Kako napraviti vijence za zavjese s vlastitim rukama od djevojke?

Anonim

Neki vlasnici, stvarajući dekor za prozorske otvore, radije dizajnira kučnicu vlastitim rukama. To se objašnjava nekoliko čimbenika. Neki ne vjeruju kvaliteti gotovih proizvoda, drugi ne odgovaraju njihovoj cijeni. Netko treba poseban model koji nećete naći u trgovini i naručivanje majstora je prilično skupo. Raznolikost detaljnih majstorskih klasa omogućuje vam da se upoznate s osnovnim preporukama i rade na odgovarajućoj razini. Danas kod kuće, ne samo tradicionalne strehe se mogu napraviti, ali i nositelji za japanske zavjese, opcije plastike.

Kako napraviti vijence za zavjese s vlastitim rukama od djevojke?

Kako napraviti tradicionalni ving vijenac?

String ili kabel strehe za zavjese su najjeftinija opcija za pričvršćivanje tkiva. Nažalost, izgleda dovoljno jeftino jeftino, tako da se ne uklapa u unutrašnjost. Od situacije postoji jednostavan izlaz - za nizove, provodi se dekorativna barska, što potpuno zatvara funkcionalni dio. Pristup se može koristiti i prilikom instaliranja sustava i prilikom poboljšanja već postojećeg dizajna. Razlika se sastoji samo s prvom verzijom cijeli sustav koji se prvi put ide, a zatim pričvršćen na strop ili zid. Na drugoj opciji, rad se provodi na proizvodnji daske, koja je jednostavno montirana na vrhu već postojećeg inozemnog vijenca.

Za proizvodnju proizvoda, ona će zauzeti dio lista odveznog jastuka željene duljine od 10 do 15 cm s debljinom od oko 1,5 cm. Prednosti ovog materijala su da, ako je potrebno, može se skratiti hakiranjem ili produljenim fiksiranjem dodatnog dijela s ljepilom i metalnim nosačima. Vrijedno je s obzirom na to da se može učiniti samo ako se stavka koristi samo s dekorativnom svrhom.

Članak o temi: Kako napraviti stalak? Nekoliko opcija za izradu stalak

Kada je odabran rez željene veličine, rad počinje na svom izgledu. Kada koristite visoko kvalitetno drvo, možete primijeniti prekrasne niti. Ako ne želite poteškoće, slikanje ili pokrivenost laka bit će dovoljno.

Vijeće

Danas postoji širok izbor dekorativnih samoljepljivih filmova koji mogu radikalno transformirati izgled vijenca. Postoje takve elemente jeftini, i kao rezultat toga, moguće je postići dizajn pod skupim drvom ili čak metalom.

U posljednjoj fazi gradi se strehe. Ako je potrebno, snimljena je nizovna osnova, nakon čega su dva ili tri metalna ugla pravokutnog oblika pričvršćena rupama za vješanje na nokte ili vijke za samozaštimanje. Mjesto kutova ovisi o vrsti pričvršćivanja proizvoda. Uz pričvršćivanje zida, moguće je ukloniti stavku ako je potrebno.

Pozitivna strana metode je njegova jednostavnost i činjenica da dekorativni bar može biti skriven ne samo neizvjesna baza streha, ali i vidljivih nedostataka u zidu. S druge strane, pristup se najčešće koristi nizove za koje su teške zavjese i višeslojne zavjesne strukture impresionirane.

Kako napraviti vijence za zavjese s vlastitim rukama od djevojke?

Proizvodnja najjednostavnijeg vijenca plastičnih cijevi

Za kuhinje ili slične prostorije kućanstva, možete samostalno napraviti jednostavnu i originalnu kavez cijevi. Idealan je za jednostavne zavjese na zvoni, petlji ili snimkama. Istina, rješenje je privremeno, ali je savršeno za davanje.

Za rad, trebat će vam samo nekoliko cijevi (ovisno o broju krila), posebnim nositelje i pribor za pričvršćivanje struktura. Možete koristiti vijke i vježbu za visokokvalitetnu fiksaciju, nakon čega rupe ostaju u okviru ili tekućim noktima koji neće napustiti tragove, ali i neće tako dugo trajati.

