Avtokrolin - učini to sami

Anonim

Mnogi u automobilu provode puno vremena. Udobnost automobila daje ne samo udobna sjedala, već i podne obloge. I sazrijemo pod tepiha automobila. Samo oni koji su stavili kod kuće, ali posebni.

Odaberite Auto-napon nije lako. Danas tržište predstavlja širok izbor materijala. Stoga, prije kupnje, morate se upoznati sa svim prijedlozima, a tek se zaustaviti na određeni uzorak. Osim podne obloge, koji se nalazi u salonu automobila, pozornost potrošača predstavljena je širok izbor revizija automobila.

Avtokrolin - učini to sami

Vrste avtokroline

Materijal predstavljen na policama može se podijeliti u 2 skupine. Prva skupina uključuje sve proizvode koji se sastoje od dva sloja. Troslojni proizvodi spadaju u drugu skupinu. Osnova svih proizvoda je gumirano platno, a gornji dio je izrađen od sintetičke hrpe.

Troslojni proizvodi imaju još jedan sloj, koji se nalazi između gumene baze i sintetičke hrpe. U proizvodnji ovog sloja koriste se polimerni materijali koji, nakon smrznute, postaju otporni na vlagu.

Troslojni proizvodi imaju veću politiku cijena. Ako ih usporedite s dvoslojnim analozima, vrijedno je napomenuti da su više otporni na habanje i imaju duže operativno razdoblje. Osim toga, vlaga, koja se dobiva na tepihu zajedno s cipelama, ne pada u pod automobila, koji ga štiti od korozije.

Avtokrolin ima mnogo različitih dizajnerskih rješenja. Sve ovisi o tehnologiji proizvodnje gornjeg sloja proizvoda. Najjeftinije podne obloge izrađuju metodom bez igle.

Avtokrolin - učini to sami

Suština ove metode je da se na bazu primjenjuju nekoliko slojeva sintetičkih vlakana. Zatim se tretira igalima, na kojima se na rubovima urezuju. Nakon takvog liječenja, sintetička vlakna su čvrsto isprepletena s bazom. Da bi proizvod bio jači, zalijepljen je za gumenu bazu. Zatim, poslan pod pritiskom.

Članak o temi: Kreativne zavjese u spavaćoj sobi to čine sami. Lambreks za spavaću sobu

S obzirom na politiku proračuna Medlemobive avtokrolin je najpopularnija. Otporno je na abraziju i ima povećanu snagu.

Malo skuplji Kazniti avtokrolin. koji izgledaju zanimljivije za bez igle. Njegova proizvodna tehnologija pretpostavlja da je sintetička gomila u bazi. Zatim je baza fiksirana ljepljivom sastavom. Rezultat je vlakna u petlji. Međutim, to je teže briga za njega nego za igle.

Najskuplji pogled - utkana , Postavlja se, u pravilu, u predstavnicima predstavničke klase. U proizvodnji proizvoda koristite jute platno. To je 100% ekološki prihvatljiv i ima povećanu snagu. Takav proizvod ima dugo razdoblje rada i otporan na abraziju. Tkani Avtokovrikov ima jedan nedostatak - visoku politiku cijena.

Kako odabrati Avtokrolin

Avtokrolin - učini to sami

Da bi proizvod bio duže vrijeme, potrebno je odabrati uzorke s uskim sintetičkim pilom. Ako automobil aktivno funkcionira, ne biste trebali kupiti dva sloja proizvoda. Također biste trebali obratiti pozornost na snagu hrpe.

Još jedna karakteristika koja treba uzeti u obzir je duljina hrpe. Proizvodi s kratkom pilom su više izdržljiviji. Osim toga, brinu se za njih mnogo je lakše. Očistite dugu hrpu prljavštine koja pada na proizvod, ponekad postaje nemoguć zadatak. Jedini izlaz u ovom slučaju je zamjena automala.

Važno je obavijestiti o boji proizvoda i, točnije, njegov intenzitet. Ako je boja sintetičke gomile izvedena površno, tada će u bliskoj budućnosti početi odvojiti. To je vrijedno kupnje proizvoda, čiji je gornji sloj oslikan zajedno s osnovicom za koju je nanesena hrpa.

Što se tiče boja u boji, auto-line treba uskladiti s rasponom boja cijele kabine. Ako je moguće, najbolje je kupiti kompletan skup za zamjenu kabine. No, zbog svoje visoke politike cijena, dopustiti takav luksuz ne može sve.

Članak na temu: Kako ukloniti plijesan u kupaonici na brtvilo?

Zamjena avtokrolyna

Avtokrolin - učini to sami

Zamijenite automatsku čvrstoću nije tako lako. Proizvod bi trebao ponoviti pod stroja, koji ima mnogo izbočina i depresija. Ako se odluči napraviti automatsku snagu vlastitim rukama, onda morate biti strpljivi.

Za proizvodnju auto-čvrstoće, on će uzeti materijal sam, alat za njegovo rezanje, snažan šivaći stroj, overlock, adhezivni sastav i sušilo za kosu.

Prije svega, morate rastaviti stare podove. Da biste to učinili, morate unaprijed ukloniti sjedala i sve izmjenjive dijelove smještene u kabini. Potrebno je ukloniti stari kat pokriva kako bi se povećala njegov integritet. Bit će potrebno tijekom stvaranja uzorka.

Prethodno pripremljena automatska linija mora se razgraditi na ravnoj površini. Stara auto-linija ili uzorak je naslagana na njega. Svi uzorci nacrta moraju biti obvezni. Ovo je najvažnija faza rada. Nakon potrebe materijala, popravite nešto bit će izuzetno teško. Koristeći alat za rezanje, potrebno je smanjiti novu podove duž konture.

Avtokrolin - učini to sami

Nakon što se materijal reže duž konture, potrebno je napraviti rupe za pribor ispod sjedala, mjenjač, ​​itd. Na onim mjestima gdje će proizvod ići u krevet curvilinearno treba obrezati.

Ostaje da se šivati ​​na rub proizvoda i šivati ​​stavke. Šav se mora pokušati sakriti što je više moguće pod sintetičkom hrpom. Konačni rezultat uvelike ovisi o tome koji je odabran materijal.

Sljedeći korak je polaganje proizvoda. Sve rupe moraju biti kombinirane. Nakon polaganja automatske snage, trebali biste potopiti i malo rastegnuti. U isto vrijeme, treba objaviti sve nabore koji se formiraju tijekom polaganja.

Da biste izgladili nabore nastale na materijalu, u proizvodnji koje su korišteni polimeri, može mu pomoći malo. Bolje je ako se proizvod osuši u rasteženom stanju. Stoga je poželjno demontirati i popraviti u rasteženom stanju do potpunog sušenja. Zatim, da biste izvršili konačnu instalaciju, koristeći poseban adhezivni sastav za pričvršćivanje.

Članak o temi: WC s higijenskim tušem

Također možete napraviti nekoliko rogova zrakoplova koji će ukrasiti unutrašnjost automobila. Za njihovu proizvodnju, trebate uzeti debeli materijal. Prije svega činimo papir uzorak. Zatim ćemo ga nositi na avtokrolin i smanjiti proizvod duž kontura. Rubovi se obrađuju rubovima. Možete ih nasloniti s kožnom granicom. Na to, proizvodnja auto revizija završava vlastitim rukama.

Čitaj više