Mikrovalna kabinet: korisničke recenzije

Anonim

Mikrovalna kabinet: korisničke recenzije

Višenamjenska tehnika ima mnoge prednosti, ali postoje i nedostaci. Prije nego što odaberete ormarić s mikrovalnom pećnicom, vrijedno je ispitati recenzije o ovoj tehnici. Naravno, takva udruga dvije primjene bitne za kuhinju omogućuje vam da spasite kuhinjski prostor, ali se događa da neki od fitnes modela s mikrovalnim zračenjem nisu dobro najbolje funkcije. Stoga je temeljito prikladno za izbor.

Sorte vjetrokotvorica s mikrovalnom mikrovalnom funkcijom

Peć s funkcijom mikrovalne pećnice je električni ili plin. Kombiniranje s mikrovalnom širi funkcionalnost oba. Postoji prilika za korištenje jednog uređaja umjesto dva, štoviše, kombinacija raznih funkcija nastaje, na primjer, konvekcija, odmrzavanje, roštilj, intenzivno pečenje i druge, što značajno ubrzava proces kuhanja.

Mikrovalna kabinet: korisničke recenzije

Opeće u kombinaciji s mikrovalnom pećnicom podijeljeni su u dvije glavne kategorije: plin i električni. Oba su ovisna i neovisna o površini za kuhanje, kompaktne i rijetko - pune veličine.

Izvor mikrovalnog zračenja u takvoj peći je magnetron. Ultrahegh-frekvencijski valovi, koji generira, prodiru u proizvode od ne više od 1,5-3 centimetra i zagrijati ovaj sloj, izazivajući unutarnji prijenos topline. Dakle, mikrovalna se koristi za zagrijavanje gotovih proizvoda ili za odmrzavanje.

U uobičajenoj peći, proizvod se zagrijava zbog rada posebnog elementa (elektrofona) ili topline s otvorenog plinskog plamenika (plinska jedinica). Peć s mikrovalnom funkcijom zagrijava samo molekule vode u proizvodu. U isto vrijeme, brzina kretanja potonjeg se ostavlja, trenje između njih se povećava, stvarajući učinak unutarnjeg prijenosa topline i ubrzavanje pripravljanja posuđa.

Odaberite kombiniranu pećnicu

Mikrovalna kabinet: korisničke recenzije

Stanovnici "Hruščevoka" i Smart - stanovi će cijeniti multifunkcionalnu pećnicu. Uostalom, jedna od njegovih glavnih prednosti je spasiti radni prostor u maloj kuhinji. Odaberite takvu tehniku ​​i one koji ozbiljno uživaju u kuhanju i ima mnogo različitih uređaja u kuhinji, koji imaju mnogo prostora.

Članak o temi: Novogodišnji obrti to čine sami

Prednosti plinske peći s mikrovalnim valovima uključuju veliku pouzdanost plinovoda u starim kućama u usporedbi s električnim ožičenjem. Osim toga, stara mreža ne može biti dizajnirana za tako snažnu jedinicu. Ipak, svi znaju nedostatke plinske peći, koja se ne može ispraviti ni s dodatnim mikrovalnim valovima:

  • nejednacionalna raspodjela topline u pećnici;
  • ograničen skup funkcija;
  • složenost s instalacijom.

Električna pećnica ima brojne prednosti, među kojima se dodjeljuju:

  • Ujednačeno grijanje zbog konvekcije i više grijaćih elemenata;
  • velika funkcionalnost, mogućnost programiranja;
  • Slobodan izbor mjesta za ugradnju, bez privrženosti plinskim cijevima;
  • Sigurno korištenje djece za grijanje hrane.

Zapamtite da elektrofona zahtijeva poseban kabel s strojnim pištoljem i uzemljenjem.

Pećnica s mikrovalnom funkcijom, neovisno o ploči za kuhanje, omogućit će više racionalno i praktično izraziti tehniku ​​u kuhinji, pružajući slobodan pristup svakom instrumentu. To je osobito važno za grijanje hrane.

Parametri pećnice s mikrovalnim mikrovalovima:

  • mogućnost samo-pročišćavanja (para, pirolitička ili katalizatora);
  • Vrsta timera;
  • prisutnost roštilja i pljuvanja, njihove vrste;
  • broj pletenica, vrstu vrata, prisutnost vodiča;
  • dostupnost određenih programa i načina rada;
  • Tangencijalni mehanizam.

Nedostaci kombiniranih tehnika uključuju: cijenu, mali izbor, složenost popravka. Ponekad nedostaci uključuju kompaktnost agregata. To posebno uznemiruje one koji puno pekuju.

Korisničke recenzije kombinirani pećnici

Svi se pregledi uzimaju s Interneta.

Marina, 37 godina, Moskva:

Odaberite elektrofum koji nije povezan s ploče za kuhanje, s mikrovalnom funkcijom. U mojim 5 načina grijanja, 2 konvektora na stranama i 2 struje različitih snaga, čišćenje pare. Savršeno ispeći i bake, s mikrovalnim funkcijama također se popisuju. To je prikladno da mnogi programi izbornika s automatskim načinom kuhanja. Od mana - staklo nije dovoljno prozirno i, ako je puno peći, morate napraviti dva oznaka. Ali općenito sam bio zadovoljan kupnjom.

Natalia, 25 godina, PSKOV:

Živimo s vašom obitelji u Hruščevu. Naravno, napravili su ponovno skupljanje, ali je dodan malo mjesto u kuhinji. Kompaktna kombinirana tehnika - spasenje za obitelj. Već 1,5 godine uspješno koristimo. Instaliran visoko da bi bilo prikladno zagrijati dječju bebu nakon škole. Dobro je da peć i površina kuhanja nisu povezana. Mnogi načini i programi. Samočišćenje olakšava skrb. Pecite je izvrsna. Zagrijava prilično brzo. Cijena odgovara kvaliteti.

Anatolij, 29 godina, Samara:

Odaberite kompaktne pećnice s mikrovalnim 900 W s 5 razina snage za mikrovalnu i 4 načina grijanja. Koristim godinu. Ujednačeno se zagrijava, 20 programa izbornika. Onemogućite automatski. Reagira na bilo koji napon skok. Ponekad je neugodno, ali nisam zabrinut zbog toga. Samočišćenje je lijep bonus za prvostupnik. Mesni role otkazani, pogotovo ako istovremeno uključite roštilj i mikrovalnu - možete učiniti bez iskrivljenog folijom, a kore ostavlja apetit. Pokušao sam nešto pećnica - također izvrsno. Mikrovalna pećnica je snažna, odmrzava i grije vrlo brzo.

Valeria, 42 godina, Novosibirsk:

Međutim, kupio sam čvrstu ploču s značajkom mikrovalne pećnice. Savršeno se uklapa u kuhinjski set. Malo neugodno zagrijati hranu, i ne više pritužbi. Na mikrovalnoj pećnici funkcija i načina kao i samo-agregata. Pećnica je divna peciva, iako malo. Toplina se ravnomjerno raspoređuje. Poput sposobnosti da se stvori ukusnu koru uz pomoć roštilja. Muž je već iskusio pljuvanje. Ako to nije za funkciju neovisnog čišćenja, nije se pratila. Stjecanje je zadovoljna stjecanjem, jer neće morati kupiti i tražiti mjesto za mikrovalnu pećnicu.

Članak o toj temi: Kako napraviti vijenac za zavjese s vlastitim rukama od djevojke?

Čitaj više