Newsletter u zahodu

Anonim

Newsletter u zahodu

Prema anketama, većina muškaraca i gotovo polovica žena ima naviku čitanja u zahodu. Ako ste iz njihovog broja, vrlo korisna stvar za vas će biti newsmeal u zahodu. Ovaj prikladan dodatak omogućit će ne samo da se nositi s neredom, već i da se takav intimno mjesto neka vrsta vrhunca.

Newsletter u zahodu

Vrste

Vanjski

Glavni plus ove vrste newsmeal je da ne treba pokvariti pločice, bušiti dodatne rupe u zidu. Trošak njegove instalacije je minimalan. Od minusa se može napomenuti da čak i pri malim veličinama takva newsmeal treba posebno rezervirano mjesto.

Newsletter u zahodu

Postoje različiti modeli vanjskih novinara - ovisno o njihovoj veličini i formatu otisaka, koje se izračunavaju. U zahodu ili kupaonici će se razmotriti sljedeće vrste novinara na otvorenom će se razmotriti:

  1. Newsletter-kovčeg. To je kompaktan, uzima malo prostora u prostoru. Glavni nedostatak - lako je povrijediti stopala ili šupljinu ogrtača, skliznuti časopise na pod.
  2. Stalak je metalik dizajn kromiranih šipki. To je stabilan, mobilni, ne zahtijeva mnogo brige, prostrane. Često u takvim novinarima imaju nositelje za toaletni papir.

Newsletter u zahodu

Newsletter u zahodu

Montiran na zid

Mjesto na zidu je uvijek lakše nego na podu. A to je jedna od glavnih prednosti newslettera na zid. Može se objesiti na prikladnoj visini, bez straha da ispusti sadržaj na podu. Editions se lako pregledavaju u njemu, a vi ne morate izdvojiti časopise u potrazi za pravim brojem. Takva newsmeal može se napraviti gotovo iz bilo kojeg materijala: plastike, drva, metala, pa čak i tkanine - odlučite vašem ukusu.

Newsletter u zahodu

Vrste zidnih newsmeala su vrlo različite. Novine i časopisi, ovisno o modelu newslettera, mogu se postaviti okomito, bočno, čak i valjane u cijev. Istina, u potonjem slučaju, pritisak brzo uzima.

Newsletter u zahodu

Newsletter u zahodu

Newsletter u zahodu

Savjeti za odabir

U kojem obliku newsmeal za toalet treba zaustaviti? Važno je da vam novi dodatak ne daje dodatne neugodnosti.

Članak na temu: hranilice za ptice to rade sami

Newsletter u zahodu

  • Ako ste ceste svaki centimetar, na zid-montirani razvrće će biti u pravu. Ali vrijedi obraćati pozornost na to kako će gledati vaše zidove. Gotovo za bilo koji interijer je prikladan za metalne newsmeal, ali pribor iz tekstila nije svugdje da izgleda prikladno.
  • Ako je to prilično prostrano u vašem zahodu, onda možete sigurno uzeti vanjske novine. Nemojte željeti dizajn nad vama "objesiti" - trebate uzeti u obzir mogućnost brtve kovčega: može se staviti na bočnu stranu zahod.
  • U istom slučaju, kada trebate pohraniti mnogo izdanja zajedno (na primjer, imate veliku obitelj, a svatko ima svoje preferencije u odabiru tiska), stalak je prikladan za nekoliko odjeljaka. Postoje dizajni s držač toaletni papira i odjeljak za osvježivač zraka.

Newsletter u zahodu

Izgled newslettera je također važan. Ako ste pristaša jednostavnosti u dizajnu interijera - uklopit ćete asketski modele iz metala, drva ili plastike. Sofisticiraniji krivotvoreni pribor, ukrašen uzorcima i cvijećem.

Newsletter u zahodu

Kako napraviti vlastite ruke?

