Razumijemo kako se šivati ​​swagge

Anonim

Moderne zavjese s lambrekinima, na kojem se swag visi na vrhu - jedan od najboljih načina da napravite prozor jedinstven. Takve zavjese biraju poznavatelje dobrog interijera i ljubavnika za bojenje. Šivati ​​prekrasan model takvog gartin azil ne svake kromove.

Razumijemo kako se šivati ​​swagge

Swag preko zavjesa

  • Izrada uzorka
  • Šitili smo mehaničku swag.
  • Video na temu
  • Swag po sebi je dobro u kombinaciji s lambrekinom, oni se međusobno nadopunjuju i čine elegantan polukrug s naborima. Takva dekor zavjese izgleda sjajno na prozoru bilo koje sobe. Neka lijepe takve zavjese je teška, čak i iskusna krojačica neće odmah htjeti napraviti posao. Ali mi ćemo pogledati na putu, nakon što dobivanje kvalitetnog proizvoda imat će čak i pridošlica, klasični način ostavljanja iskusnih ljudi.

    Razumijemo kako se šivati ​​swagge

    Lambrequen je danas općenito popularan, oni su ukrašeni bogatim kućama u različitim zemljama. Većina tvrtki koje proizvode zavjese na velikom opsegu odmah su odgovorile na potražnju i počele su se slagati za zavjese svih vrsta i mogućih vrsta. U prošlosti, zavjese s lambrequinima bila su znak prosperiteta i luksuza, unutrašnjost s njima uvijek je privukla pozornost. U običnim domovima, to je rijetko pronađeno, češće su visjeli u velikim vladinim zgradama i izazvali oduševljenje svih dolaska. Kasnije, kada je tkanina za zavjese za kupnju bilo mnogo lakše, takve zavjese počele se pojavljuju u običnim kućama, a ljudi su počeli svladati tehniku ​​šivanja za bilo koju veličinu prozora. Od tada, takav model Gardin nije izašao iz mode.

    Izrada swgoge

    Šivati ​​swag problem ne iz pluća i moram pokušati smanjiti. Ako postoji i zavjesa Lambrene da mu dodati, dizajn će moći izgledati dobro i završiti. Međutim, vrijedi da se proporcije između Svagovom i labrakena moraju promatrati tako da slika izgleda skladno. Da biste izašli dobro, morate unaprijed otvoriti tip u kampu i izračunati potrebnu količinu festoona.

    Članak o temi: zavjese za jednu stranu za kuhinju i spavaće sobe - savršeno rješenje

    Razumijemo kako se šivati ​​swagge

    Festos bi trebao gledati skladno na kraju, kao da stvara opću povoljnu sliku. Uzorak, svaki detalj i nabori u ovom slučaju zahtijevaju vještinu i točnost tako da je krajnji rezultat dobar. Uzorak asimetričnog vagona za početnike otvorit će suptilnosti proizvodnog procesa i dovođenje na željeni tip. Morat ćemo dobro isprobati, ali je svladao težak proces da napustimo takve elegantne zavjese neće biti puštene.

    Najjednostavnija metoda

    Prvo što trebate naučiti je da je mačji uzorak jasno izrađen pod kutom od 45 stupnjeva. Nije teško izrezati toliko, a rezultirajuća tkanina pri preklapanju ispravnog puta će vam omogućiti da dobijete prekrasne nabore koji će također ukrasiti prozor. Ako je tkanina prekrivena uzorcima ili uzorcima, malo je vjerojatno da će doći na određeni kut - neće uspjeti održavati sklad uzorka. Uobičajeno je koristiti malo različitih tehnika, morate pogledati osnovne niti. Pa, nemojte zaboraviti o proporcijama - za okupljanje nesrazmjerna sredstva, pokvarite se na korijenu.

    Razumijemo kako se šivati ​​swagge

    Da bi proporcije točne, morate se pridržavati određenih pravila:

    • Duljina odredbi trebala bi biti jednaka širini;
    • Nabori moraju biti jedna dubina, tada će veličina biti ista i točna.

    Ako želite napraviti Gardin izgovoriti, onda biste trebali napraviti rezni utakmicu za lambrekin na kosi liniji, onda je vrsta mnogo spektakularnije.

    Čine desno sredstvo za swagom da se produbi u dugotrajnom i višestrukom procesu. Jedan takav tip izgleda loše, ali za šivanje tako da se ova opcija kombinira s zavjesama i lambrequine već je zadatak sveobuhvatniji. Da, i sam lambreken trebao biti ispravno, inače se neće uklopiti u sastav s zavjesama. To također znači da je lambrequen pod određenim vrstama swagom dužan imati točan broj nabora u dužini. Stoga, za ujedinjenje toga u jednom sastavu bit će puno snage.