Vijeće

Idealna varijanta zavjesa za ovaj vijenac bit će dizajn "pješčanog sata". Vrlo je lako napraviti - samo trebate popraviti strehe na vrhu i donjim dijelovima krila, istegnuti platno i povući ga u središte.

Ova se opcija može nazvati rad za lijen: cijeli proces traje samo nekoliko minuta i ne zahtijeva složene manipulacije. Vi samo trebate izrezati plastične cijevi na dijelovima željene duljine, pričvrstite držače na zidu uz pomoć vijaka ili ljepljivih baza, umetnite cijevi u njih. Kada koristite ljepilo, preporučuje se da prvi dodatak fiksacije uobičajenog viskija, koji je eliminiran nakon sušenja baze.

Članak o toj temi: Spojite pranje u kuhinji

Kako napraviti vijence za zavjese s vlastitim rukama od djevojke?

Stvaranje vijenca za japanske zavjese i pravila za instalaciju

Najteži proces u proizvodnji samostalnih elemenata je izgradnja streha za japanske zavjese. Optimalna opcija se smatra da kupi gotov proizvod sa svim vodičima na koje se može napraviti okvir zavjesa, ali s velikom željom možete sami napraviti nadstrešnice.

Dizajn japanskih panela koji se sastoje od rastegnutog tkanine tkanine izgledat će atraktivno samo uz pravilnu instalaciju vodiča, krute fiksacije brazde i odsutnosti mogućnosti pomicanje elemenata oko njegove osi. To se postiže korištenjem visokokvalitetnih materijala i specifičnih dodatnih proizvoda.

Uređivač za japanske zavjese mogu biti plastične ili aluminijske. Svaka stranica je namijenjena zasebnu zavjesu i ima osnovu za popravak lipuchku, koji su pričvršćeni platna tkiva. Ako sami radite dizajn, možete koristiti dvostrano tkivo s čičak na obje strane. To će omogućiti promjenu izgleda prostorije ovisno o raspoloženju.

Čarobnjak mora misliti na broj pjesama unaprijed: Montaža dodatnih dijelova u takvim sustavima vrlo je problematično. Postoje osnovni elementi koji vam omogućuju da instalirate ne-jedan na jedan stazu, ali nekoliko vodiča, koji će uštedjeti malu širinu dizajna i što će značajno spasiti slobodan prostor.

Da biste popravili ploče japanskih zavjesa, postoji nekoliko opcija za lokaciju pojedinosti, koji pruža razna dekorativna rješenja, ali to može biti prihvatljivo komplicirati rad domaćeg majstora. Morate unaprijed razmišljati o metodi upravljanja sustavom. Ako postoji odbijanje izravne ručne kontrole, montira se posebna posuda. Ako se pojavi potreba u elektroničkom uređaju, preporuča se uputiti na stručnjake. Najmanja netočnost u okruženju dovest će do činjenice da će bilo koji kretanje panela pretvoriti u složen i bolan proces.

U proizvodnji streha za japanske zavjese, standardni sustavi ne mogu se koristiti, u svakom slučaju ćete morati kupiti određene profile. Kao praksa pokazuje, neovisna proizvodnja takvih proizvoda nije uvijek jeftinije kupiti gotov model i profesionalnu instalaciju. Bolje je platiti jedno vrijeme nego da nazove majstora da rastavljaju dizajn, njegovu prilagodbu i ponovno instalaciju.

Članak o temi: Leptiri na zidovima Učinite to sami: 3 ideje poput onoga što učiniti

Kako napraviti vijence za zavjese s vlastitim rukama od djevojke?

Izlaz

Projektiranje, stvaranje i instaliranje domaće strehe - proces dugotrajnog, ali ako su ispunjene sva pravila, rezultat rada će premašiti sva očekivanja. Nije svaki vlasnik može se pohvaliti izvorni proizvod u ukrašavanju njegovog stanovanja, tako da su takvi udarci uvijek visoko cijenjeni.

Dizajneri se podsjećaju da ne vrijedi zajam samo na funkcionalnoj strani problema. Zahvaljujući obilju spojnica, čak i najjednostavniji proizvod može se urediti u skladu s glavnim stilistom prostorije i naglasiti njegovu jedinstvenost.

Što se tiče japanskih zavjesa, bolje je vjerovati majstorima ovdje, pogotovo jer u svjetlu rastućeg natjecanja trošak takvih djela nije tako visoka.

Čitaj više