Možete napraviti newsmeal vlastitim rukama. Najlakši, ekonomičniji i istovremeno izvorna metoda je newsmeal iz plastičnih boca. Super je u zemlji savršeno. Tako:

  • Uzmite nekoliko plastičnih boca;
  • Rezati zajedno s vratom gornjeg dijela;
  • Kupite mjesto za rezanje papirom, gumenom trakom ili kabelom;
  • Pričvrstite boce na planu stabla;
  • Vijak na vijak na zidni vijak.

Newsletter u zahodu

Naravno, ova opcija nije prikladna za apartman. Ali postoje i drugi nekomplicirani načini da se pribor za spremanje press. Pokušajte napraviti kutiju za kadu od drva:

  • Uzmite 4 pravokutne šipke iste veličine, na primjer, 40 cm.
  • Pripremite dvije kružne šipke 35 cm duge i debele, približno jednake debljini vježbe.
  • Na krajevima pravokutnih šipki, drap preko jedne rupe - ali samo pola debljine bara, rupa ne bi trebala biti kroz.
  • U centru, spojite šipke u parovima samopouzdanja vijka - ne bi trebao probiti njihovu kroz.
  • Metalni prstenovi se stavljaju na dobivene dizajne - na njih će biti položeno glavno opterećenje budućih newsmeal.
  • Gurnite šipke dok ne nestanu u prstenje, zategnite vijke s užitkom i spojite dva para dobivenih nogu s okruglim šipkama, umetanjem u rupe.
  • Na dnu nogu, odvojite nepotreban dio tako da su stajali na podu ravnomjerno i stalno.
  • Višestruke trake s kože, u rubovima ih šavovima u skladu s promjerom okruglog šipke.
  • Podjednako distribuirajte trake na barovima. Newsmeal je spreman.

Članak na temu: Sušilo za kupaonicu - Kako odabrati?

Newsletter u zahodu

Kao samoizgrađena verzija zidnog mjenjača montirana, možete ponuditi dodatnu opremu od gustog tkiva:

  • Grow Glavni dio, smijemo se oblogu.
  • Severive džepove. Oni moraju biti dovoljne dubine, jer ćete u njima zadržati časopise i novine.
  • Uhvatimo vrh. U šav umetnite unaprijed pripremljene petlje petlje.
  • Ubacimo plastičnu, metalnu ili bambus cijev u petlju. Možete koristiti kuhinju.
  • Svježe newsmeal na zid.

Newsletter u zahodu

Iz tkanine možete izgraditi i kutiju za brtvu. Neka bude vrlo jednostavna, a materijali će biti potrebno barem. Za proizvodnju takvog newslettera potrebno je 6 drvenih mrlje malog promjera i komad gustog tkiva. Primjer takvog biltena može se vidjeti na fotografiji.

Newsletter u zahodu

Primjeri newsmeala u zahodu

Jednostavan asketski raspršivač na zid u high-tech stilu. Jedan odjeljak je dizajniran za pohranu trupaca, drugi služi kao stoji za toalet. Kompaktan, ali prostran, pouzdan, izgleda dobro u bilo kojem unutrašnjosti.

Newsletter u zahodu

Polica kovane podne korne. Strogo govoreći, više stoji za sapun pribor, newsmeal ovdje je mala džepna strana. Ali ako ne držite mnogo različitih pritisnite u zahodu, ova opcija može biti vrlo usput. Gotovo ne zahtijeva odvojeno mjesto, zauzima prostor odozgo i strane iz toaletne posude.

Newsletter u zahodu

Newsletter-stalak s vertikalnim i horizontalnim držačima papira. Izrađeni od kromiranog čelika zauzima malo prostora. Funkcionalna, jednostavna za njegu.

Newsletter u zahodu

Gledanje pravog oblika i veličina u zahodu, vi ćete biti sigurni da je potrebna časopis ili novina uvijek pri ruci.

Newsletter u zahodu

Newsletter u zahodu

Newsletter u zahodu

Newsletter u zahodu

Newsletter u zahodu

Čitaj više