Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Anonim

Početak rada s vlastitim rukama, moji poznanici pitaju kako lijepiti staklast. Oni su zainteresirani za gost i tehničke karakteristike završnih materijala, potrošnje i koliko plaćanja. Prozori i temperaturni način popravka rijetko se postavljaju. Nacrti, vlažnost zraka i drugi parametri mikroklime u sobi snažno utječu na kvalitetu dekoracije zida. Oni ovise o trajanju očuvanja sjaja u unutrašnjosti i mandatu sljedećeg popravka.

Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Ljepilo pozadinu vlastitim rukama

Ne sviđa mi se kako je pozadina zaglavljena, odmah otvoriti prozore

Nazvao sam prijatelja. Završio je ljepilo u sobi. Problem je bio u neuspješnom izboru vrsta rešetke, njihove boje i loše kvalitete. Kako ljepilo pozadinu iz stakloplastike Vadik znao, ali on nije volio rezultat. Upitao je Vijeće, što da mu učini, da ih pobijedi dok se ne osuši ili pređe za nekoliko dana.

Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Samoljepljiva pozadina

Nisam imao slobodno vrijeme i preporučio sam otvoriti sve prozore. Nisam ništa shvatio, ali učinio sam sve u navikama.

Nekoliko dana kasnije, Vadik je ponovno nazvao. Gimnoche Wheels je normalno završio, nakon koliko dana ili sati možete otvoriti Windows. Prema gornjim gost, temperatura zraka u sobi mora biti 16 - 20 °, vlaga je prosječna. U takvim uvjetima većina tipova tapeta suši u dva dana. Ali bolje je patiti tri, a onda možete prozračiti sobu, otvoriti prozore i uključiti štednjak.

Moj prijatelj je bio nezadovoljan svima i nije htio provesti vrijeme i snagu za uklanjanje pozadine. Za njega su napravili propuh i otvorene prozore. Ujutro je vidio da je ostalo samo 2 - 3 m2 završena. Ostatak platna od stakloplastike ležao je na podu. Sada je znao ne samo kako lijepiti staklast, ali i kada možete otvoriti prozore.

Članak o temi: Swing vrata iz profila za davanje - proizvodnju i instalaciju vlastitim rukama

Teksture i tehničke karakteristike naočala

Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Kada mogu otvoriti sustav Windows nakon lijepljenja pozadine?

Fiberglass završni materijali imaju specifikacije, potpuno relevantni najveći gost za stambene prostore i zahtjeve za ekologiju. Od najtanjih staklenih vlakana stvorena je teksturirano platno, ima niz pozitivnih kvaliteta:

  • ne ispušta štetne tvari;
  • sastoji se samo od prirodnih komponenti;
  • Zidove nakon salaliranja s pozadinama od stakloplastike udišu;
  • Pojava gljivica je isključena;
  • Kukci i miševi ne uništavaju platnu od stakloplastike;
  • Možete slikati do 20 puta da biste promijenili boju.

Staklena oprema u unutrašnjosti stvara ugodne uvjete. Redovito možete ažurirati sobu, prerađuju zidove. Ne možete koristiti boje na temelju otapala, samo vodeni. Tada će mikroklima prostorije poštivati ​​zahtjeve na stambenim sobama i dječjim institucijama.

Materijali od fiberglasa izrađeni su od prirodnih komponenti. Osnova je pijesak i soda. Tekstura je slična teksturiranoj tkanini, od kojih šivaju odjeću. Samo lane i vunene niti zamjenjuju se staklom.

Tehničke karakteristike naočala su superiorne od korespondencije svih sličnih završnih materijala.

  1. Velika snaga. Naporak na jaz prelazi bambus panela 3 puta.
  2. Nemojte spaliti.
  3. Otporna na vlagu.
  4. Visoka propusnost pare.
  5. Nemojte reagirati na kiselinu i alkalno.
  6. Vijek trajanja više od 50 godina.
  7. Otporan na habanje.

Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Ljepila pozadina u sobi

U skladu s gostom, stakloplastike teksturirane pozadine mogu se zalijepiti u prostorije s različitim karakteristikama mikroklime i intenzivno upravljani:

  • kupaonice;
  • kuhinja;
  • kotlovnice;
  • hodnik;
  • laboratorija;
  • dječje institucije;
  • uredi;
  • Javne sobe s velikim protokom posjetitelja.

Gimnocoes u unutrašnjosti izgledaju sjajno i savršeno pogodno za zahtjeve najveće za različite institucije.