    Članak o temi: Mastery Rolus za balkon s vlastitim rukama: ekonomična opcija za Windows

    Razumijemo kako se šivati ​​swagge

    Swag i zavjese u dnevnom boravku

    Poboljšanje vještine

    Uzorci asimetričnog fakulteta, kao i svi drugi pridošlice nikada ne idu brzo. Brzo napravite rez, odmah pogodite s količinom i dubinom nabora - dolazi tijekom godina i stotine modela izvodi. Ali ako provodite vrijeme, učenje da napravite prekidač i lambrequins za šivanje zavjesa za vas više ne radi i nepodnošljiv zadatak. Možete čak i sigurno dobiti posao u agenciji za dizajn - oni cijene one koji se odmah utjelovljuju na vlastitu.

    Ako ste na prvi pogled, čini se da ste impresivni, onda žurimo da vas udovoljimo - postoji posebna tehnika za šivanje lakših varijanti portera, koji se nazivaju mehanički SWGA. Tajna je da ga nije potrebno položiti. Ne morate označavati svakog puta ručno, to je učinjeno pomoću posebne trake za montažu. Tako ćemo shvatiti kako napraviti rezanje mehaničkog tipa uz korištenje takve zavjese trake.

    Razumijemo kako se šivati ​​swagge

    Izrada uzorka

    Da biste pravilno izgradili i uživali u različitim uputama, morate znati uvjete koji se koriste u ovom području:

    1. ½ usred zavjesa;
    2. Rame;
    3. Dubina;
    4. ½ niže odredbe.

    Kao primjer, napravit ćemo asimetričnu SWGA s širinom žice od 90 cm i dubine od 45 cm. Dužina u isto vrijeme donja uvjeta jednaka je jednom i pol metara. Slijedi da:

    • ½ sredine je 15 cm;
    • Ramena 30;
    • Dubina 45;
    • ½ duljine donje žice 70 cm.

    Razumijemo kako se šivati ​​swagge

    Svaki od ovih brojeva dobiva se ne-dobrim matematičkim operacijama na razini škole, ovdje nema problema.

    Uzorak jednakostraničnog Waga je učinio tako, prvo pokušajte skicu, a zatim na tkaninu:

    • Koristeći ravnalo na papiru, izgradite ravno kut s točkom A;
    • Desno od njega stavljamo mali segment, brojčano jednak ½ sredine swag. Na ovu vrijednost, dodajte tri centimetra za treptanje i obradu;
    • Ispod točkica, treba se pojaviti CU rez, koji će biti jednak dubini zabrane. Postoji amandman činjenice da je tkivo podvrgnuto;
    • Koristeći cirkulaciju, morate nacrtati luk, čiji je radijus jednak duljini abey;
    • Od korištene točke potrebno je odgoditi segment s konačnom točkom u onome što je jednako sredini provissial plus tri centimetra za obradu;
    • Rezultirajuća slika je uzorak.

    Članak na temu: Polaganje masivne ploče na estrihu bez šperploča i s njom

    Razumijemo kako se šivati ​​swagge

    Kao što vidimo, nije teško smanjiti SVAG, glavna stvar je da se usredotočite. Montažna pletenica pričvršćena je na gornju liniju, od ramena. Sredina se ne obrađuje, ali ne zategnut. Naboji su obično ušiveni na oblozi, ali kako bi se olakšalo zadatak, moramo šivati ​​swagom na lambrene i materijal za odabir svjetla zarobljene tkanine. Takav model može se šivati ​​na proizvoljnom kutu, ne samo 45 stupnjeva, glavna stvar je biti uspješna.

    Šitili smo mehaničku swag.

    Donji rub tkanine treba treptati u dvostrukom savijanju, možete čak i kosi zaljev.

    S gornje strane, vrpca zavjese probode da se sakrije swag morate pretvoriti u unutarnju stranu i pokušati dobro isprobati. Traka treba treptati šivaći stroj, glavna stvar je da šavovi imaju glatke šavove.

    Razumijemo kako se šivati ​​swagge

    Video na temu

    Pogledajte video dizajn

    Šiwing Swag nije neovisno teško, već smo otkrili tu činjenicu. Osim toga, mehanička swag je samo jedan od metoda za početnike, koji je dizajniran za pojednostavljenje procesa šivanja. Ali nakon razvoja, rezultat će biti šarmantan, i, što je najvažnije, to je razlog da bude ponosan na proizvod koji je sami napravio. Drugi plus - nakon prvog prozora želi promijeniti ostatak, vještina će na kraju moći rasti i rasti. Korak po korak, šivaći slučaj će vam podleći, a kopije će postati bolji. Pomoć za ovladavanje drugim tehnikama mogu različite video pogodnosti koje se uklanjaju profesionalni majstori. Na internetu ima puno, samo trebate pokupiti prikladnu za sebe.

    Čitaj više