Dekoracije za lambrekin s vlastitim rukama: značajke (video)

Anonim

Najpopularniji s potrošačem i dalje koriste meke sorte lambrequina, kao da bi se stvorila atmosfera odmora, nemoguće je pronaći optimalniji dizajner element. Pogotovo ako izvršite nakit za lambrequin vlastitim rukama.

Dekoracije za lambrekin s vlastitim rukama: značajke (video)

Primjer uzorka klasične zavjese s lambrenom.

Uređaj i značajke

Svaki lambren je, prije svega, swag. U svom obliku, ovaj detalj podsjeća na sudoper. S obje strane napravljeno je sklopivo sklopivo, što daje donji dio obliku polukruga. Kako bi se dodatno ukrasio i diverzificirao proizvod, obrazac se može stvoriti ne standardna, već asimetrična, čime se pridaje posebnu osobnost.

Drugi dio lambrequin je HalfAll. Ovo je običan swag, na vrhu u kojem se izvodi posebna rupa.

Sljedeće slijedi Jabot. Jedan od najvažnijih dijelova. To je preklop, koji je položen kroz gornji dio tkanine. Činjenica da su strane izrađene od različitih veličina, omogućuje vam da prenesete posebnu igru ​​svjetla na tlo.

Kravata - U ovom detalju, nabori su slojevita oko perimetra gornjeg reza, što predstavlja nekoliko jabsa koje su povezane dugim dijelovima dijela.

Plank, s kojom je lambren pričvršćen na strehe.

Kako je rezanje lambrequin? Da biste počeli otvarati, morate odlučiti o izboru tkanine. Da biste ispunili lambrekin, bolje je zaustaviti svoj izbor na mekim tkivima jednog tonaliteta ili odabrati materijal s nepažljivim uzorom.

Kako šivati ​​lambrene

Detalj swag podsjeća na svoj izgled na trapezoid s blago zaobljenim rubovima.

Dekoracije za lambrekin s vlastitim rukama: značajke (video)

Shema izračuna materijala za lambrequin "ventilator".

  1. Da bi se nastavio na uzorak, tkanina je izrezana pod kutom od 45 stupnjeva. To je potrebno tako da nabori izgledaju što je moguće mekane.
  2. Ovaj dio troši najveću količinu materijala, bez obzira na izravnu veličinu swag.
  3. Nakon što je potpuno nepoznato, mora biti pažljivo moždani udar prije i nakon obrade donjeg reza.
  4. U slučaju da ne možete kvalitativno ostvariti preklapanje nabora kada glačanje, lagano rastegnite tkaninu i odmahnuli donji rub paralelno.
  5. Kako bi se nacrtali granice budućeg mjesta, potrebno je akumulirati liniju olovke i označiti sve veličine u njemu u gotovom obliku.
  6. Zatim se stad prikuplja na pravim mjestima pinova na takav način da centar ostaje netaknut. Nakon toga, potrebno je nastaviti s izravnim radom na naborima.
  7. SVAG je zatim presavijen na stolu i dodatno označava liniju budućeg šava.

Članak na temu: GLKL particije: Klasifikacija i instalacija

Nemojte se uznemiriti ako nabori ne rade prvi put savršeni. Kupite nekoliko metara najjeftinije tkanine i prije posla na njemu.

Dekoracija Lambrequena

Izbor Lambrequina u potpunosti ovisi o izgledu sobe. Lambonen je usmjeren na stvaranje maksimalnog završetka obrasca za otvaranje prozora, pomažući da se sakrije nepreponcent izgled vijenca.

Da biste odabrali optimalnu opciju lambrena u sobu, najbolje je vidjeti fotografije gotovih radova.

Dodatna popularnost stječe teške sorte lambrequina, nazvanih Bando i dopuštajući kombiniranje različitih vrsta tkanina, čime se stvara prirodni ukras lambrequina.

U istom slučaju, ako planirate stvoriti nakit za lambrequin sebe, možete stvoriti dekorativne kabele, pojedinačne aplikacije, meke četke, leptire, životinje i cvijeće od komada tkiva.

Dekoracije za lambrekin s vlastitim rukama: značajke (video)

Vrste Lambrekenov - Bando.