Samostalno ljepilo pozadinu

Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Ljepila pozadina u apartmanu

Prije ljepšanja stakla potrebno je naučiti o svojim nedostacima i značajkama:

  • Velika specifična težina na m2;
  • visoka cijena fiberglasa;
  • S rezanjem se formiraju prašina iz malih staklenih vlakana, štetnih za respiratorne organe i nadražujuću kožu;
  • Obojene mrlje na zidu će se pomaknuti kada pobijedite pozadinu bez slikanja.

Članak: Unutarnja dekoracija drvene kuće: Tehničke značajke

Staklena stakla, kao i druge vrste cholera, zahtijeva određene uvjete. Ljepilo se koristi samo na paketu. Fiberglass, vinil, bambus i krpe od pluta nisu podmazani ljepilom, samo zidom. To minimizira deformaciju od vlaženja i istezanja pozadine na svakom m2.

Kada je zaljepljivanje pozadine nemoguće:

  • otvoreni prozori;
  • Uključite štednjak i ventilator;
  • Ostavite klima uređaj;
  • Krši prirodno ujednačeno sušenje.

Prema GOST zimi, dopušteno je uključiti stacionarno grijanje prije početka popravka i ostaviti je za cijelo razdoblje. Moguće je početi lijepiti pozadinu kada se sobna temperatura stabilizira. Nemoguće je isključiti sustav grijanja dok se ljepilo i drugi materijali potpuno suše. Ovo je razdoblje od najmanje 3 tjedna kada je nedavno radio.

Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Nove pozadine u sobi: Kada možete otvoriti prozore?

Potrošnja ljepila na m2 ovisi o materijalu. Za lagane papirne nacrte, 15 GB praška razrijeđen u 75 grama vode. Prilikom izračunavanja zidova zidova i umnožava broj kompozicije na njemu, plus 5%.

Za teške stakloplastike i vinilne pozadine, dobiti gotove ljepilo. Potrošnja je naznačena na paketu. Ovo je oko 30 - 40 grama po m2. Izračunajte točnije koliko vam je potrebno, radije, naznačeno na naležnoj strani pakiranja. Tu su i tehničke karakteristike smjese, uključujući potrošnju.

Pažnja! Gimlelomes će se držati mnogo bolje ako ih nakon što ih drže da ih podmagnete ljepilom.

Prozori se mogu otvoriti kada se pozadinu osuši nakon zidova zidova. Dovoljno tanak 24 sata. Što su viša tehnička karakteristika materijala i omjera, to više vremena zid suši. Temperaturna razlika i vlažnost će prisiliti platno smanjiti i kretati se s neujednačenim osušiti. Kao rezultat toga, pozadina može potpuno pasti ili početi gubiti svoj izgled ubrzo nakon završetka popravka.

Članak o toj temi: Dizajn kuhinja-dnevni boravak u privatnoj kući

Stropna lagana

Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Ljepila pozadina u apartmanu

Brzo držite pozadinu nakon lijepljenja uz pomoć otvorenih prozora, moj prijatelj je već naučio. Već je znao lijepiti staklast tako da će dugo izgledati dobro. Koliko ne možete otvoriti prozore. Ali Vadik je nastavio pitati pitanja. Ako se Windows može otvoriti 3 dana nakon lijepljenja pozadine, onda kada se rastegnite strop.

PVC film se proteže zagrijavanjem toplinskog topa sobe. Stoga, nakon postavljanja pozadine, preporučljivo je izdržati tjedan dana.

Rekao sam prijatelju kako lijepiti staklo na strop. Potrebno ih je pritisnuti i zagladiti. Teška platna trebala bi biti dobro zalijepljena.

Postoji jednostavan način. Pod slikanjem koristi tanku pozadinu, nazvana paučina. Oni su lagani, izdržljivi, imaju sve karakteristike slične staklenim prozorima. Udio njihovih oko 250 gr. Potrošnja ljepila i sila manje.

Molite i vraćanje pozadine

Kada možete otvoriti Windows nakon lijepljenja pozadina stakloplastike i drugih materijala

Kada možete zrak sobu nakon lijepljenja pozadine

Sljedeća faza popravka u kući prijatelja bila je slikanja staklenih prozora. Koliko slika treba kupiti, izračunato iz norme od 500 grama po m2. Prvi put i kada se boja promijeni, potrebno je primijeniti 2 sloja. Koristite valjke.

Uz neravnomjerno sušenje, mrlje i pruge mogu se pojaviti boje. Stoga je prvi dan nakon bojenja prozor pozadine zatvoren.

Čitaj više