Kako objesiti četke za zavjese: Osnovna pravila

Anonim

Četke za zavjesu izgledaju vrlo lijepo, osobito na dekorativnim izvorima, kao i na različitim teškim i masivnim zavjesama. Oni mogu poslužiti kao prekrasan dodatak upletenom dekorativnom kabelu, koji pokupi samu draperiju. Obični standardni proizvodi su uglavnom skupi i čine izvorne četke neovisno neće biti teško.

Kako objesiti četke za zavjese: Osnovna pravila

Četka na zavjesi izgleda lijepo i elegantno, a oni neće otežati.

Potrebno je uskladiti s određenom količinom različitih tkiva i prisutnost tanke sintetičke dekorativne čipke. Ali nakon što su kuhane zavjese spremne, postavlja se pitanje: kako se objesiti na četke za zavjese? Ovo je prilično uobičajena nijansa kojoj postoji nekoliko odgovora. Jedan od njih je napraviti takve "četke", a zatim se objesiti u stabljiku.

Prednost četki za zavjese sami

Trošak gotovih četkica snažno je precijenjena, unatoč činjenici da su to obični karton ili plastične grese omotane užetom.

Kako objesiti četke za zavjese: Osnovna pravila

Proces četke za zavjese.

Slažem se, jer ih mnogo ugodnije i ekonomičnije čine od obične djevojke.

Ali najvažnije je da će vaše "četke" na zavjesama biti jedinstveni i čak isključivi. Takva opcija je mnogo ekonomičnija, a to je razlog zašto:

  1. Tipičan karton se uzima kao baza četke. Može se kupiti u bilo kojoj trgovini.
  2. Užad, kuglice, niti, ljepilo - sve to je vjerojatno imate kod kuće.
  3. Potrošni materijal, kao što su ljepilo, lanac i boja (akril ili gouche), vjerojatno imate previše. Ako ne, onda njihova cijena nije tako visoka.

U osnovi, troškovi takve domaće četke za zavjese bit će dva puta jeftinije nego u trgovini. Pogotovo jer su u trgovinama gotovo svi isti, a njihov je raspon prilično komprimiran.

Članak o temi: Kako povezati kuhinju i dnevni boravak zajedno?

Da bi se stvorila četka za zavjese:

Kako objesiti četke za zavjese: Osnovna pravila

Shema četke iz perle.

  • Tanke i male čipke, obične niti, kao i određena pređa;
  • Detalji namijenjeni za pune dekoracije zavjese: cilindri, male kuglice ili prstenje;
  • Skali za pripravak (možete čak i manikura) ili nož.

Više takvih četki za zavjese moraju biti izabrane na takav način da se skladno uklapaju u ukupnu unutrašnjost sobe i približili se samim zavjesama.

Kako započeti proces proizvodnje sami?

Kako objesiti četke za zavjese: Osnovna pravila

Jednostavno jednostavne četke.

