Odabir kutne haube za kuhinju

Anonim

Odabir kutne haube za kuhinju

Kutni ekstrakt za kuhinju se sve više koristi za uštedu prostora. To omogućuje da bude vrlo zanimljiv dizajn mjesta za primanje i kuhanje. Tijekom proteklih nekoliko desetljeća, dizajn kuhinje postao je nešto standardno i običan, a sposobnost provedbe njihovih ideja i želja. Ako su ranije kuhinje bile iste vrste, imala je standardnu ​​planiranu zgradu, danas nitko ne smije iznenaditi bilo koga stavljanjem razne opreme, peći za plin ili ekstrakt za kuhinju na neobičnim mjestima.

Odabir kutne haube za kuhinju

Korištenje kutnih nape

Razvijeni su različiti tipovi i modeli airlowsa, kao što su kutni poklopac. Njihovo imenovanje je standard, kao iu konvencionalnim mogućnostima: uklanjanje neugodnih mirisa formiranih tijekom procesa kuhanja, kao i ventilacija prostorije. U isto vrijeme, plasman ove izvedbe postalo je prikladnije i prihvatljivije u mnogim kuhinjskim dizajnu.

Pravilan kuhinjski izgled je ostaviti slobodan prostor za rad s obje strane kuhinjske ploče. Bit će moguće staviti nešto od štednjaka od potrebnog za pripremu, na primjer, kuhinjski aparati.

Odabir kutne haube za kuhinju

Takve opcije za uređaje su pričvršćene izravno na zid. Ovaj model je jedna od sorti standardnog suspendiranog dizajna. U tom slučaju ispušni plinovi se ne događa samo kupolom, već i t-u obliku slova. Još jedna značajka kutnih nape za kuhinju je da nisu samo povezani s rudnikom zračnog kanala, već i doprinose cirkulaciji zraka uklanjanjem zraka iz sobe.

Odabir kutnog crteža

Obično odabiremo opcije koje se najviše uklapaju u cjelokupni dizajn kuhinje. To može biti i retro-stil i high-tech, što daje veliki izbor svih vrsta zanimljivih rješenja. Osim toga, ne smijete zaboraviti na strukturne i specifikacije uređaja. Morate uzeti u obzir način postavljanja i kut okretanja, gdje će biti instaliran kutni ekstrakt. Takve specifikacije kao što su razina snage i buke također igraju važnu ulogu pri odabiru modela.

Članak o temi: zimski staklenik na mjestu

Druga razlika takvih zrakoplova je način na koji se javlja pročišćavanje zraka. Postoje samo tri kategorije koje je ova tehnika podijeljena:

  1. Teče.
  2. Cirkulirajuće.
  3. Kombinirani.

Odabir kutne haube za kuhinju

Modeli cirkulacije smatraju se najmanje popularnim među kutnim nape za kuhinju, a najčešće opcije za zračne linije su kombinirane. U slučaju primjene u kuhinjski ispušni plinovi, filtar ugljena, kvaliteta pročišćavanja zraka bit će loša i na kraju će rezultirati ne više od 70%. Najbolje je koristiti modele koji imaju ukupni način rada. Unatoč složenosti instalacije takvog uređaja, bolji pročišćavanje zraka bit će u potpunosti opravdano radom utrošenim na instalaciji.

Odabirom ispušnog kuta za kuhinju ne smijete zaboraviti na veličinu same površine za kuhanje, koja će se odmah instalirati. Zračni otvor mora biti više ili poklopac po veličini s površinom za kuhanje. Tipično, dimenzije takvih modela variraju u rasponu od oko 50 do 90 cm. Još jedna karakteristika, koja je važna pri odabiru ventilacijskog otvora, razina buke koju je model objavio tijekom rada. Postoji jednostavan uzorak: snažniji ispušni plin, više buke.

Odabir kutne haube za kuhinju

Zaključak na temu

Kutni modeli zračnih kanala su vrlo nestandardno rješenje koje zahtijeva visoke troškove nego prilikom instaliranja konvencionalnih modela.

Prilikom kupnje takvog uređaja morat ćete se suočiti s problemima kada je instaliran.

No, prednosti, zbog neobičnog dizajna i jednostavnosti korištenja, akumuliraju provedene sile i sredstva.

Čitaj više