Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

Anonim

Gardian i Tapore su dvije tvrtke koje proizvode čelične vrata. Analizirajmo proizvode obje tvrtke i odrediti gdje je bolje stjecanje proizvoda. Proizvod bi trebao biti pouzdan i služiti dugo vremena, jamčiti sigurnost. Važna uloga se igra dizajn i funkcionalnost.

Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

Odaberite metalna vrata

Tehnologija proizvodnje:

  • U tvrtki, Pita Design je napravljen prema tehnologiji INAPT Fun, uz pomoć tvrdog poliuretana. Ima svoje prednosti - odsutnost šupljina, krutost i trajnost. A dizajn ne vodi od temperature temperaturnog režima, ima kakvoću požara. Kutija je izrađena od čeličnog lima.
  • Hidraulični i elektromehanički preše pomažu Gardskim tvrtkama proizvode visokokvalitetne čelične strukture. Vrata se proizvode profiliranjem metalnih listova na visokoj preciznoj opremi. Koristi se hladni valjani čelik. Materijali zadovoljavaju sav. Proizvod je tvrdi okvir koji je prekriven s dva čelična ploča. Proizvodi su zaštićeni od hakiranja, imaju zvučnu izolaciju, izdržljivi, otporni na vatru.

Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

Dizajn proizvoda:

  • Konus nudi rasute dekorativne MDF ploče. Možete odabrati ili bez uzorka. Razvijene su različite zbirke proizvoda - Ultra M, Super Delta, Super Omega. Izvrstan dizajn, predstavio vrata u bezbrojnim varijacijama i paleti boja. Možete pogledati fotografiju u katalogu i uvjerite se to.
  • Zapanjujući dizajn završnih obrada, raznolikost opcija za tvrtku Gardian će vas iznenaditi. Mnoge vrste crteža, teksture su prikladne za bilo koji interijer i zadovoljit će vaše zahtjeve. Dizajnirao je smjer poslovnih, ekonomija i vrhunskih razreda. U svakom razredu su njihove zbirke zastupljene. Na primjer - Metropolis, Outpost, Gerd. Koristi se ukrasni paneli. Možete vidjeti opcije proizvoda u online trgovini.

Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

Instalacija proizvoda:

  • Prije instaliranja vrata, tvrtka Torex ulazi u stručnjaka koji zamrzne i isporučuje proizvod. Ugradnja novog i rastavljanja starih vrata. Pomoć za odabir komponenti do vrata - PlatBorks, Dobors, brave, petlje, ručke.
  • Gardian svojim klijentima nudi sve instalacijske korake. Prilikom sklapanja ugovora, mjerač je spreman otići u vrijeme koje je prikladno za kupca. Osim proizvoda, instalirani su elementi, cilindri, brave.

Članak na temu: Dječji krevet: Učinite to sami klatno

Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

Pristup klijentima:

  • Tvrtka je individualno prikladna za svoje klijente. Zaposlenici pokušavaju ispuniti sve zahtjeve kupaca. Moguće je instalirati proizvode na dan kontaktiranja tvrtke. Tu je jamstvo za vrata za razdoblje do sedam godina. Kao i jamstveni servis za cijelo vrijeme. Uvijek smo rado savjetovati naše klijente na bilo kojem pitanju o odabiru, instaliranju i održavanju proizvoda. Postoji sustav popusta pri ponovnom pristupu tvrtki. Tu je usluga ključ u ruke. Brigada postavlja dizajn na jedan dan zajedno s završnim radovima.
  • Autor dizajna Gardski proizvodi je sam korisnik. Za praktičnost prikazana je širok raspon proizvoda. Zaposlenici visoko cijepe želje kupaca. Glavni cilj je zadovoljiti sve zahtjeve za projektiranje, instalaciju i funkcionalnost. Proizvodi se isporučuju u najkraćem mogućem roku. Postoje stalne posebne ponude. Osigurana je 24-satna usluga.

Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

Cijena proizvoda:

  • Plaćanje prilikom naručivanja TAPERE proizvodi se vrši nakon instalacije. Cijene za konusne proizvode su prilično niske. Cijene instalacijskog rada nisu precijenjene. Najbolje rješenje za omjer cijene kvalitete. Vrata se stalno nadograđuju bez povećanja cijene.

Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

  • Gardian tvrtka uspostavlja pristupačne cijene na svojim proizvodima. Zaposlenici će vam pomoći da odaberete proizvod koji će se uklopiti u vaš proračun, pogodan za vaš interijer i biti visoka kvaliteta.

Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

Recenzije o vratima:

  • Recenzije o TAPERE proizvodima, govori o koherentnosti zaposlenika. Mnogi klijenti su oduševljeni brzom isporuke i instalacije. Također pišite o dugoročnoj usluzi proizvoda i rješenja za narudžbu u ovoj tvrtki.
  • Zahvaljujući mišljenjima, Gardski proizvodi postali su nadaleko poznati. Veliki broj recenzija prosvijetljeni dizajn i kvalitetu. Vrata savjetuju svoje prijatelje i poznanike.

Koja vrata bolje izabrati: gardian ili tapire

Uspoređujući proizvode i usluge dviju tvrtki, samo vi možete donijeti odluku gdje je bolje kupiti vrata. Sretno!

Čitaj više