  1. Potrebno je uzeti komad guste kartona, s obzirom na činjenicu da je njegova ukupna širina treba biti jednaka cijeloj dužini navodnih matičnih četkica. Tada je potrebno zamotati pređu na guste niti ili tanku čipku oko baze četke za zavjese (plastiku ili karton) dok ne dođete do potrebne debljine. Od gore navedenog, svi okreti moraju biti vrlo čvrsto vezani, a na dnu po vlastitom nahođenju rezani škarama. Tema, s kojom ste povezali ovu pređu, nemoguće je odrezati.
  2. Prstenovi i kuglice moraju biti u potpunosti dodijeljene sličnom materijalu. Tema vrijedi preskakati kroz običan prsten i popraviti na uobičajenoj kugli.
  3. Mjesta drvenih vanjskih detalja u kući ili apartmanu morate pronaći sve izvorne stvari koje imaju oblik raznih čunjenja. To može biti detalj od najbolje kompaktnih svijećnjaka, masivnih gumba i božićnih plastičnih igračaka. Različite zvone savršeno su prikladne.
  4. Zatim možete zamijeniti pređu s cipelama koje treba zamijeniti običnim nitima s kuglicama ili neka se dekorativni detalji s vrhom baze. Takva četka niti može biti ukrašena umetcima iz uobičajenih uvrnutih vezica. Posebni materijal treba primijeniti, jer su same zavjese vrlo često različite briljantne ili svijetle niti mogu se pojaviti.
  5. Pogledajte u svojim starim kutijama ili ogrlice koje nisu dugo nose. Svi njihovi detalji moraju se koristiti za harmoničan ukras četki za zavjese. Ona, naravno, izgleda elegantno. Zanimljive i lijepe predmete možete pronaći u svojoj garaži, među nepotrebnim starim lusterima i svjetiljkama. Ali prekrasni kristalni privjesci s kuglicama koje sjaje sjajno izgledaju na dovoljno dugoj četkici za zavjese iz tanje kabela iz sintetike.
  6. Tanke vanjske vrpce od satena možete se također slomiti oko ove kartona. Apsolutno je potrebno izvršiti vrlo gladak i točan rub, jer se lopta konvencionalnog stakla može vezati do kraja svih takvih vrpca.
  7. Potrebno je odabrati materijal koji se temelji na ukupnom interijeru i stilu samoj sobi. Možete koristiti metalne oskvrnute lance raznih vrsta koje se prikupljaju jednostavno u malom paketu i stavite remen iz originalne kože s posebnim vanjskim kamionom. Oni će definitivno ukrasiti unutrašnjost u bilo kojoj sobi ili sobi.

Članak o toj temi: Kako napraviti pužnju particiju - korak-po-korak instrukcija

Vintage antilop resa je još uvijek vrlo dobro i skladno, kao i bakrene dijelove koji imaju raznolik uzorak, otvaranje čipke i višebojni perje, male gumene vezice i obične detalje iz plastike.

Kako objesiti četke na zavjesama?

Kako objesiti četke za zavjese: Osnovna pravila

Četke - rublje na zavjesama.

Stropne nadstrešnice su veće popularne. Pravilno odabrani i suspendirani na pouzdane stropne zavjese i zavjese mogu postati pravi ukras apsolutno bilo koje sobe ili prostorije i, naravno, pružiti najpouzdaniju zaštitu za vaš snažan san od svijetlih zraka sunca ujutro ujutro.

Tako da zavjese izgledaju vrlo lijepo i skladno, ali u isto vrijeme nisu izgubili svoju funkcionalnost, to bi trebalo detaljnije riješiti s pitanjem kao pravo objesiti četke na zavjesama na modernoj strop strehe.

Glavna pravila su sljedeća:

  1. Ako, osim gustih zavjesa i svjetlosnih zavjesa, trebala bi instalirati lambrena, trebat će vam vijenac koji ima četiri reda. U nedostatku ovog dijela karnisa s tri reda.
  2. Za veću zasićenost i pomp, može se napraviti takva četka od nekoliko manjih tassola kada se kombiniraju s različitim žičanama apsolutno bilo koje debljine.
  3. Četke su prikladne i ispod zavjesa grčkog ili rimskog stila. Uglavnom u kuhinji, ljudi vješaju svijetle zavjese i zavjese, ali kada vam područje omogućuje da napravite opseg, možete objesiti i zavjese u dužini.
  4. Još uvijek u modi, počelo je opskrbiti zavjese na četkima s posebnim slojevima obloge, posebno ovaj trend je popularan u središnjim gradovima Ruske Federacije.

Četke za oblaganje tkanina mogu se koristiti s dijelom zavjesa koji su uključeni sa samim proizvodima. Ovo je mali segment tkanine u kojem je omotan kartona ili plastika. Zahvaljujući tome, oni neće biti tako eksplicitno dodijeljeni i mogu se lako ukrasiti svijetlim objektima.

Članak o toj temi: Napravite obojenu spavaću sobu u kuhinji s vlastitim rukama

Čitaj više