Četke. Možete ukrasiti lambrene vlastitim silama, prenijeti na individualnu ideju dizajnerske. Graciozne četke će biti vrlo atraktivne da pogledaju lambrene.

Naravno, možete kupiti gotov dekorativni proizvod u trgovini, ali cijena takvih stvari će biti nekoliko puta veća. Osim toga, samostalne četke će privući pozornost na individualnost stila.

Da biste poslali, trebat će vam vrlo značajna količina raznovrsne pređe i fino sintetičke kabela. U antici napravili četke ukrašene dragocjenim kamenjem, sada svatko može ukrasiti lambrekvine iz perli i perli.

Prilikom stvaranja četke možete koristiti neograničen broj boja, podizanje niti na boju zavjese ili izradu kontrastičnijeg odabira.

Sada ukras lambrequina i dalje dobiva sve veću popularnost. Ako je potrebno, dekorativni elementi mogu se odabrati čak i na tako složeni stil, kao što je high-tech, stvarajući izvorni i jedinstveni sastav.

Širina četke je odabrana u svakom slučaju pojedinačno, pomaže u stvaranju dodatne udobnosti u zatvorenom prostoru.

  1. Pravokutnik je izrezan iz kartona do veličine buduće četke.
  2. Debela pređa je namotana na njemu, koja tada mora biti čvrsto vezana. Uzmite u obzir da s takvim radom, kraj niti mora šjedati duž okreta koji će se smanjiti na dnu.
  3. Izvoditi suspenziju među sobom, tanke žice su tkani. Prsten drva morat će zamotati pređu, a lopta je ušivena.
  4. Svaki sljedeći kraj niti mora biti skriven pod prethodnim twist, putovao je kroz loptu i prsten. Nakon što se drveni dio kreće na loptu, četkica će biti potpuno spremna.

Članak na temu: Ideje odabira zavjesa na trokutastim prozorima

Cvijeće i njihovo korištenje kao ukras

Najlakši način stvaranja nakita za lambrequin je ukrasiti cvijećem iz tkanine. Sve što će vam trebati mala količina laganog materijala. Optimalna opcija za obavljanje ovog rada bit će veo.

Potrebno je izrezati bendove, čija širina neće prelaziti 12 cm. Potrebno je izrezati iz kose.

Nakon toga, veo mora biti savijen nekoliko puta i obavlja sveobuhvatnu obradu, čime se napravi dvostruka traka. Učvršćivanje se provodi u nekoliko estriha. Kada radite, potrebno je uzeti u obzir da bi bliže rubu latica trebala postati više.

Nakon što se izvodi dovoljan broj cvijeća, zavjese mogu biti uređenje. Gustoća primjene u ovom slučaju trebala bi se smanjiti ili za promicanje, ili dolje. Najbolje od svega, umjetno cvijeće će izgledati ako ih stavite u nekoliko nijansi u boji koji će postati lakši dok se krećete prema zavjesama.

Drugi način ukrašavanja lambrekina je stvaranje cvijeća iz tkanine, koristeći lijepe perle odabrane u tonu.

Od tkanine morat ćete smanjiti krugove postupno smanjujući veličinu. Svaki krug mora biti presavijen na pola i zategnut u sredini polukruga.

Nakon toga, iz gustog tkiva izrezati osnovu. Nalazi se da je pruga proizvedena već gotova latice u središtu, na koje je zrna ušivena.

Kao rezultat toga, nekoliko dahlija će se pojaviti na lambreknu, što je vrlo značajno raznoliko dizajn sobe.

Ako želite, još uvijek možete napraviti pupoljke iste boje kao gotove ukrasne elemente. Da biste to učinili, potrebno je koristiti isti veo, žice, kuglice i kosi beyk.

Krugovi izrezati iz tkanine, koji su također presavijeni latice, obavljajući unsecured pupoljak. Sredina pupoljaka je ukrašena perli. Žica je umetnuta u već obrađene kljunove, igrajući ulogu stabljike koja je ušivena na cvijet. Tada je mjesto privrženosti obrubljen krpom, što je rezultiralo iznimno izvanrednim pupoljcima na zavjesama.

Članak o temi: Paneli na zidu iz DVP - 3 načina

Čitaj više