Pričvršćivanje aluminijskih profila: Radne značajke

Anonim

Vitaly, Voronezh pita pitanje: Pozdrav! Smatram se iskusnim domaćim majstorom, ali se nikada ne bih morao suočiti s korištenjem izgradnje, popravak ili proizvodnju profilnih struktura. Čuo sam da ima prilično širok raspon primjena. Želio bih znati mišljenje stručnjaka o tome je li to istina, i zbog čega su metalni elementi postali toliko česti u privatnom i industrijskom izgradnji. Ako je kvaliteta ovog proizvoda tako visoka, onda bih volio znati kako je aluminijski profil pričvršćen, jer ga također namjeravam primijeniti prilikom obavljanja kuhinjskih slušalica i ugradnju ventiliranog pročelja vaše seoske kuće. U kojem redoslijedu popravljanja fasada, ako se pretpostavlja da koristi metalnu komponentu u procesu? Stručni odgovori:

Pričvršćivanje aluminijskih profila: Radne značajke

Ventilirana fasada zgrade.

Montaža aluminijskog profila se distribuira, to je zbog činjenice da proizvodi nisu samo ekonomični, već i univerzalne samoudrške strukture. Proces pričvršćivanja aluminijskih profila često se proizvodi tijekom rasporeda sustava fasadnih sustava, ovi proizvodi djeluju kao element komponente nosača.

Učvršćivanje se vrši pomoću fasadnih sidra na koje je instaliran metalni element. Do početka instalacije na zid, toplinski izolator treba montirati. Njegova fiksacija se vrši kišobrani. Nakon toga, izolacija fasada štiti membranu koja sprječava pušenje i vlaženje. Membrana se mora pričvrstiti na bovošću između metalnih elemenata. Postupak instalacije treba obaviti na takav način da postoji zračni sloj između izolacijskog sloja i završne obrade fasada.

Pričvršćivanje aluminijskih profila: Radne značajke

Sidro fasada se koristi za pričvršćivanje profila na vanjski zid zgrade.

Aluminijski elementi mogu se koristiti unutar kuće, na primjer, prilikom izrade vrata za kuhinjske slušalice. Uloga punila u ovom slučaju izboči MDF. Od peći preporučuje se rezati pravokutnik s određenim dimenzijama. Na jedan od krajeva obratka iz MDF-a treba provesti C-u obliku crteže. Tek nakon toga veličina elementa je dopuštena ispravno ispraviti hacksa, tako da je njegova duljina jednaka duljini segmenta segmenta. Radak se mora staviti na kraj, a zatim ojačati s klamericom i noktima. Da bi se fasada zatvorila u aluminijskoj komponenti, lišena vanjskih defekata, potrebno je instalirati dekorativnu traku koja će zatvoriti kape za pričvršćivanje.

Članak o temi: Kako samostalno napraviti podij u apartmanu

Kako bi napravili uglove fasade neostile, oni će imati dekorativni kut koji će se staviti na, koji će biti povezan jedni s drugima. Nakon toga, istom tehnologijom potrebno je podesiti element za drugu stranu obratka MDF-a. Potrebno je instalirati materijal u kutu, a zatim na isti način za ojačati i proizvoditi dekor. Nakon što je fasada spremna, potrebno je opremiti udubljenja namijenjene nadstrešnicama pomoću glodalne pile.

Fasade na temelju opisane komponente imat će karakteristike snage i estetike.

Aluminijske trake u obliku oblika mogu imati bilo koju boju. Osim jednostavne instalacije, profil ima nisku cijenu, sprema se na proizvodnju struktura iz materijala.

Čitaj više