće sobe

Stone cigle linije stvaraju vlastiti ritam crtanja. Prirodni materijal izgleda prirodno. Pozadine se mogu brzo prenijeti s vlastitim rukama i stvoriti drugi stil u unutrašnjosti.

Slike koje prikazuju cigle različitih vrsta koriste se u brojnim unutarnjim stilovima:

  • Američki potkrovlje;
  • Engleski crna kutija;
  • Europski industrijski;
  • Australski etnički;
  • rustikalni;
  • retro;
  • Zemlja

Slika brutalne opeke naglašava jednostavnost interijera u etničkim temama dizajna. Za stanovanje, stvoreno od potkrovlja, na pozadini starih prašnjavih opeke, ona izgleda više kontrasta.

U Engleskoj, ljubav prema skokovima i konjima izražena je u arhitekturi kuća sa stabilnim elementima. U ovom interijeru nalazi se obvezni zid tamnih opeka. Pozadina s uzorom teksture zamijenite prirodni zid. Glitter staklo i kromirani metal naglašava kontrast s zidom izvučene opeke. Preostali zidovi su obično glatki, bež, mliječni, tirkiz.

Luksuzni orijentalni ukrasi

Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Pozadina u sobi u apartmanu

Na istoku je uobičajeno ukrasiti stanovanje, slikati zidove vlastitim rukama. Kur'an zabranjuje kopiranje okolnih predmeta i biljaka. Stoga, za arapsku unutrašnjost, pozadina je pogodna s velikim uzorkom iz složenog isprepletenja linija zlata, burgundy, plave i tirkizne boje. Ponekad se dodaju bež i zelene lianas, preplit geometrijski ukras.

U Kini, Shirmiju i particije bile su prekrivene tankim pergamentom rešetke. Imali su crtež s osnovicom u obliku izduženog šesterokuta i rombova. Kombinacija boja bila je jedna tonalnost. Beige nijanse pozadine oslikane su smeđim tkatima slomljenih linija. Siva pozadina pokrivena crna i antracitne uzorke.

Crteži na pozadini japanskih majstora izgledaju apstraktno. Obično se proizvodi u mekim bojama i slikama boja, ptica, lišća se dodaju u složene isprepletene linije.

Naglasak u minimalizmu i techno je izrađen svijetle geometrijske oblike

Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Kako odabrati pozadinu s geometrijskim uzorkom?

Moderni stilovi Minimalizam, Techno, High-Fuke se odlikuju svjetlom dizajn interijera. Osnovna pozadina tona bež, mliječni, bijeli, čelik. Oni posvećuju veliku pozornost na simetriju i prirodnu rasvjetu. Namještaj je funkcionalan, dekor se reducira na razdvojene svijetle elemente. To je obično zid s apstraktnom slikom, veliku pozadinu uzorka.

Članak na temu: Profil vrata: Pregled kataloga i recenzije

Za dekor se koriste oblici crvenih, plavih zelenih tonova. Oni su kontrastno ističu, privlačeći pozornost na sebe. Kada završite s pozadinom s apstraktnim uzorkom vlastitim rukama, malo premještanje šupljina je nezapaženo.

Geometrijske crteže s povrtnim ukrasima

Pozadina s crtežm bambusa, visokim stražnjicima, percipira kao vertikalna linija modernog i prirodnog. Zeleno s smeđim, premještaju nas u Kinu i Japan. Sjajna površina zidova stvara atmosferu mira i udobnosti. Bambus tkanina ljepilo lako. Ljubitelji će se nositi s vlastitim rukama. Slika uzoraka obično nisu potrebni.

Pogotovo izvorni izgled u unutrašnjosti, koji kombinira zid opeke i ostatak sa zelenim hornbar debla.

Većina crteža biljaka temelji se na geometrijskim oblicima:

  • romb;
  • kvadrat;
  • skale;
  • trokut;
  • Grid.

Cvijeće, grane i lišće se ponavljaju s određenom frekvencijom. Zelena, bež, ružičasta i žuti ornamenti stvaraju složenu interlacing i ponavljaju se nakon 64 cm.

3D pozadinu u unutrašnjosti uklonite granice

Pozadina s geometrijskim uzorkom u modernom interijeru

Pozadina s geometrijskim uzorkom za dnevni boravak

Zidni muralni i 3D crteži zauzimaju posebno mjesto u unutrašnjosti. Uz njihovu pomoć stvorena je paralelna stvarnost. Zidovi odlaze. Granice soba se otopi. Za vizualni porast u sobi, dovoljno je držati volumetrijske pozadine na dugi zid. Radite popravak vlastitim rukama, bolje je koristiti dvije vrste pozadine. Kombinirajte složeni crtež je najbolji s monofonskim, prugastim rešetkom ili s malim klasičnim rombom.

3D crtež je bolje imati na jednom zidu bez otvora i niša. Kutovi, čak i čak ne smiju biti odvojeni složenim uzorom. Stavite pozadinske pozadine-drugove.

Ako je pozadina s trodimenzionalnom slikom kraća od duljine zida, za njih stvorite neku vrstu kalupa za baget.

Moj prijatelj je u građevinskoj trgovini otkrio potpuno nepoznatu geometriju. Bilo je zapanjeno različitim temama i stilovima završnih materijala. Dugo smo pokupili pozadinu za nekoliko soba. Svi su se ispostavilo da su originalni. Dizajn je osjetio delikatan okus Vadika.

Čitaj više